СКАНДАЛ: Милогорски министар назвао ВУЛИНА НАЦИСТОМ

SKANDAL: Milogorski ministar nazvao VULINA NACISTOM

12 februara 2020

Ministar odbrane Crne Gore Predrag Bošković nazvao je svog kolegu iz Srbije Aleksandra Vulina nacistom.

Bošković je naveo da je Vulinovo ponašanje prilikom posete Crnoj Gori „tragikomično, ali i da predstavlja politički performans“, prenosi Radio-televizija Crne Gore.– Sve ono što radi i izjavljuje gospodin Aleksandar Vulin u poslednje vreme, bilo bi zaista smešno da on nije ministar odbrane države Srbije. Ovako je tragikomično i njegov nacional-socijalizam, koji isijava u poslednje vreme, najviše škodi interesima Srbije – ocenio je ministar odbrane Predrag Bošković.

Crnogorski ministar je dodao da je „takav primer politički performans koji je Vulin izvodio po Crnoj Gori“ i rekao da će se „Crna Gora uvek ponašati u skladu sa zakonom i Ustavom“.

– Poštujemo i državu Srbiju i svaki državni organ Republike Srbije, pa čak i u situaciji kada gospodin Vulin i njemu slični ne poštuju ni nas, ni naše zakone, ni uobičajenu diplomatsku praksu – istakao je Bošković uoči sastanka ministara odbrane u Briselu.

On je optužio ministra Vulina da se „stavio u red svih anticrnogorskih elemenata koji dolaze iz Srbije i koji su oličeni u Crnoj Gori u Demokratskom frontu“.

– Ako to ne smeta državnim organima Srbije, onda ne smeta ni nama. Ali nam je dobar pokazatelj kako i na koji način treba da se odredimo prema tome i Crna Gora će to svakako znati da prepozna i da se kvalitetno o tome odredi. Ono što je neverovatno i što mi sebi nikad ne bismo dozvolili, jeste da lične i porodične tragedije koristimo u političke svrhe, radi sticanja jeftinih političkih poena i na taj način je pokazao upravo da mu ništa nije sveto niti da drži do bilo kojeg digniteta – kazao je Bošković.

KOMENTARI8 komentara

 1. Gagi says:

  Ala nas muntaju ovi momci, pa gde je kraj ovim zamlacivanjima. Ovaj jedan je bio komunista pa posle postao nacionalista. Ovaj drugi je bio nacionalista kao i cela njegova poznata rodbina, a sada naginje dokazanoj istorijskoj komunistickoj praksi sakacenja Srba. Sve mi se cini da se politicka evolucija odvija u zavisnosti gde se momentalno nalazi narodna fijoka. Casno i progresivno - nema sta.

  • Gardista says:

   Sve vidjeno i tako trla baba lan...30 godina u nazad pa i vise. A blentavi narod glasa i bleji kao ovca...zamislite ministar odbrane CG i Vulin...pa to je prepirka na nivou osnovca na odmoru u partiji klikera. Sramota i pisati o tome.

 2. Goran says:

  Vulin je debil,narkoman i kreten,kamo srece da je nacista ili bilo sta drugo u ideoloskom smisku.Sns je toliko pun kretena da bilo kakva uvreda od strane bilo koga ne moze biti dovedena u pitanje

  • Petar says:

   Slazem se sa tobom Gorane

 3. Mikonos says:

  U pravu je je čovek 100%! Šta o Vulinu da misli jedan ministar CG kada 99,99% Srba misli da je Vulin kretenčina koja paradira u gumenim čizmama i tripuje da ima veze sa vojiskom. Jadna je ta država gde ljudi poput Vulina nisu u posebnim ustanovama specijalizovanim za tu vrstu duševne bolesti!

 4. Cetnik says:

  Lapsus je u pitanju, superministar Vulina je narcista, i to samo kada obuce crnu uniformu i stane kraj ogledala..

 5. Milan says:

  Nije tema broj 1 Vulin, nego na prvom mestu je sećanje na Pavla Bulatovića. Ne priliči ovakvo lupetanje i šuketanje iz Crne Gore i to sa nivoa ministra odbrane, ali to lupetanje ima svrhu. Bošković ovim napadom sklanja u stranu kao temu nedolazak ministra odbrane Crne Gore (svoj nedolazak) na taj pomen. Iz poštovanja prema pokojnima što je kod nas običaj, te i prema pokojnom Pavlu Bulatoviću, kako nije progovorio nešto pristojnije i prikladnije.

  • Petar says:

   Politicarenje

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *