ШИПТАРСКА ПРОВОКАЦИЈА: „Ево шта Срби раде са вакцинама“

ŠIPTARSKA PROVOKACIJA: „Evo šta Srbi rade sa vakcinama“

22 avgusta 2021

Iz kabineta Vjose Osmanni stigao je novi komentar na donacije vakcina iz Srbije, kako tvrde to je „PR trik“ da zemlje ne priznaju tzv. Kosovo.Šef kabineta predsednice privremenih prištinskih institucija Vjose Osmani, Bljerim Velja, nazvao je danas „uzaludnim PR trikom“ to što je Srbija donirala vakcine protiv koronavirusa afričkim zemljama i ocenio da to pokazuje da Beograd nije voljan za normalizaciju odnosa sa Prištinom.

Velja tvrdi da je srpski ministar spoljnih poslova Nikola Selaković, koristeći vakcine protiv kovida 19, koje su donacija Rusije, pokušao da ove nedelje „namami Keniju, Zimbabve, Zambiju, Namibiju i Angolu da ne priznaju Kosovo“.

„Uzaludan PR trik koji samo pokazuje da Srbija nije voljna da normalizuje odnose sa Kosovom“, naveo je Velja na Tviteru.

Uz to je Velja podelio i vest od 19. avgusta, kada je Selaković doputovao u Zimbabve, čime je započeo zvaničnu posetu zemljama juga Afrike kako bi im uručio vakcine protiv virusa korona – donaciju Srbije.

KOMENTARI9 komentara

 1. Strsljen says:

  Vi ste bre debili od naroda. Pa ni albanci iz albanije vas ne vole i nece. Otice ameri ...pa ce bit hvatanje za avion..a mozda ce bit i dok su onibtu....polako samo.

 2. Carnex says:

  Nepostoji tkz.republjik kosoves!

  • Beli Orao says:

   Vama šipci ćemo dati sa otrovom, jer koljači i trgovci organa i ne zaslužuju ništa drugo!

 3. Srbija cveta says:

  Kosovo je i zvanično priznato Ustavom Srbije kao Pokrajina R.S. i to važi u svim međunarodnim aktima, sve što postoji na Kosovu i samo ono je u vlasništvu Srbije, zato svi čekaju da sama Srbija promeni svoj ustav, da prizna, odrekne se, ili proda Kosovo i Metohiju radi opstanka i boljitka centralne Srbije. Ubili su nam i proterali narod odande ali ne mogu da falsifikuju državnu dokumentaciju. Mi smo bila nesvrstana zemlja kao i te Afričke zemlje, njima je jasno čije je Kosovo kao i čitavom svetu. Priznati što nije, ili ne priznati što jeste su dečije igre kada postoji zvanična internacionalna dokumentacija o Srbiji i njenom vlasništvu.

 4. Gospodi Pomiluj says:

  Zalud Dači putuje po Africi da isprosi nepriznanje kada Vuči ode u Belu Kuću i svima da zeleno svetlo da mogu da priznaju. Koja je to razlika Papua-Nova Gvineja (kanibalisti) ne priznaju Kosovo, a Izrael ima zeleno od Vučija da prizna i pravi ambasade sa Kosovom? Baš mala razlika uticajnih sfera. Albancima koji su činili i čine nedela na Kosovu i Metohiji je bolje da odmah sada izvrše hari-kiri nego da čekaju pravedno carstvo Božije koje će svakome od nas da presudi po delima našim.

 5. Srbija cveta says:

  Vakcine koje Srbi neće da prime (neće gara da primi vakcinu) imaju svoj rok trajanja i jako skupo skladištenje na -175C pa da ne bi propale a dr.Koni ne može sve da ih primi ili plasira, moraju da se negde utope, doniraju ili bace u more ribama. Onda ih mi bacimo gladnim afrikancima ali kakva je to donacija ako zauzvrat tražimo nešto? Trebalo bi da nas naguze gladni Afrike što im pomeramo mozak afrički. Što se tiče albanaca na Kosovu, s naše strane oni mogu biti priznati istog momenta kao sastavni deo Republike Srbije što inače svo vreme i jeste tako.

 6. Cp6a says:

  Ako su se šćipetari bacili na ovoliku kritiku, onda ovo sa vakcinama mora da je fenomenalan potez države Srbije. Prosto.

 7. Gardista says:

  Idemooo tri komada cetvrta gratis...jos malo pa nestalo

 8. uddu says:

  Naša vlast ,pored oružja i droge ,sad trguje i vakcinama ! Evo dokaza da su vakcine zlo !

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *