„ШИПТАРСКА МАФИЈАШКА ХОБОТНИЦА ВЛАДА ЛОНДОНОМ“

„ŠIPTARSKA MAFIJAŠKA HOBOTNICA VLADA LONDONOM“

29 decembra 2019

Velika Britanija već godinama ima velike probleme sa albanskim kriminalcima. Oni su do te mere proširili svoje mafijaške aktivnosti, da su postali najmoćniji kriminalni sindikat na Ostrvu.

Vladavina albanske mafije na ulicama širom Velike Britanije donela je još veće nasilje, ubistva i mučenja.Kaže se da Albanci sarađuju sa latinoameričkim kartelima, što je doprinelo ekspanziji trgovine drogom na svetskom nivou, a da se droga kreće kako kopnenim tako i preomorskim tajnim kanalima.

Albanske bande su stekle zloglasnu reputaciju kao organizovane kriminalne firme koje čine surovi ljudi sa lakim i nesmetanim pristupom vatrenom oružju.

U izveštaju Skotland jarda se navodi da je albanski sindikat poput hobotnice – svaki segment kriminalnih aktivnosti razrađen je do savršenstva, pa tako droga stiže brže nego poručena pica.

U organizaciji vlada zakon bese (date reči), a da su mafijaški poslovi često na porodičnoj osnovi, poput onih u kriminalnim krugovima Italije.

Napominje se da albanska mafija svoje akcije prikriva legalnim poslovima, kao što je uvoz automobila, a da najveći deo profita šalje nazad u Albaniju, gde se novcu gubi svaki trag.

KOMENTARIJedan komentar

  1. milorad2 says:

    britanske bezbednosne službe su DOVELE i KORISTE albansku mafiju za svoje planove, zato im je i dozvoljeno da harače tamo.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *