СКАНДАЛ КОЈИ ДРМА ЗАПАД! У Немачкој пронађена украјинска деца за коју је Кијев тврдио да су у Русији

СКАНДАЛ КОЈИ ДРМА ЗАПАД! У Немачкој пронађена украјинска деца за коју је Кијев тврдио да су у Русији

18 априла 2024

Комесарка за права детета при председнику Русије предлаже украјинским властима да децу, за која се сматрало да су одведена у РФ, потраже и у другим земљама.

У Немачкој је пронађено више од 160 деце, за које је Кијев навео да су одведена у Русију, изјавио је шеф Националне полиције Украјине Иван Виговски.„Захваљујући сарадњи са органима реда Савезне Републике Немачке, у тој земљи је пронађено 161 дете“, наводи се на сајту украјинске полиције.

Коментаришући ову вест, комесарка за права детета при председнику Русије Марија Лвова-Белова је предложила да се украјинска деца, за која се сматрало да су одведена у Русију, потраже и у другим земљама.

Москва је одавно скренула пажњу светске заједнице на чињеницу да Кијев шири „митове“ о малолетницима који су наводно депортовани у Русију и да говори о „непостојећим околностима“, нагласила је комесарка за права детета.

Русија је проверавала спискове имена малолетника који су долазили из различитих канала, па се испоставило да су нека деца већ одавно код куће са родитељима или у другим државама или се, пак, никада нису одвајала од најближих рођака, нагласила је Лвова-Белова.

Истина ће победити једног дана и лажи Кијева ће нестати, закључила је руска званичница.

Марија Лвова-Белова је у децембру прошле године изјавила да тренутно нема деце из Украјине која су остала без законских заступника на територији Русије и да су сва деца враћена родитељима.

Руски министар спољних послова Сергеј Лавров је у јуну рекао да украјинска деца која се налазе у Русији могу да се врате родитељима, у случају да се појаве и пошаљу захтев. Неколико десетина украјинске деце се на тај начин већ вратило својим најближим рођацима, рекао је тада Лавров.

KOMENTARI4 коментара

 1. milorad5 says:

  ne bih rekao da se posebno oni potresaju zbog ukrajinske dece,dobar posao je to za trgovce robljem iz z.evrope....

 2. persida says:

  Ne bi me cudilo da je i mala Danka medju ovom decom.

  • Xavier Mass trubaduro says:

   Uopšte ne verujem žbirčinama ništa, proglasili je mrtvom odmah a tela nema. I ubili onog "osumnjičenog" u policijskoj stanici. Ona je predata nekome, da li da se napravi priča i strah da se uvede čipovanje ili slično, ali organi reda su nam debelo kriminalizovani.

 3. Velika Metla says:

  Овакве ствари могу пасти на "памет" САМО ЗАПАДНИМ САТАНИСТИМА , не никако нормалним људима. Западни сатанисти и нису људи, само што ово никако да многи и схвате.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u