СКАНДАЛ НЕВИЂЕНИХ РАЗМЕРА: CNN најављује убиство Трампа и ко ће га наследити!

SKANDAL NEVIĐENIH RAZMERA: CNN najavljuje ubistvo Trampa i ko će ga naslediti!

20 januara 2017

trump-inauguration 566

Američka telekompanija CNN objavila je prilog o predsedničkoj inauguraciji Donalda Trampa u kojem se pozabavila i pitanjem: šta bi bilo ukoliko bi došlo do njegovog ubistva za vreme svečanog preuzimanja vlasti 20. januara?

Autor priloga – Brajan Tod – formalno je nastojao da razjasni: „ko bi nasledio vlast u slučaju ubistva Donalda Trampa za vreme inauguracije?“.

Koliko god samo pitanje uoči promene vlasti u Vašingtonu bilo – najblaže rečeno – neumesno, CNN je u svoje razjašnjavanje uključio i mogućnost da istovremeno bude ubijen novi potpredsednik Sjedinjenih Država Majkl Pens.

Samo razjašnjenje je bilo unapred predvidljivo: ako bude ubijen Tramp – naslediće ga Pens, ako i on bude ubijen – vrhovna vlast će preći u ruke predsednika Predstavničkog doma Kongresa SAD.

Na toj funkciji je poslednjih godina uticajni republikanac Pol Rajan.

CNN je naveo Ustav SAD predviđa mogućnost određivanja „dežurnog naslednika“ koji bi – u slučaju da nastupe okolnosti koje bi se mogle smatrati „višom silom“ – preuzeo rukovođenje zemljom.

Sam prilog je već izazvao buru negodovanja među Amerikancima. Nema sumnje: prvenstveno među republikancima i Trampovim pristalicama.

Novi američki lider je poslednjih meseci više puta optuživao CNN da protiv njega vodi kampanju i da se služi lažima i manipulacijama. Čak mu je prorekao skori gubitak rejtinga i poverenja.

KOMENTARI3 komentara

  1. M says:

    Da nece USA-zavjerenici"nevidljivim"avionom baciti Veliku bombu na inauguraciju,jednim udarcem maknuti sve Tramp-ove,pa onda izbaciti padobranski desant svog predsjednoka i cjelokupni mu stab?!?WAU,to bi zaista bio sou!Kulturni Majdan za kulturne drzave!

  2. opet ja says:

    Ne reci dva puta, jer sve je moguće. "Vladari" su spremni na sve, a Trump, njegova ekipa i Rusi su svesni toga...hmm nadam se...

  3. Wyoming says:

    Ne znam sta ocekujete od Trampa i zasto se toliko brinete o njemu? Ko je Tramp? Jos jedan masonski igrac kao i svi njegovi prethodnici koji slusa vladare planete i koji je obecao da ce napraviti Veliki Izrael i u Jerusalimu Treci Solomonov Hram. To je obecao za vreme predizbone kampanje i nista drugo. Znadete li sta to znaci? Tramp kao i svi ostali politicari radi direktno za Sotonu i nema dobrih politicara niti ih je kada bilo ni u Americi ni u Rusji niti bilo gdje u svijetu, a ovo sad vise nije POCETK KRAJA nego je pri samom kraju.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *