ШИПТАРИ СТВАРАЈУ САВЕЗ ПРОТИВ СРБИЈЕ? Паника због пада Мила Ђукановића шири се регионом!

ŠIPTARI STVARAJU SAVEZ PROTIV SRBIJE? Panika zbog pada Mila Đukanovića širi se regionom!

3 septembra 2020

Albancima je potreban balkanski savez da bi se održao mir i da bi se uravnotežila Srbija – zaključak je Pokreta Samoopredeljenje sa Kosova i Metohije, posle pobede opozicionih snaga u Crnoj Gori, preneli su mediji u Prištini.– Međuetnički suživot u Crnoj Gori biće nemoguć, zato Albanci treba da razmišljaju o novim orijentacijama. Ruska Federacija Srbe određuje kao satelit na Balkanu, pa je politička situacija više slična onoj uoči Prvog balkanskog rata – saopštilo je Samoopredeljenje, koje je na KiM u opoziciji.

– Početkom 20. veka, carska Rusija je ciljala na balkanski savez protiv Austrougarske i Osmanske imperije. Ove dve imperije više ne postoje. Albanci su se u to vreme najviše opirali i organizovali najviše pobuna. Vek kasnije nam je takođe potreban balkanski savez, ali ovog puta pred srpskom hegemonijom i ruskim imperijalizmom. Mi Albanci smo u centru, a na jednoj strani imamo Hrvate, a na drugoj Bugare. Zajedno sa njima, ali i sa Sarajevom, Podgoricom i zvaničnim Skopljem, možda ćemo morati da stvorimo Savez, kako bismo održali mir, pobedili u Evropi i ojačali NATO – poručili su iz Pokreta Samoopredeljenje.

(Večernje novosti)

KOMENTARI4 komentara

 1. milorad3 says:

  hahah jaki saveznici će to biti,ove izjave samo pokazuju STRAH koji vlada medju njima strah od pravedne odmazde koja sledi, a to da će bugari da budu sa njima je SF,ni bugari ni grci ne mogu da ih smisle,ustaše su nepouzdan i lažljiv saveznik a muslimani u bosni su u takvom haosu da nisu sposobni da budu saveznik nikome,njih će bre da oleše migranti,ima da zažale dan kada su se družili sa alijom i njegegovim mufljuzima.;ilo jo nije pao a kada će ne zna se ,ali dok je god ta zmija živa i na slobodi u CG će biti problema.Nažalost ubedjen sam da bez sukoba on neće moći da se odstrani sa scene ali ova pobeda opozicije na izborima je jedan od glavnih koraka ka njegovom neutralisanju.

 2. Ivana says:

  Lako je napraviti taj savez hrvati jedva čakaju kao i deo bošnjaka dok Srbi spavaju. Pomoći će i stari smrtni srpski neprijatelji i neprijatelji pravoslavlja uopšte Vatikan i Evropa.Mi Srbi se čudimo albanski lobisti samo rade svoj posao, zapitajmo se Srbi koliko mi imamo naših Srba širim sveta na položajima, poznatih ili bogatih? Šta svi oni rade za Srbiju ništa samo trpaju u sebe i svoje đepove. Srbi općenito jedno ili bez dece nasledstvo komunizma koji je uništio Srbiju. Onda se čudimo gubitku srpskih zemalja Krajine, Srpske Crne Gore, Stare Južne Srbije ( Makedonije) u pripremi Raška oblast i Sever Srbije gde vatikan i Evropa stvaraju novu naciju vojvođane a već ima dosta budalastih Srba kao uvek da se odreknu srpstva. Nije ni čudo da danas imamo Srbe Kovačeviće, Petroviće, Popoviće, Musiće itd. ali u isto vreme od njih nastale hrvate i bošnjake pokatoličavanjem i primanjem islama. Srbi upametimo se već jednnom jer je već sad dockan.

  • Archelay says:

   Stara Juzna Srbija,dokle ce to?Okupirana teritorija od vazala Engleske i Francuske-deo domovine Makedonaca,kao sto u danasnje vreme okupirano Kosovo od belosvetskih mesetara a dato migrantskom plemenu sa Azije je nesto normalno?Normalno da nije,Ali neki tamo vodzeni od Deretica i Lukica i dalje deluju u korist svoje stete ne mareci za to sta sve se desava sa Srbijom.Na srecu narod srpski je ljudski,razuman,rodoljubiv(kakav je i makedonski) i zna sta hoce.Na njihovu zalost brtske veze izmedzu Srba i Makedonaca traje i trajace zauvek.

 3. Zaliv says:

  Dobro je ako se plase i u panici su tj nervozni su znaci da ima nade za Srbe. Problem je sto smo mi razjedinjeni, kad bi mi bili slozni koliko i oni, ma makar pola toga mi bi njih preveslavi ocas posla. Ali ne, imamo mi milion nekakvih budala koje ce da grizu i ujedaju radije sve srpsko jer im neko na vlasti nije po volji....zapisavaju nasu vlast a ne kapiraju da na taj nacin zapisavaju sami sebe jer drzava smo svi mi a nju vodi ko vodi....dakle osnovno postovanje i sloga i bice bolje. Drzimo se zajedno i makar jednom mesecno svi da ucinimo neku dobru stvar za nasu drzavu a ne samo da kukamo na nju i pljujemo je. Jaka Srbija je jak oslonac svim Srbima u regionu i tako cinimo mnogo vise bolje i efikasnije a slaba i razjedinjena Srbija cini to da se mnogi cak i odricu toga da su Srbi

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *