СКАНДАЛ НА РАЧУН НАРОДА, А НАРОД ЋУТИ: РТС цензурисао изјаву одбојкашице Милене Рашић! ДА ЛИ ЈЕ РТС СРПСКИ?

SKANDAL NA RAČUN NARODA, A NAROD ĆUTI: RTS cenzurisao izjavu odbojkašice Milene Rašić! DA LI JE RTS SRPSKI?

23 oktobra 2018

Zašto i kome je u RTS-u, koji se izdražava od poreskih obveznika, zasmetao Milenin govor sa balkona Skupštine, budući da je samo ona u timu uputila pozdrave i za Srbe u Republici Srpskoj, Crnoj Gori i „svu ljubav sveta poslala svom Kosovu“.

Zlatne odbojkašice su, svaka na svoj način, pozdravile okupljenu publiku sa balkona Starog grada. Budući da su njihove izjave bile sažete, RTS je uspeo sve da ih „upakuje“ u prilog. Gotovo sve, jer gledaoci udarnog drugog Dnevnika nisu mogli da čuju za mnoge najemotivniju poruku Milene Rašić – najboljeg blokera Svetskog prvenstva.Zašto i kome je u RTS-u, koji se izdražava od poreskih obveznika, zasmetao Milenin govor sa balkona Skupštine, budući da je samo ona u timu uputila pozdrave i za Srbe u Republici Srpskoj, Crnoj Gori i „svu ljubav sveta poslala svom Kosovu“.

Evo šta je Milena, koja je rođena u Prištini, rekla na balkonu…

„Hvala na podršci, što ste verovali u nas, jer ovo zlato je i vaše. Pozdrav i za Republiku Srpsku, Crnu Goru i šaljem svu ljubav ovog sveta za moje Kosovo“.

Čitaoci portala Srbin.info juče su, još dok su odbojkašice stajale na balkonu, već nakon nekoliko minuta, mogli da pročitaju šta je svaka od zlatnih devojaka izjavila. Ali, koliko Srba je utiske ponelo samo na osnovu izveštaja u drugom Dnevniku… Oni nisu čuli emotivnu poruku Milene Rašić.

(Srbin.info)

KOMENTARI14 komentara

 1. Dr.Drkar says:

  baš zbog toga nemam teleguzor bar 10 godina a čitam samo naše portale gde mogu da dođem do istine. A nemački okupatori mogli bi samo da predaju propale medije da velika većina naroda postupi jednako i da im uskrati plaćanje

  • Zoran says:

   20 godina moaj porodica bez TV-a u Americi. Oni moraju da me plate d abih ja to gledao. Ali ozbiljno.

   • Deda Micko says:

    Svaka ti cast, ja to ne gledam vec decenijama.

  • Jevrem says:

   Ama ljudi,nije važno da li ga imate,nemam ga ni ja.Ono što je jedino važno je,da i dalje plaćamo iz džepa da se šepure.U svetu,ako se plaća pretplata,reklama nema,a RTS gura skupe reklame i plus pretplatu uzima...mnogo toga. je naopakog u ovoj zemlji,a Srbin svaki i pored toga "...snom mrtvijem spava..."...

 2. Velika Metla says:

  Nije to narod nego zadrugari! Takav "narod" i ne zaslužuje bolje!

 3. Jovo Veselinovic says:

  RTS je crveni ustasa u beogradunike razlike nema izmedu njih i hrvatski ustesa u hrvatskoj srbi zive u mraku u SRBIJI srbi nesmu nista znati sto se sprema srbima na balkanu samo sns i vucic se vide na RTS TV beograda

  • Kulak says:

   RTS je medij kojim vladaju hrvatski lobisti u Srbiji.Setimo se skandaloznog komentatora koji je prenosio utakmicu Rusija-hrvatska na SP 2018.,a koji je brutalno otvoreno navijao za ustašiju.Istu onu ustašiju koja iza utakmice u svlačionici urla da će klati Srbe i zapaliti Srbiju.I takvom mediju i takvim ustaškim lobistima mi Srbi i građani Srbije plaćamo pretplatu.

 4. Lazar says:

  Ništa čudno od "našeg" javnog servisa. Da je naš, taj javni servis bio bi makar malo prosrpski. Sramota do neba.

 5. Trn says:

  Šta drugo može da se očekuje od zakletih soroševaca koji su za dobre Soroševe pare lupali u petooktobarske šerpe i lonce, a sad ih ova vlast postavlja, po nalogu istog tog Soroša (čitaj: američke ambasade), na mnoge značajne funkcije u Srbiji. Ništa čudno što je cenzurisana i jedna divna odbojkašica kakva je Milena Rašić.

 6. pavle says:

  RADIO TELEVIZIJA SRBIJE JE ZVANICNA USTASKA TELEVIZIJA NA TERITOTIJI SRBIJE OD '45. KO TO NE VIDI, JE ILI KRATKOVID, ILI NEMA MOZGA.

 7. Pikt says:

  U okupiranoj državi je okupaciona vlast. Okupaciona vlast ima svoj servis koji u šali naziva i "javni" servis. U ovom slučaju "javni" servis sprovodi terapiju amnezije na otvorenom mozgu ovog naroda, da se izbriše svest o Srbima po Srbskim zemljama. Da ostanu samo Srbi u Zadruzi!

  • Dan D-e says:

   Mislis"javni wc"Ö

 8. petrovgrad says:

  Da sam gledao RTS i ostale Ja bi se prijavio za Farmu, ili Zadrugu ili slično govedarsko udruženje. Od kada postoji internet za mene TV je prošlost.

 9. Beli Orao says:

  Rts nije Srbski to bi barem trebali znati ! On je svačiji samo ne Srbski , priče svega Švabski , Američki , Engleski , Turski , Šiptarski i Vučićev i tačka.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *