ШИПТАРИ ТРАЖЕ ПОМОЋ ОД БРИСЕЛА И НАТО ПАКТА: „Срби се спремају да…“

ŠIPTARI TRAŽE POMOĆ OD BRISELA I NATO PAKTA: „Srbi se spremaju da…“

19 maja 2017

(foto: mod.gov.rs)

Vlasti u Prištini poslale su dokument na adrese svih 28 članica EU, ali uskoro će identičan papir poslati i SAD, u kojem optužuju Beograd da se priprema za rat, a kao primer navode vojnu vežbu koju je Vojska Srbije održala 9. maja – na Dan pobede nad fašizmom, na poligonu u Nikincima.

Tako oni koji danima prizivaju stvaranje „velike Albanije“ optužuju srpsku stranu zbog mirnodopskih manevara, što je poseban politički nonsens.

Prema saznanjima Večernjih novosti potvrdu tačnosti ove informacije dao je i premijer Aleksandar Vučić, koji je upitao da li to znači da se Srbiji želi zabraniti da pokaže svoju vojsku i naoružanje u svojoj zemlji na Dan pobede nad fašizmom.

Kako saznajemo, Tači Haradinaj i ekipa su svesni da u eventualnom sukobu sa srpskom vojskom nemaju ama baš nikakve šanse pa na sve načine pokušavaju da obezbede zaštitu od Vašingtona i Brislela.

Sagovornik iz bezbedonosnih krugova, međutim, upozorava da Albanci nisu odustali od stvaranja Velike Albanije, ali su svesni da je od presudnog značaja za njihov projekat da za zapad i dalje ostanu žrtve Srba koji moraju da se brane i da traže zaštiti od velikih zapadnih sila.

– Oni na svaki način žele da Srbiji vežu ruke i da Beograd prisile da nemo posmatra njihove aktivnosti na stvaranju Velike Albanije. Upozorenje premijera Vučića da neće dozvoliti napad na Srbe na Severu Kosmeta očigledno su dobro razumeli, ali od tog plana nisu odustali. Kad na to još dodamo i situaciju u Makedoniji razumljivo je zašto se Tači i ekipa plaše da bi Srbija mogla da vojno interveniše kako bi zaštitila svoj narod – jasan je naš sagovornik.

Vežba u Nikincima, gde je srpska vojska pokazala da je ubedljivo najjača vojna sila u regionu odlično je poslužila za novi medijski napad na Srbiju.

Ne sme se zaboraviti i da Albanci i posebno Hrvati, dužu veliku halabuku po svetu na svaku informaciju da će Rusija i Putin Srbiji poslati migove, protivavionske sisteme Buk ili S 300.

Albancima u svemu pomažu pojedine i tajne službe sa zapada. One su, tvrde naši izvori, i osmislili plan da se Srbija ponovo medisjki satanizuje i optuži da se sprema za rat.

– U suprotnom ne bi se ponovo aktivirao Vilijam Voker, čovek koji odrađuje prljave stvari za CIA, niti bi u svoj tim za pregovore ubacili osobe poput bivše američke državne sekretarke Medlin Olbrajt ili Finca Martija Ahtisarija koje naš narod pamti samo po zlu – jasan je naš sagovornik.

Da Tači i Haradinaj imaju realne razloge da se plaše Vojskle Srbije, ukoliko pokušaju da ponovo napadnu Srbe, pokazuje i naredni video

Pakleni plan

Albancima u svemu pomažu pojedine i tajne službe sa zapada. One su, tvrde naši izvori, i osmislili plan da se Srbija ponovo medijski satanizuje i optuži da se sprema za rat.

Svesni da nemaju šanse

Tači Haradinaj i ekipa su svesni da u eventualnom sukobu sa srpskom vojskom nemaju ama baš nikakve šanse pa na sve načine pokušavaju da obezbede zaštitu od Vašingtona i Brislela.

(Mediji)

 

KOMENTARI5 komentara

 1. DUSKO says:

  SIPTARI SU 1998 GODINE DA SU VEOMA LOSI BORCI I VOJNICI I STA SAD OPET HOCE !!! OVOG PUTA NECEMO STATI !!!

  • hristina says:

   DUSKO/ '98. su vraceni odakle su dosli - u misju rupu! Ovoga puta, sa novom geopolitickom ravnotezom na Balkanu - odnece ih djavo! Srbija se brani na srpskom Kosovu i Metohiji! To znaju i siptari i oni koji ih huskaju! Kraj je poznat!!!

 2. hristina says:

  Taci i Haradinaj, dan kada cete pasti u srpske sake se blizi! Osim Srba i posteni Albanci ce odahnuti! Srecan put u Pakao, zmije!!!

 3. namćor says:

  Ajde BRE! Koja smo to mi "kao" sila? Pa skoro ništa od "izloženog" naša vojska NEMA u jedinicama! Celi "manevri" su bila prodajna izložba! Ili, drugim rečima: Mi to sve pravimo, za nekog drugog. Za onog ko ima para da kupi. Ali naša vojska od toga, skoro, da nema ništa! Jer, pobogu, pa mi smo "u reformama" i nema se para za vojsku!!! (Narod koji ne hrani svoju vojsku, hraniće tuđu!). I voleo bih, u stvari, vapim za tim, da me neko ovde demantuje...ali, bojim se da sam potpuno u pravu!

 4. Baraba says:

  Koja smo mi sila kad smo sve ratove od kosovskog boja izgubili

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *