СЈАШИТЕ СА СРБИЈЕ, МАЛО!

SJAŠITE SA SRBIJE, MALO!

11 marta 2017

Bakir Izetbegovic 5h

Žalim što je Međunarodni sud pravde odbio zahtev za reviziju presude iz 2007.godine, kojom se Srbija oslobađa optužbe za genocid u BiH. Ne radujem se što je podnosilac zahteva, Bakir Izetbegović, odbijen iz formalnih razloga.

Išao bih pred sve sudove, do Nebeskog, da branim Srbe i dokažem da nismo genocidan narod. Smeta mi ta sarajevska ”sumnja” u pravičnost odluke suda koji je našao da se nisu stekli formalni razlozi za reviziju…

Odvratno smrdi, na leševe, kada Bakiru iz usta izađe misao da je presuda ”politička, a ne pravna”, jer Bakir zna da su razlozi formalno-suštinske prirode: nedostatak pravnog legitimiteta podnosioca zahteva!

Ali je ”duboko uvređen i povređen takvom odlukom”!

Taj Bakir, od čijeg je imena u Sarajevu izveden posprdni glagol ”bakirenje”, a označava polno opštenje sa sopstvenim mozgom, nije on toliko glup da ne shvata šta znači ”odbijanje iz formalnih razloga”, pa da bi presudu nazvao ”političkom”, a ne formalno-pravnom i tačnom.

Naprotiv: čekao je punih deset godina da bi, tri dana pred apsolutnu zastarelost, podneo zahtev za reviziju!

Podneo je formalno neispravan zahtev za reviziju!

Svesno je tražio, zločinački svesno, da u ime svog naroda dobije nešto što je znao da ne može dobiti ni na način koji traži, a ni kroz reviziju, koja bi se dogodila da je ispravno ”popunio formular”…

Znajući da Srbi nisu genocidan narod, zlikovački želi prikazati suprotno sopstvenom narodu, kome neko mora biti kriv, a huljama najviše prija kada to nisu one!

Da sud ponovo ne bi Srbe oglasio nedužnim, ’ajmo sad tražiti krivo!

I dobio ga je, otpravak iz Haga, direkt u čelo, a potom i natrag u usta iz kojih je izašlo ovo smrdljivo, sramotno Bakirovo pojašnjenje:

”Zahtev za reviziju nema veze sa Srbijom pod Vučićem. Srbija pod Vučićem je nešto drugo. To se odnosi na Srbiju pod Miloševićem. Vučić je dobrodošao u Sarajevo!”

Fuj!

Da ne pitamo Bakira – da li je Vučić dobrodošao u Sarajevo kao u Srebrenicu, nego pitamo:
Šta to stanuje u telu sina Alije Izetbegovića?

Zlo prikriveno nevešto ispoljenom glupošću? Čak i Bakir zna da je lakše poštovati formalnost u pokretanju postupka, nego dokazati željenu istinu u tom postupku!

A, on je, u zlikovačkoj udruzi sa sobom i zlom u sebi, krenuo obrnutim smerom: da se ne dokazuje inače nedokazivu genocidnost srpskog naroda (ali ne u nedostatku dokaza, nego u činjenici da Srbi nisu genocidni), nego da se umesto još jedne oslobađajuće presude dobije odbijanje zahteva za reviziju, kojom će mahati, kao šargarepom, narodu koji je pod njim!

Da, pod njim!

Bakir jaše i mamuza sopstveni narod! Zato, po tom svom obrascu ponašanja, i govori: ”Srbija pod Miloševićem, Srbija pod Vučićem…” Bakir pravi razliku između Miloševića i Vučića, a to je kao da pravi razliku između Srba i Srba, kada podnosi tužbu protiv Srbije!

Konkretno, što bih na tom sudu, ja rekao: živeo sam u Srbiji u vreme Miloševićeve vlasti, živim i danas, u vreme Vučićeve vlasti, Srbin tada, Srbin danas… Srbin koji je jednom polovinom kriv, onom iz Miloševićevog vremena, a drugom, današnjom, nisam kriv…? A nisam bio niti sam deo vlasti, niti sam ratovao!

Možda Bakir misli da svi misle kao on, ali – Srbiji se nije dogodilo ni preobraćenje ni prosvetljenje, pa da su jedan narod u vreme Miloševića, a sasvim drugi narod u vreme Vučića!

Reći će Bakir, znam, tako mi poligraf pomogao: nije to isti narod, a ja ću mu reći da jeste, kao što jeste i kada promeni ime iz muslimani u Bošnjaci…

Sjaši, Bakire, sa mog i sa tvog naroda, dok ne budeš zbače i izgažen kopitama kljusina, kakvim nas smatraš!

Sjašite i vi ostali, svi koji bi da na sudu, ako već niste uspeli u ratu, ”dokažete” da su Srbi genocidan narod! To je jednostavno: pobedite u ratu i nema potrebe da dokazujete da je neprijatelj počinio genocid; ako izgubite sve bojeve i ratove, nema druge nego da zakukate kako vi niste nesposobne vojskovođe, nego smo mi Srbi genocidni, a ne pobednički narod!
Hrvati: slikajte se sa genocidnom idejom uz odraze vaših likova u vodi Jasenovca!

Šiptari: ako niste na tlu Kosova našli masovne grobnice genocida Srba nad vašim narodom, ne možete ih i nećete naći ni na tlu Makedonije, gde rovite po starim grobovima, dok vam iza leđa u raku vire Rama i Tači! Makedonci: Srbi vas nikada nisu zvali ”građani Bivše Jugoslovenske Republike Makedonije”, a priznanjem Kosova i ludilom vašeg Zaeva, koji će tužiti Srbiju za navodni genocid nad Šiptarima, činite sve da vaša Makedonija dobije još duže ime – Bivša Jugoslovenska Republika Makadeonija Podeljena Između Bugarske i Albanije…

I – majke Srebrenice: setite se, jednom samo, da u Srbiji takođe postoje majke mrtvih sinova, ali i mnogo više majki živih sinova od kojih su mnogi i hapšeni zato što nisu želeli u rat!
Ne može, nikako, genocidan biti mladić koji je umesto u rat otišao u zatvor, niti majke koje rađaju takve sinove i svojom mudrošću, dobrotom i dušom sačuvaju ih žive, mogu biti majke genocidnog naroda.

Radije, poštovane majke Srebrenice, pitajte Bakira Izetbegovića: zašto je deset godina čekao, na tri dana do zastarelosti, da podnese formalno neispravan zahtev za reviziju presude Srbiji?

U njegovom odgovoru je vaša muka, a ne u Srbiji.

(Radoje Andrić, Iskra)

KOMENTARI7 komentara

 1. test says:

  Lep pas ali steta da se slika sa ovom radikalnom islamskom dzukelom. Sramota ga pa se okrenuo na drugu stranu... Pametna neka kuca.

 2. Pitam se, pitam says:

  Ne mogu da ga prepoznam.

 3. Beli Orao says:

  Naišao neki starac i na putu sretne bakira sa psom ! Starac zapita : kud ćeš sa tom džukelom ? Šta te briga: reče bakir. Nisam tebe ni pitao: reče starac i ode dalje ........

 4. Nikanor says:

  test says, sve čestitke za veoma duhovit komentar!

 5. Garavi Srbin says:

  Jesu li ovo na slici jednojajcani blizanci? Stvarno neznam kojo je Bakir?

 6. Kritičar says:

  Nemojmo biti naivni - koliko je god muslimana na Balkanu toliko je i Bakira! Zahtjev nije podnio samo podnio Bakir Izetbegović - Živkovic već kompletna muslimanska "bratija". To je generalna pošast i mržnja, koja se ne smiruje dok postoji išta srpsko. Pomirenje je nemoguća misija.

  • Anana says:

   Potpuno ste u pravu. Šiptari i muslimani su izmislili potpuno novu istoriju o dolasku Srba na Balkan u 19. veku, a sve srpske istorijske ličnosti pre tog perioda proglasili za Albance uključujući i Svetog Savu. Pomirenja nema sve dok postoje ljudi koji poput Reme i B. Izetbegovića pokušavaju da na većem delu Balkana stvore islamsku državu i pošnu hrišćanima da naplaćuju glavarinu (zekat).

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *