СКАНДАЛ НА РАЧУН НАРОДА, А НАРОД ЋУТИ: РТС цензурисао изјаву одбојкашице Милене Рашић! ДА ЛИ ЈЕ РТС СРПСКИ?

СКАНДАЛ НА РАЧУН НАРОДА, А НАРОД ЋУТИ: РТС цензурисао изјаву одбојкашице Милене Рашић! ДА ЛИ ЈЕ РТС СРПСКИ?

23 октобра 2018

Зашто и коме је у РТС-у, који се издражава од пореских обвезника, засметао Миленин говор са балкона Скупштине, будући да је само она у тиму упутила поздраве и за Србе у Републици Српској, Црној Гори и „сву љубав света послала свом Косову“.

Златне одбојкашице су, свака на свој начин, поздравиле окупљену публику са балкона Старог града. Будући да су њихове изјаве биле сажете, РТС је успео све да их „упакује“ у прилог. Готово све, јер гледаоци ударног другог Дневника нису могли да чују за многе најемотивнију поруку Милене Рашић – најбољег блокера Светског првенства.Зашто и коме је у РТС-у, који се издражава од пореских обвезника, засметао Миленин говор са балкона Скупштине, будући да је само она у тиму упутила поздраве и за Србе у Републици Српској, Црној Гори и „сву љубав света послала свом Косову“.

Ево шта је Милена, која је рођена у Приштини, рекла на балкону…

„Хвала на подршци, што сте веровали у нас, јер ово злато је и ваше. Поздрав и за Републику Српску, Црну Гору и шаљем сву љубав овог света за моје Косово“.

Читаоци портала Србин.инфо јуче су, још док су одбојкашице стајале на балкону, већ након неколико минута, могли да прочитају шта је свака од златних девојака изјавила. Али, колико Срба је утиске понело само на основу извештаја у другом Дневнику… Они нису чули емотивну поруку Милене Рашић.

(Србин.инфо)

KOMENTARI14 коментара

 1. Dr.Drkar says:

  baš zbog toga nemam teleguzor bar 10 godina a čitam samo naše portale gde mogu da dođem do istine. A nemački okupatori mogli bi samo da predaju propale medije da velika većina naroda postupi jednako i da im uskrati plaćanje

  • Zoran says:

   20 godina moaj porodica bez TV-a u Americi. Oni moraju da me plate d abih ja to gledao. Ali ozbiljno.

   • Deda Micko says:

    Svaka ti cast, ja to ne gledam vec decenijama.

  • Jevrem says:

   Ама људи,није важно да ли га имате,немам га ни ја.Оно што је једино важно је,да и даље плаћамо из џепа да се шепуре.У свету,ако се плаћа претплата,реклама нема,а РТС гура скупе рекламе и плус претплату узима...много тога. је наопаког у овој земљи,а Србин сваки и поред тога "...сном мртвијем спава..."...

 2. Velika Metla says:

  Није то народ него задругари! Такав "народ" и не заслужује боље!

 3. Jovo Veselinovic says:

  RTS je crveni ustasa u beogradunike razlike nema izmedu njih i hrvatski ustesa u hrvatskoj srbi zive u mraku u SRBIJI srbi nesmu nista znati sto se sprema srbima na balkanu samo sns i vucic se vide na RTS TV beograda

  • Kulak says:

   RTS je medij kojim vladaju hrvatski lobisti u Srbiji.Setimo se skandaloznog komentatora koji je prenosio utakmicu Rusija-hrvatska na SP 2018.,a koji je brutalno otvoreno navijao za ustašiju.Istu onu ustašiju koja iza utakmice u svlačionici urla da će klati Srbe i zapaliti Srbiju.I takvom mediju i takvim ustaškim lobistima mi Srbi i građani Srbije plaćamo pretplatu.

 4. Лазар says:

  Ништа чудно од "нашег" јавног сервиса. Да је наш, тај јавни сервис био би макар мало просрпски. Срамота до неба.

 5. Trn says:

  Šta drugo može da se očekuje od zakletih soroševaca koji su za dobre Soroševe pare lupali u petooktobarske šerpe i lonce, a sad ih ova vlast postavlja, po nalogu istog tog Soroša (čitaj: američke ambasade), na mnoge značajne funkcije u Srbiji. Ništa čudno što je cenzurisana i jedna divna odbojkašica kakva je Milena Rašić.

 6. павле says:

  RADIO TELEVIZIJA SRBIJE JE ZVANICNA USTASKA TELEVIZIJA NA TERITOTIJI SRBIJE OD '45. KO TO NE VIDI, JE ILI KRATKOVID, ILI NEMA MOZGA.

 7. Pikt says:

  U okupiranoj državi je okupaciona vlast. Okupaciona vlast ima svoj servis koji u šali naziva i "javni" servis. U ovom slučaju "javni" servis sprovodi terapiju amnezije na otvorenom mozgu ovog naroda, da se izbriše svest o Srbima po Srbskim zemljama. Da ostanu samo Srbi u Zadruzi!

 8. petrovgrad says:

  Da sam gledao RTS i ostale Ja bi se prijavio za Farmu, ili Zadrugu ili slično govedarsko udruženje. Od kada postoji internet za mene TV je prošlost.

 9. Beli Orao says:

  Ртс није Србски то би барем требали знати ! Он је свачији само не Србски , приче свега Швабски , Амерички , Енглески , Турски , Шиптарски и Вучићев и тачка.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u