ШИПТАРИ УДАРИЛИ НА РУСИЈУ

ŠIPTARI UDARILI NA RUSIJU

23 oktobra 2021

PRIŠTINA je proglasila dva zvaničnika kosovskog predstavništva Ambasade Ruske Federacije u Srbiji personama non grata.Samozvana predsednica privremenih „institucija“ u Prištini Vjosa Osmani kaže da su dva zvaničnika kosovskog predstavništva Ambasade Ruske Federacije u Srbiji proglašena personama non zbog, kako je navela, njihove štetne aktivnosti „koje su narušile nacionalnu bezbednost i ustavni poredak (lažne) Republike Kosovo”.

Osmanijeva je na Fejsbuku napisala da je to bio njen zahtev ministarki spoljnih poslova Doniki Gervali koja je, kaže, danas donela odluku o proglašenju dva zvaničnika za nepoželjne osobe.

Dodala je da je istovremeno tzv. kosovsko „ministarstvo spoljnih poslova“ obavestilo institucije za sprovođenje zakona i nadležne organe o primeni te odluke.

– (Kvazi) institucije (lažne) republike „Kosovo“ odlučne su u borbi protiv malignog uticaja Ruske Federacije i njihovih satelita u regionu, koji rade na uništavanju naših dostignuća i dostignuća SAD, NATO i EU. Iz tog razloga ćemo i dalje blisko sarađivati sa našim američkim i evropskim saveznicima kako bi sprečili da (tzv.) Kosovo i naš region bude plen destabilizujućih ambicija Ruske Federacije. Uveravam građane da (kvazi) institucije (lažne) republike „Kosovo“ neće oklevati da deluju svaki put kad dođe do narušavanja bezbednosti i ustavnog poretka u zemlji – napisala je Osmanijeva.

KOMENTARI13 komentara

 1. da da says:

  Ova koliki podbradak ima,kad bi podrignula na salamu koju ždere svakog dana onesvestila bi pola okupiraane Prištine.

  • Beli Orao says:

   A trk donji stomak kad bi za digla imali bi šta tek da vidimo 😂!

 2. Kulak says:

  Odlično je za nas Srbe da šiptarija udara na Rusiju.Treba raditi na tome da šiptarija nagomila na kičmu što više neprijatelja.Moćna je Rusija,teško onom ko udari na nju.

  • Miki says:

   Podguzne muve se uzivele u ulogu nekakvog ravnopravnog "partnera" sa USA i EU, kao nekada sa Hitlerom i Musolinijem. Ako, sto vislje lete vise ce se izlomiti pri padu.

 3. Gardista says:

  Zasto ih nismo posle drugog sv. rata zbrisali sa lica zemlje...zbog Britanije?

  • Ovcoizovani covid idioti says:

   Nazalost, skoro smo i Albaniju primili u jugu tj.titoslaviju, hrvacli cmarsal tito ih je hteo u njegovu jugu. E sad zamisli koliko bi se nakotilo te stoke na onakvim socijalnim davanjima koja su bila davana tada.

  • Beli Orao says:

   Nije dao njihov veliki prijatelj “brozo” koji im je i pravio državu na Srbskoj Teritoriji a uvozio bagru iz albanije !

 4. politikant says:

  vajgadu siftari.

 5. Srbski vitez says:

  Ova debela šiptarka mrsomudi ono što su joj zapadne hijene naredile. Ali, neće još dugo... živim za dan kada će se obistiniti reči starca Gavrila koji jasno kaže da "...u jednom trenutku na Kosovu i Metohiji neće biti ni jednog šiptara!"

 6. novica says:

  Debela muzara, dobro doji šiptare na kosovo....

 7. Marko says:

  Velika muzara šiptarska...

 8. Biogradlija says:

  Pravilan naziv za te teroriste je šiptari,nikako Albanci.Državljani Republike Albanije,suverene države su Albanci i ja te ljude poštujem.Teroristi koji trenutno pod okupacijom drže deo teritorija Republike Srbije,suverene države,punopravne članice UN,su šiptari.Ukidanje šiptara je imperativ.

 9. neđo says:

  Braćo naša Pravoslavna da vam na vjekovnom Srpskom ognjištu pravila uspostavljaju oni koi prstima i jedu i dupe brišu.Šta je sa vama koji ste za vreme Cara Dušana još u 14 veku jeli zlatnim viljuškama.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *