ШИПТАРИ ЗАКУКАЛИ И ТРАЖЕ ПОМОЋ НАТО-а: „Српска војска је на граници“

ŠIPTARI ZAKUKALI I TRAŽE POMOĆ NATO-a: „Srpska vojska je na granici“

24 oktobra 2021

Albanski ministar odbrane Niko Peleši izjavio je da NATO ili EU, kao i Albanija, treba da pripreme pristup „tako da ne ostanu nejasne kada se srpska vojska približi granici Kosova“.Peleši je, u govoru na sastanku ministara NATO u Briselu, tvrdio da je „Kosovo država u punom smislu te reči, ima svoje zakone i treba priznati njene napore da se osigura red i bezbednost za sve građane“, objavio je prištinski Ljajmi, prenosi Tanjug.

Albanski zvaničnik je govorio i o sve većoj ulozi Rusije i Kine na Balkanu.

„Ove dve zemlje jačaju svoje strateške ciljeve u našem regionu kroz istorijske, kulturne, ekonomske veze, ili kroz svoj uticaj u zemljama ili delovima regiona“, rekao je Peleši.

KOMENTARI4 komentara

 1. Rocky says:

  A što ne bi jačali malo i Rusi,Kinezi smeće šiptarsko?Polako ti žvaće bulja a?Pas mater i tebi i nato žgadiji.

 2. politikant says:

  vajgadu Niko Peleš vajgadu.

 3. Kulak says:

  Rešenje za Kosovo i Metohiju je status quo.Mi Srbi na taj način ponešto dobijamo,a šiptarija gubi sve živo.

 4. Ivana says:

  Je, je kako da ne boje se vučka kao i rvati Miloševića pred pad Krajine. "Moćna" vučkova Srbija tigar Balkana je kolonija "slabašne" bečkokonjušarske hrvatske. Inače nebi hrvatijanci imali prava koja imaju u Srbiji dok Srbi u hrvatskoj masovno nestaju pokatoličavanjem i pohrvaćivanjem. Dok hrvatijanci i njihovi tajkuni nesmetano kupuju srpske njive i preduzeća Srbi to u hrvatskoj ne smeju zbog "branitelja" to su oni hrvtijanci domoljubi s rukom na srcu koji su pokrali celu hrvatsku i uništili preduzeća po rvatskoj. I da smo Srbi pravi Srbi niko nebi rekao hrvat nego hrvatijanac kako oni nas zovu Srbijanci namesto Srbi. Mi smo jedno veliko ništa sve komšije se sprdaju s "tigrom" od papira.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *