СKАНДАЛ НА ГЛАСАЊУ У ЦРНОЈ ГОРИ! „Украли сте ми глас!“ Полиција ВУKЛА ПО ПОДУ старца (80) (ФОТО)

SKANDAL NA GLASANJU U CRNOJ GORI! „Ukrali ste mi glas!“ Policija VUKLA PO PODU starca (80) (FOTO)

30 avgusta 2020

Birača od 80 godina danas je sa biračkog mesta odvezla policija nakon što mu je prethodno poništen glas jer, kako mu je rečeno, „nije dobro prekalupio listić.“

Pojedinci su se nalazili ispred škole „Pavle Rovinski“ na Starom aerodromu i u tom trenutku građani su ih zvali da uđu i snimaju jer je starac kome je poništen glas ležao na podu.Starac je kazao da se zove Bakočević, da ima 80 godina, i da želi da glasa jer su mu ovo, kako je kazao, poslednji izbori u životu. Pretodno je glasao, a kada je htio da ubaci listić u kutiju, iz izborne komisije su mu rekli da listić „nije dobro presavijen“ i da mu je glas poništen, na šta je on počeo oštro da protestuje i tražio komisiju i pravo da glasa.

Došlo je obezbeđenje koje je pokušalo da ga izbaci sa biračkog mesta, a nakon toga su došla i dva policajca koja su starca vukla po podu do izlaza sa biračkog mesta, a potom su ga odvezli. Prisutni građani su oštro protestovali, uzvikujući policajcima i obezbjeđenju: – Sram vas bilo! Šta radite od starog čoveka! – govorili su.

Posted by Volim Podgoricu on Nedelja, 30. avgust 2020.

KOMENTARI3 komentara

  1. Cetnik says:

    Daće Bog da doživi i sledeće ali sa boljim ljudima na vlasti.

  2. milorad3 says:

    videćemo šta će biti ali ja mislim da će pacov da pobegne u albaniju to mu je na ktaju krajeva i savetovano jer on nema vremena da čeka BAJDENA:)

  3. radmila says:

    Stoka bijedna udarila na starca.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *