СКАНДАЛ НА ХРВАТСКОЈ ДРЖАВНОЈ ТЕЛЕВИЗИЈИ: Певачи наступили у нацистичким униформама и певали „За добра стара времена“ (ВИДЕО)

SKANDAL NA HRVATSKOJ DRŽAVNOJ TELEVIZIJI: Pevači nastupili u nacističkim uniformama i pevali „Za dobra stara vremena“ (VIDEO)

3 marta 2019

Hrvatska televizija HRT, danas je emitovala emisiju „Lijepom našom“ snimljenu u Rijeci. Radi se o zabavnoj emisiji koju već godinama vodi Branko Uvodić, a koja se bazira na izvođenju muzičkih numera pred publikom.

Današnja emisija tematski je bila posvećena karnevalu, a neko je na HRT-u procenio da je takva tematika dovoljna za pozivanje grupe koja nastupa sa nacističkim šlemovima s oznakom SS na glavama.Radilo se o svojevrsnom muzičkom performansu u kom je deo članova na pozornicu došetao obučen u nacističke uniforme, a drugi deo u partizanske uniforme, nakon čega su simulirali borbu, ali i plesali u kolu.

Potom su otpevali „Nećemo noćas doma“ i, verovali ili ne, „Za dobra stara vremena“.

Portal Index poslao je pitanja HRT-u o ovoj, blago rečeno, bizarnoj pojavi u etru javne televizije, a njihov odgovor objaviće čim ga dobiju.

KOMENTARI15 komentara

 1. živoder iz Oseka i Ovčare says:

  Slave izgubljene ratove i luzerski 3. Rajh kojeg su bili član.

  • Ivana says:

   Branko Uvodić je veliki nacionaista i ljubitelj ustaštva i fašizma čisti ljigavac ništa čudno.

   • Velika Metla says:

    Ivana,neMO da brkaš nacionalizam sa fašizmom i nacizmom! Nacionalista je nešto najlepše šta čovek može da bude! A kad ljubav prema svom narodu pokazuješ na taj način što uubijaš druge narode onda to prestaje biti nacionalizam!

   • Istina booli says:

    Pa naravno svako ko je hrvat je ustaša zar ne srbijanko?

    • Ivana says:

     Srpkinjo Srbijanka ti majka pokatoličeni ujko.

 2. samostalan says:

  Luzeri smo mi, a ne oni. Treci Rajh je buducnost Evrope.

 3. Sasa S says:

  A kod komsija nista novo.....vise ni sam neznam jel jadno ili smesno...

 4. rajko says:

  Ako je "Za dobra stara vremena" ono što ja mislim, onda treba reći da je to jedna vrlo uspela ljubavna pesma za koju je muziku i tekst napisao Srbin Ratko Dujmić, a izvodila je grupa Novi fosili. Ni nacistički performans nisu u stanju da izvedu sami, bez srpske (makar i nevoljne) pomoći. Ništarije su to.

 5. padre says:

  Kakav je skandal onda tek ona Britanska serija "Alo,alo"!

 6. . dragana says:

  ovo je samo jos jedan u nizu dokaza da se tu nista nije promenilo i da u Hrvatskoj na zalost mali broj onih kojii I dalje nije ustasa I da se time ne ponosi, a to nsto su ih Srbi oslobadjali i pored Jasenovca, Jaovna ....je nas problem sto se na sreskama ne ucimo nego sve radimo u korist sopstvene stete. a danas smo najgori

  • Ivana says:

   Normalno i opet će biti Srbin oženio Hrvaticu pa zbog ljubavi prešao u katolike a Srpkinja se udala za Hrvata pa iz ljubavi postala katolkinja koje smo smeće nema toga u Hrvata. Oni su uvijek samo Hrvati i katolici t se ničim ne menja a kod nas veru za večeru bedno i nisko.

 7. petrovgrad says:

  Veštačkim Hrvatima oslonac su bili Germani. Sada zajedno sa Germanima odlaze u istoriju, prosto rečeno fizički nestaju sa zemaljske gugle, naprosto izumiru. Mesto nih doći će neki novi narodi i nametnuti svoja pravila. Za par decenija Nemačka će biti Islamska republika, a o Hrvatima da ne pričamo, oni će nestati mnogo ranije. Genocidni narodi moraju da nestanu, to je zakon prirode. To što sada pevaju i kliču, to je ista priča sa zaraženim od kuge na brodu, kada svi pevaju veslele se piju jer ih čeka siguran odlazak. Šta im drugo preostaje.

  • Ivana says:

   Mi Srbi odlazimo brže to jest izumiremo šta ćemo s tim sve veliki Srbi a niko decu ne želi oćemo moliti šiftare da nam ih prave jer Srbi ili neće ili neznaju ili su slabići.

 8. Karital says:

  Manje gledat XHamster!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *