ШИПТАРИМА СЕ ЦРНО ПИШЕ, ЛИСТА ЗА ХАГ СВЕ ДУЖА: Позив за саслушање Специјалног суда примило 70 чланова тзв. ОВК

ŠIPTARIMA SE CRNO PIŠE, LISTA ZA HAG SVE DUŽA: Poziv za saslušanje Specijalnog suda primilo 70 članova tzv. OVK

29 jula 2019

Udruženje veterana tzv. „OVK“ saopštilo je da je od Specijalnog suda u Hagu do sada pozive za ispitivanje primilo oko 70 članova tog udruženja, a da će ih još oko 10 biti pozvano.Među tim osobama, kako se navodi, nema poznatih lica ili vršioca javnih funkcija, javio je KiM Radio.

Tokom ove nedelje, u Hagu je i to u svojstvu osumnjičenog, ispitan i Ramuš Haradinaj koji je nedavno podneo ostavku na funkciju premijera.

Haradinaj se branio ćutanjem, a u kosovskoj javnosti nema mnogo informacija o tome zbog kojih navodnih zločina je ispitan.

KOMENTARI5 komentara

 1. Ivke says:

  More Srbi mora da im sude

 2. Orthodox says:

  Lažni međunarodni sud Haag će osloboditi teroriste koji su klali i razarali po Kosovu. Albanska dijaspora je veoma jaka i dobro organizirana, pa može da podplati sve, pa čak i sudije i tužioce u Haškom tribunalu. Haradinaj je već 3 puta oslobođen i biće opet. Sve to ima svoj značaj kakav je taj međunarodni sud, u kojem nema srbskih i ruskih sudija gde su svedoci pobijeni. Šta vam to priča?

 3. Ivana says:

  Ajoj koja propaganda za naivne Srbe ne bojim se ja za šiftare no se bojim nestanka Srbije kavi nas vode.

 4. Vujadin Mihajlovic says:

  Ne budite naivni. Vrlo dobro znamo ko placa haski kazamat, odnosno njegovu administraciju. Zar Amerkenjci nisu bespravno napravili bazu u Bondstulu, na srpskoj zemlji? Zar nisu glavni promoteri ssiptarske kvazi drzave? Haski sud nema veze sa pravdom. Sve je to farsa!

 5. milorad2 says:

  samo ne koristiti eksploziv, ima da se razlete dukati po šumi pa ko da ih skuplja posle.Ciglu po ciglu, lagano, i eto para:)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *