ШИПТАРИ У ТРАНСУ: Ово смо чекали деценијама!

ŠIPTARI U TRANSU: Ovo smo čekali decenijama!

9 marta 2019

Pretvaranje kompanije „Trepča“ u akcionarsko društvo je veliki korak prema punoj regeneraciji njenog potencijala, poručio je predsednik kosovske skupštine Kadri Veselji nakon današnjeg razgovora sa menadžmentom tog preduzeća, tvrdeći da je „’Trepča‘ bila i ostaće zauvek kosovska“, prenosi Tanjug.

Registrovanje „Trepče“ kao akcionarskog društva omogućeno nakon usvajanja zakona i statuta preduzeća u kosovskoj skupštini.

Veselji tvrdi da su „rudari, menadžment i članovi borda već dve decenije čekali ovu vest“.

„Zakonom i statutom koji je usvojen u Skupštini Kosova, sada je ’Trepča‘ registrovana kao akcionarsko društvo. Rudari, menadžment i članovi borda već dve decenije čekaju ovu vest. ‘’Trepča‘je bila i ostaće zauvek kosovska. Njeno pretvaranje u akcionarno društvo je veliki korak prema punoj regeneraciji njenog potencijala. Čestitam rudarima i građanima Kosova“, napisao je Veselji na Fejsbuku.

(Sputnjik)

KOMENTARI5 komentara

 1. Milos says:

  Pre samo dve godine diktator je penio i histerisao dole: Ne damo Trepcu, ne damo Gazivode! Je li to buducnost Srbije kada se diktator ponasa kao da je na pijaci u Jagodini sa Palmom i prodaju prasice??? U aps obadvojicu.

  • Ivana says:

   Taj izdajnik je vikao i da neće biti granice sa Kosovom, da neće biti carine, da neće biti šiftarske vojske, da ne da Trepču i Gazivode a sve cirkus za lakoveran i kukavički narod. Šta reći izdaja ide i dalje ne ometano jer srpski narod nema mu.a gledaju parove i slušaju Marića koji je još jedan izdajnik koji rastura porodicu kao osnovnu ćeliju društva.

 2. Milos says:

  Bravo Dacicu i Vucicu, ne bi brze ni Ceda Jovanovic predao sve to od 2013. Sramite se bre i pripremite se za dugogodisnje robije

 3. samostalan says:

  Iza svega su braca Rusi koji rade za Albance, kao i Ameri.

 4. milorad2 says:

  TEK ĆE DA BUDU U TRANSU,KAD IH ZAŠAMUTIMO NEĆE SE NI OSVESTITI IZ TRANSA:)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *