ШИПТАРИ СЕ РАЗОТКРИЛИ: Тужићемо Србију за геноцид

ŠIPTARI SE RAZOTKRILI: Tužićemo Srbiju za genocid

6 februara 2021

PREDSEDNIK Socijaldemokratske inicijative Fatmir Ljimaj rekao je tokom predizbornih aktivnosti u Glogovcu i Srbici da su predstojeći parlamentarni izbori 14. februara važni za sudbinu tzv. Kosova, kao i da planiraju da podnesu tužbu protiv Srbije za genocid, prenosi Kosovo Pres.Ljimaj je svojim simpatizerima poručio da su tzv. Kosovu potrebni „patriotski duh i glas oslobodilaca, kao što to ima NISMA“, i da se i kosovskoj skupštini „ne može ugasiti oslobodilački glas”.

– Pojedinačna pobeda ne donosi kolektivnu pobedu. Pojedinačni rezultati neće doneti uspeh zemlji. Stoga nam je više nego ikad potrebna postrojenje da glas oslobodilaca bude u Skupštini da bi se suočio sa izazovima koji nas očekuju. Skupštini (tzv.) Kosova je potreban više nego ikad tim poput ovog koji je pred vama – rekao je Ljimaj.

On je izneo kritike na račun onih za koje je rekao „da imaju dileme u vezi sa genocidom koji je Srbija počinila na Kosovu”.

– Moramo se distancirati od političara koji ne znaju svoju istoriju, koji se nisu našli u istoriji svoje zemlje, od onih koji ne poznaju genocid koji je Srbija počinila na (tzv.) Kosovu. Da, Srbija je počinila genocid na (tzv.) Kosovu i mi ćemo, kao Inicijativa, podneti tužbu protiv Srbije za genocid na Kosovu. Kako osoba koja misli da vodi državu može imati dileme u svojoj istoriji? Stoga je moj poziv da nas zastupaju oni koji dobro poznaju bol – zaključio je Ljimaj.

(Kosovo onlajn)

KOMENTARI10 komentara

 1. Archelay says:

  Trazi tamo neki pravdu?Vise ovo mi lici da taj covek udara sekirom u kamen,ili,trazio je gustera a,ujela ga zmija.On misli da tuzba automatski znaci pobeda.Ali,neka.Bice prilika da se Srbija osvesti i nadoknadi to sto je,radi indoletnom odnosu,propustila ostvariti mnogo toga sto se pravnom postupku dobija.Time ce se povecati odbojnost protiv ove populacije u svetu.

 2. Istina says:

  Pascad.

 3. milorad 5 says:

  totalno su poludeli, zatvara se sve oko njih i oni to vide.Sve gore i gore će oni da lupetaj ali mogu samo da škripe zubima i da reže,oni su na tacni,nepotrebni su i previše slabi da bi bili korisni gazdama.Već su ih najurili iz narko biznisa, da bi ubacili NOVE pulene sa mnogo važnijih strateških tačaka.Prekid finansiranja sa zapada im je JASNA poruka.I ovo što su pohapsili glavonje , i to su ih na prevaru zavukli. Navodo pustiće ih će iz zatvora u hagu.Jedini način kako šiptarski mafijaši mogu da izadju iz haga je na nosilima sa ćebetom preko glave.Previše su opasni kao svedoci specijalnih operacija na balkanu i narko trgovine u evropi i USA,oni su upoznati sa time i zato moraju da budu ućutkani i to ZAUVEK. Nikakva priznanja ili "memoari" pred kraj života,NIŠTA ne sme da se čuje o tome i njihovoj ulogi u tome.Hag je IDEALNA šema,jer ni atentati ne bi mogli da obezbede takav nivo blokade inf.o udruženom zločinačkom delovanju USA NATO i EU u jugoslaviji, jer neko bi mogao da izbegne to makar i slučajno, pa da se sakrije i kasnije izroni negde drugde sa pričom.Najbolja varijanta je tamnica i baciti ključ od tamnice u kanal,mogu i da ih potruju posle izvesnog vremena pa da izgleda kao prirodna smrt:)U svakom slučaju tači, veselji i ostali neće izaći živi iz haga jer jedini razlog zašto su tamo je da ih UĆUTKAJU to je OČIGLEDNO.

 4. padre says:

  Ajd, ne zamajujte nas ovakvim glupostima, neko od njih prdne a vi se užasavate!

 5. test01 says:

  Pa oni samo cekaju da dobiju stolicu u UN da isteraju ostatak Srba, preuzmu Srpske manastire i Srpsku istorijuna Srpskom KiM i "tuze" Srbe i traze jos "odstetu" a zapad ce oberucke da im odobri presudu. Zapad radi na otimanju KiM i skidanju svoje odgovornosti za zlocine pocinjene nad Srbima! Sa TERORISTIMA NEMA pregovora ali tako je to kada su okupacione gnjide postavljene na vlast.

  • Ivana says:

   Ma nebi to zapad nikad zapad nema altrnativu zbori veliki vođa a njega slušaju sve ovce u toru Srbija.

 6. Robin Hud says:

  Kako žalosno mesto da gledaju napred oni nazad. Još jedna stvar što je žalosna države koje su sarađivale sa fašistima žele da tuže državu koja je na balkanu najviše izgubila civila i u prvom i drugom svjetskom ratu. Koja farsa kao igra prestala samo uživo.

 7. Suverena says:

  Treba celom svetu pokazati turske statistike s Kosova iz XV, XVI ...veka - pa da svi vide ko je pocinio genocide!

 8. Peđa says:

  Zbog svega ovoga,njima se ne sme popuštati.Oni su sve imali u Srbiji.Živeli na grbači Srbije i ostalih republika.Jedini posao im je bio da prave decu.Ako mislimo da im davanjem stolice u UN,pružamo ruku prijateljstva, Grdno će mo pogrešiti,to nam nikada neće oprostiti buduća pokolenja,jer naši neprijatelji to jedva čekaju kako bi Srbiju i srpski narod još više čerečili,tj došlo bi do opasnosti uopšte opstanka naše države.

 9. Duca says:

  Zašto Srbija ne podnese tužbu protiv šiptara koji su etnički počistili Kosovo? Postoje podatci sa popisa koliko je Srba bilo nekada, a koliko sada posle etničkog čišćenja. Isto važi i za hrvatsku, šta, plašimo se da će nas sprečiti da uđemo u eu i nato?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *