ШИПТАРСКИ АДВОКАТ ОТКРИО ВЕЛИКУ ТАЈНУ: Бајден је све знао!

ŠIPTARSKI ADVOKAT OTKRIO VELIKU TAJNU: Bajden je sve znao!

10 novembra 2020

Današnje suđenje bivšem predsedniku tzv. Kosova i vođi albanskih terorista Hašimu Tačiju obeležilo je skandalozno ponašanje i izjave njegovog advokata Dejvida Hupera.

Huper je rekao da će tražiti privremeno puštanje na slobodu Hašima Tačija, a zatim je sa ciljem da ilustruje kako je bivši vođa terorista „dobar čovek“ citirao ni manje ni više nego budućeg predsednika SAD Džoa Bajdena.– Gospodin Bajden je jednom prilikom rekao: „Hašim Tači je Džordž Vašington Kosova“.

On je potom citirao i bivšeg senatora Boba Dola koji je hvalio Tačija da je odigrao vrlo bitnu ulogu u Rambujeu, da je stvorio mladu zemlju koja je „multikulturna i tolerantna, i koja poštuje sve zajednice“.

Na to je predstavnik tužilaštva rekao da želi da pita Bajdena i Dola da li su znali za sve ratne zločine koji su počinjeni od strane Tačija kada su to izjavili.

– Mi ćemo te ljude (Bajdena i Dola) pitati: „Da li ste bili upoznati tada kada ste to izjavili da su desetine ljudi stradale od ruke OVK, da li ste se upoznali sa porodicama žrtava, i da li ste upoznati sa odgovornošću osobe o kojoj ste govorili.

KOMENTARI6 komentara

 1. petrovgrad says:

  Zna i Nataša Kandić i njena družina mnogo toga.

 2. Archelay says:

  Odlican odgovor tuzioca,kao prvo.Sada Srbija treba da stupi na scenu informiranjem srpskim advokatima u Americi koji znaju kome da se obrate da bi olaksali posao i tuzilastva a i Trampu,kao drugo.Laku noc.

 3. milorad3 says:

  hehe otpetljaće se čvor na kosovu,i trag vodi u same vrhhove vašingtonske birokratije i grupe političkih pacova, plćenika korporacija u zadnjoj sobici.Kosovski zločini će biti oblodanjeni i biće otkriveno SVE što se tamo formiralo u podzemnim kriminalnim kanalima koji su nastupaliu u pozadini rata koji je vodjen protiv nas.Al kaida,ISIS talibani sve je to naatalo iz kosovske "laboratorije" i ista banda stoji iza toga i to na svetskom nivou, bajden im je bio zadnja šansa da se možda izvuku bez javnih sudjenja i hapšenja ali bajden NEĆE ući u beli kuću SIGURNO,oni ne znaju da mu NIJE SUDJENO iako se lože da su neki vajni MAGIJAŠI;)pa saed će da vide šta je stvarost UMWETNOSTI i to na svojoj koži pacovi mali alavi i bezobrazno glupi.Nisu terebali da izazizvaju neke sile ali mi je i drago da će sad baš da ih to odnese u ponor.Znamo i mi za neke obrede :)jer sve oko ksova i svega ovoga što se dešavalo sa tom grupom bandita iam veze sa EZOTERIJOM i veštičarenjem:) ali oni uopšte nemaju pojam koga su čačnuli i u šta su se upleli.E sad će da vide:)i ona spodoba olbraj i luda klintonova i pohotni billy i potuljeni pohlepni deka bajden i zajedno sa njima čitav ešalon spodoba koje su oni protežirali u američkoj birokratiji i upravi.A posle toga nek se spremi bezos, ono govono iz google-a,(soroš je mrtav do n.god i on neće biti kažnjen nažalost)miloneri iz fejsbuka itd ,pa nisu oni jedini na svetu da mogu da rade šta hoće biće im srušene imperije a oni će biti opljačkani i prezreni.A sve će da počne sada od kosova i srbije odkle je se i počelo jo pre 30 i više godina.

  • RASPUCHIN says:

   Ne radi se tu samo o KosMetu nego o svim našim teritorijama u bivšoj državi a posebno RSK. Pogrešno je razmišljati na Vaš način i samo o KosMetu. U ostalom , ima tu još mnogo odgovornih s' ove strane "bare" koji se ne smiju zaboraviti.

 4. radmila says:

  Na zalost, tako je, znaju mnogi u Srbiji koji su protiv srba. I nikom nista.

 5. Gagi says:

  Nista od toga nece biti, Srbija se radovati nece. Ovo je samo proces da se kulturno uklone najznacajniji pomagaci okupatora, posao su obavili i ove sirovine im vise nisu potrebne. Sada su im potrebni elokventni i ugladjeni pomagaci, slifovani intelektualci koji ce raditi na drugoj fazi uspostavljanja "drzave kosova". Ova prva krvava faza je zavrsena, sada ide ova druga finog politickog anesteziranja i palamudjenja. Sramno je od naseg naroda sto nemo posmatra divljastvo rusenja i zatiranja obelezja predaka i najrodjenijih. Da smo ljudi, motkama bi svi krenuli na KiM da branimo tu svetinju jer veca ne postoji - osim manastira. Ove jajare iz NVO su preko svojih veza sa okupatorima i krvolocima preselili najrodjenije u Srbiju.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *