СКАНДАЛ ДРМА ПОЛА СВЕТА! Муслимани из Босне производе наоружање за Израел!

SKANDAL DRMA POLA SVETA! Muslimani iz Bosne proizvode naoružanje za Izrael!

20 aprila 2024

PREDLOŽENA Rezolucija o genocidu u Srbrenici je najobičnije bacanje prašine u oči muslimanskom svijetu od strane zapadnih moćnika.

Navodno štiteći bosanske muslimane, Zapad želi da prikrije očigledan genicid nad slobodarskim i hrabrim Palestincima. Taj genocid na terenu sprovodi Izrael, ali uz bezrezervnu podršku zapadnih katila predvođenh SAD-a.Da bi dobili rezoluciju o stradnju stanovnika, Srebrenice bosnska namjenska industrija je utrostručila proizvodnju oružja i municije i istu cijelo vrijeme isporučuje Izraelu kako bi pomogla u nastojanju Izraela da uništi palestinski narod.

Tu isporuku oružja Izraelu ni na jedan način ne kriju nego se i hvale o tome kako je „eksplodirao izvoz namjenske proizvodnje“.

U tom izvozu prednjače Unis Ginex Goražde, Trade doo Visoko i Binas d.d. Bugojno.

(Predsjednik SRS, advokat Mirko Blagojević)

KOMENTARI26 komentara

 1. Petrovgrad says:

  Koji muslimani, pa to nije nacija, već religija. Judejisti nisu narod i ne odnosi se samo na Jevreje. Hayari su Judeisti, a nemaju ništa zajedničko sa Jevrejima, kao ni Grci, Kopti, Jermeni i Gruzijci sa Srbima.Mnoge države će glasati da nestane Srbija sa karte sveta. Mi smo priznali autokefalnost makedonske crkve, a oni nama nož u leđa sa podršškom za rezoluciju genocid. Treba opozvati BJRM, i MPC, što da ih priznamo. Svaka država koja podrži rezoluciju, to je za nas neprijateljska država.

  • Dražen Jovan Petrović says:

   Svi bosanski muslimani koje sam imao prilike upoznati su ulizice i imaju izražen podanički i uvlakački mentalitet. Svi, bez obzira jesu li u ideološkom smislu desne ili lijeve provenijencije. Oni su svjesni da su u suštini izmišljena nacija koja je niko i ništa, pa se uvijek uzdaju u pomoć nekog drugog. Srbi i Hrvati dosta stvari mogu i sami, a bosanski muslimani ne mogu apsolutno ništa. Nema dileme da su te njihove negativne osobine uslovljene činjenicom da su bosanski muslimani 80% Srbi i 20% Hrvati koji su se poturčili. Te poturice mi Srbi trebamo tretirati onako kako oni svojim postupcima prema nama zaslužuju. Samo tako.

 2. milorad5 says:

  to su sve mafijaške države koje su nastale od bivših jugo republika,jedino srbija nema takvu politku kao državnu politiku ali odredjeni karteli u okviru srbije kako u državnoj birokratiji tako i u privatnim firmama su povezani sa mafijama iz bivših jugo republika i svakako predstavljaju ozbiljan problem,bezbednosni i diplomatski...i onda kad ih BIA nagazi,kad joj je DOZVOLJENO da ih nagazi,onda stižu "note" i protesti ko ludi već zavisi čiji su prst slomili tog puta,ali često ih puštaju da operišu nesmetano dokle god mogu da se kontrolišu ili dok ne predstavljaju zaista ozbiljnu pretnju domaćoj vrhuški i državnim interesima...srbija nema mafiju u smislu recimo ustaša u zagrebu,srpska finansijsla oligarhija i potencijalna trgovinska mafija je pobegla odavno u dubai singapur,hong-kong ili svud po svetu gde su mogli,pod pritiskom "predsedništva sfrj"...do vučića srpska mafija je bila mešavina ostalih mafija iz bivših jugo republika,sad ih trebe polako ali mnogi imaju čiste papire i ostali su ovde da vide razvoj situacije i eventualno potencijalnu novu pljačku srbije preko svojih politčkih pulena...cela ta bulmenta je skrcana u beogradu pod raznm firmama,ovo i ono export-import itd.ali oni se ne bave fabrikama i proizvodnjim,samo "visoke finansije i trgovina" i veoma im smeta pojava industrijkih kapitalista sa imovinom i fabrikama u srbiji...makar to bili i stranci,oni predstavljaju ozbijnu smetnju ovim maroderima iz bivših bratskih republika sa srpskim državljanstvom,tipovima koji su nasledili "posao" od tate sekeretara socijalističlke ili komunisitčke ..bla bla nečega iz bivše sfrj"..to vam je to,dok oni ne budu neutralisani vi će te imati ovde likove koji pozivaju napad NATO pakta na srbiju i mašu srpskim pasošem na ulici,advokate i sudije koji ih zastupaju takodje po naslednoj porodičnoj liniji,paralelnu dežavu grupe ljudi koja je i dalje aktivna kroz privatne i porodične veze povezana medjusobno sa birokratskim i poslovnim dobitcima,to je prava srpska mafija BEZ ETNIČKIH SRBA UGLAVNOM:).....i u takvoj priči sasvim je normalno da "super muslimani" iz sarajeva prodaju oružje izraelu,prodali bi ga i rodjenoj majci iako znaju da ga kupuje da im ubije rodjeng brata:)..to je ološ i šljam svetske klase i zato ih i vole u vašingtonu i londonu ili birselu ko braću rodjenu,"demokratija" iznad svega brale ali ne u našoj kući:)...smešno ,bila je nakad komunistička internacionala,izgleda da sad imamo "demokratsku internacionalu" a uskoro će to postati "mafijaška internacionala" koliko vidim....

 3. Dejan says:

  To Im je belosvetski zlikovac a njih mentor nalozio, da ti oruzjem ubijaju bracu u Palestini. Prst na celo pa razmislite ko je zlikovac No 1- USA NATO

 4. Kulak says:

  To da bosanski muslimani ubijaju muslimane i otprije je poznato. Kao šta zlikovac Erdogan koga bosanski muslimani idealiziraju ubija Kurde koji su muslimani. Zlo i naopako.

 5. Velika Metla says:

  Vlast tih "muslimana" u Bosni, a i dobar deo te narodne grupacije, je UVEK bila na strani onoga ko je bio po njihovom, skromnom, mišljenju u postojećoj situaciji jak. Uvek će se ta grupacija postavljati na stranu onoga za koga oni smatraju da je jak. To je taj podanički, poturički, nazovi mentalitet. Svačije sluge, nikada svoji.

 6. RASPUCHIN says:

  A šta tu ima čudno? Oni su " 'rvaCko cvijeće" (ustaško) a isto bi radila i ustaška "braća po oružju"-šiptari kada bi imali fabrike i znali proizvoditi. Mene zabrinjava nešta drugo a to bi bili tragovi slanja naše municije Ukrajini kao što su , devedesetih , slali , preko ustaša , petom muslimanskom korpusu u Bihać ali i ustašama. Da , Brozove službe i dalje rade a naročito KOS.

  • Kosovac says:

   @ RASPUTCHIN, …..Vidim smetaju ti KOS-ovci. Nekako sumnjičavo, mi pričamo kako Muslimani prave oružje za Izrael, a ti sa Izraela i Muslimana skrećeš priču na KOS.

   • Jedan tamo, ne znaš ga ti... says:

    Nepojmljivo je ovo za tvoju goveđu glavu... i srpskim slabo vladaš (pa ne znaš čak ni, recimo, šta "sumnjičavo" zapravo znači). Ili si retard umobolni ili te pravio šiptar (ponajpre će, slutim, u tvom slučaju biti i jedno i drugo).

    • Kosovac says:

     Misliš, Gani ga je uterao tvojoj nani, pa napravio mene? Nije to baš tako, bolje bi ti bilo da se sa Gagitom igraš demonstracija nego što prosipaš komunističke gluposti.

     • Jedan tamo, ne znaš ga ti... says:

      Mi s tvojim "dečkom" iz mladosti nemamo nikakve veze. Reši to s njim. 🤣🤣🤣

   • Jedan tamo, ne znaš ga ti... says:

    Šta je, kome i gde Gani "radio", to samo ti i on znate, buljavi. A tvoji se fetiši (kao i tvoja komunjarska prošlost) otkriju sami od sebe... 🤣

    • Kosovac says:

     Nemoguće fizički, ako je Gani uterao tvojoj nani, to znači da je napravio tebe. Zato si ti ovakav, od loše matere i od lošeg oca.

 7. Paja says:

  jel su to bošnjaci, kako ih turci pogrdno zovu !?

 8. Jedan tamo, ne znaš ga ti... says:

  Nisam iznenađen što je među "izvoznicima" i bugojanska firma. Nažalost, svedoci smo da nikad ništa dobro iz Bugojna nije došlo.

  • Kosovac says:

   Ipak nisi u pravu, iz Bugojna nam je Dobro došla ministar Zorana Mihajlović. Mala Greta koja je bežala sa časova u Osnovnoj školi.

   • Jedan tamo, ne znaš ga ti... says:

    Ti u osnovnu nisi ni išao. Vidi ti se po "pravopisu". Velika i mala slova tebi "dođu na isto". Što se one drusare tiče, ta je iz Tuzle. A preCednik ti je Bugojanac.

   • Željko says:

    @Kosovac Zorana Mihajlović Vam je došla iz Tuzle a podrijetlom iz okolice Bugojna je Aleksandar Vučić!

    • Kosovac says:

     @ Željko, …..Da, brate Željko, Cijela Tuzla jednu kravu muzla. A ova krava Zorana ministar Srbije muzla, muzla, sve dok joj nije ponestalo mlijeka i uglja iz Kostolca. ……………….Kada je Josip Radnik došao u lov na medvjede na svoju vikendicu u Bugojnu, bugojanski komunistički velikaši su mu se ponizno obratili: „Druže Tita, dok je nas Bugojanaca, biće uvjek i međeda“.

   • Jedan tamo, ne znaš ga ti... says:

    I? Šta je imala da znači ova tvoja goveđa rika? Po tvome, to je "komentar"?! Tako više ni pred zadrugom ne možeš lupetati. I tamo su mnogo iznad svog nivoa. Btw, cela je Tuzla jednu kozu muzla, a šta si kozi ti radio, to je već za - psihijatriju.

    • Kosovac says:

     Prvo što tebi treba uraditi, to je da ti neki snažan bolničar dobro ispere usta.

   • Jedan tamo, ne znaš ga ti... says:

    Opet imaš čudne fantazije, a buljaš? Sad ti se priviđaju snažnim bolničarima u belim mantilima. Onaj te Gani psihofizički trajno oštetio...

    • Kosovac says:

     Jel' to onaj Gani što ti ga utera nani?

   • Jedan tamo, ne znaš ga ti... says:

    Rekoh, tvoj odnos prema kozama je - za psihijatriju.

 9. Ficko says:

  Bosanski muslimani nisu ni religija kako neko reče. Oni su dobar deo proksi skupina koja radi za kolektivni zapad zarad koristi mnogih pojedinaca u njoj. Iskorišćeni su kao i Ukrajinci za interes korporativnih monstruma čije su aktivnosti uperene protiv interesa svih naroda sveta. Oni nemaju ništa sveto kao i svi oni koji im se priklanjaju.

 10. Rostand says:

  Baznijaci su poznati po tome da im zapravo niko ne smeta,osim nas Srba.Konstantna i krvoločna mržnja prema 'ćetnicima ba' ima uzrok u čisto istorijskoj činjenici da je Srbija porazila i protjerala sa svojih prostora divlju tursku paščad s čim se baznijaci nikako ne mogu pomiriti i ući će u pakt i crnim đavolom samo ako će to pomoći da nestane i Srba i Srbije.Nikakvo pomirenje s njima nije moguće jer ga oni jednostavno ne žele i tu ne pomaže nikakvo istorijsko dokazivanje o njihovom porjeklu,čisto sizifov posao.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *