ШИПТАРИ ТВРДЕ да не условљавају Србију! „Тај документ је из 2014. године!“

ŠIPTARI TVRDE da ne uslovljavaju Srbiju! „Taj dokument je iz 2014. godine!“

27 oktobra 2016

tahiri_620x0

Kosovska ministarka za dijalog Edita Tahiri izjavila je da Priština nije postavila uslove Srbiji, i da je sporni dokument o kojem se govori u Beogradu, predat Briselu 2014. godine, u okviru dogovora o temama o kojima će se razgovarati tokom dijaloga, prenela je televizija N1.

„Kosovo nikoga ne uslovljava. Nikakav novi papir nismo predali Briselu. Radi se o manipulaciji Beograda. Ne znam zbog čega su sada otvorili tu temu, možda zbog problema koji imaju u primeni sporazuma koje su potpisali“, rekla je Tahiri.

Kosovska ministarka je za N1 rekla da je o tom dokumentu juče govorila u Skupštini Kosova, jer je prošlo previše vremena od kada je poslanike upoznala s napretkom pregovora sa Beogradom.

Ona je dodala da je njen govor u parlamentu bio prilika da objasni šta je delegacija Prištine u startu tražila da se nađe na pregovaračkom stolu.

KOMENTARIJedan komentar

  1. milovan says:

    Dugo vremena se cekalo na medije sa KiM.Vucicu,Dacicu i ostaloj kamarili moze se verovati taman ko starim i gluvim kuckama.Kucke laju i na mesec i na vetar, laju samo da se cuje lavez.Ni jedan od njih za cetiri godine pregovora nisu saopstili ni deseti deo istine.Glavno smo saznali od siftarskih medija,zalosno Ali tako je svidelo se nama ili ne.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *