СКАНДАЛ НА КОСОВУ! У СКУПШТИНИ УСВОЈЕНА ОДЛУКА О СПАЈАЊУ СЕВЕРНЕ И ЈУЖНЕ МИТРОВИЦЕ

SKANDAL NA KOSOVU! U SKUPŠTINI USVOJENA ODLUKA O SPAJANJU SEVERNE I JUŽNE MITROVICE

30 novembra 2018

U Skupštini Južne Mitrovice u 11 sati počela je sednica na kojoj su odbornici doneli odluku o ujedinjenju sa severnim delom.

Agim Bahtiri izložio je svoj predlog odbornicima. U dvanaestominutnom izlaganju, Bahtiri je pokušavao da ubedi odbornike u ispravnost zahteva o spajanju severne i južne Mitrovice.Na skupštinskom zasedanju je burno. Odbornik PDK smatra da je Agim Bahtiri pod uticem stranke „Samoopredeljenje“ i da je zahtev o ujedinjenju dve Mitrovice opasan.

Kako se saznaje, na skupštini je usvojena odluka o slanju zahteva Prištini da spoji severnu i južnu Mitrovicu.

U prvom obraćanju medijima, Bahtiri je kazao da je znao da će većina podržati njegov predlog.

– Samo želimo da ispravimo nepravdu. Spajanjem severne i južne Mitrovice, uradićemo pravu stvar – rekao je Bahtiri i dodao da očekuje da će Priština prihvatiti ovu inicijativu.

Na pitanje da li smatra da će se situacija dodatno iskomplikovati nakon ovog zahteva, Bahtiri je kazao da je ona već dovoljno komplikovana i da bi se ona smirila ukoliko Priština prihvati predlog o ujedinjenju dve Mitrovice.

KOMENTARI6 komentara

 1. živoder iz Oseka i Ovčare says:

  Proradiće vama S-300 i na KiM ko što je proradio i na izraelskim avionima, samo provocirajte, igraćemo fudbal vašim glavama i belim kapicama.

 2. Komsija iz daleka says:

  Posle ovako velikog demokratskog koraka, sada bi mogla Vojvodina da proglasi ujedinjenje sa Kosovom i preuzme kontrolu!

 3. opet ja says:

  Meni to nije nikakav skandal. Šiptari rade ono što žele. Skandal je da je za to vreme Vučko na Kipru i da ga "bole briga baš" za Srbiju, Kosovo i srpski narod. Bitno je da je on nešto tamo potpisao i prisustvovao zajedničkoj sednici kiparske i srpske vlade. Verovatno su otišli na Kipar da lakše iznesu novac koji su pokrali ovde i da ga tamo polože u kiparske banke i off shore kompanije.

 4. trikornjanin says:

  Bre ovi nasi dole na Kosovu neko smotani, vezani, nije ni cudo sto se pravi ovakav cirkus. A mogu i oni malo da se ukljuce pa da izglasaju kako su Srbi doneli odluku da se spoje sa Singarpucanima ili busmanima. Ajde bre, nova godina se blizi ima da pucamo i slavimo novu godinu, pa ko pretekne.

 5. Posmatrac says:

  Imperija ce da ih povuce sa sobom u pakao.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *