СКАНДАЛ! Новак Ђоковић дисквалификован са УС опена!

SKANDAL! Novak Đoković diskvalifikovan sa US opena!

7 septembra 2020

Novak Đoković je diskvalifikovan sa US opena. Najbolji teniser sveta igrao je meč protiv Pabla Karenja Buste, a krajem prvog seta dogodila se neverovatna situacija.Novak je izvadio višak loptica iz džepa, jednu je udario reketom i slučajno pogodio linijskog sudiju.

Sudija je pala na tlo, počela da se guši, a onda je počela dugotrajna pauza. Na kraju je odlučeno da Novak Đoković mora biti diskvalifikovan pošto gađanje sudije spada u najteže prekršaje koji se u skladu sa tim najstrože i kažnjavaju.

Rezultat u trenutku prekida meča bio je 6:5 u prvom setu za Pabla Karenju Bustu.

KOMENTARI9 komentara

 1. Gardista says:

  Ovo sve deluje u setu Vucicevih mera sto je potpisao sa onom kineskom hemijskom od trampastog.

 2. VRSK says:

  Nole opušteno skroz,napucaj još 4 GS i povuci se iz tenisa i nek se gospoda nervira što si GOAT!

  • bilje says:

   TACNO...NOLE JE NASA DUSA,NAS CAR DUSSAN☺

 3. šiško says:

  Pa to uopšte nije bila loptica iz igre, što će reći da nikako nije mogla biti toliko jaka da obori sirotu svilenu sudinicu. Osim toga nije ni gledao gde je šalje, samo je hteo da je se oslobodi. I konačno, zašto bi Novak namerno povredio bilo koga, a pogotovu linijskog sudiju? Ljut što je gubio? Pa bio je tek prvi set i čak i da je i izgubio taj prvi set, on bi sigurno dobio ovaj meč. On je to znao, a i po prirodi je takav da dobro podnosi poraz, da se ne ljuti kad izgubi neki set ili meč. Očigledno je ovo nameštaljka vezana za potpisivanje otcepljenja KiM. Elektrošok za eksperimentalnog psa u kavezu. Mekinro tvrdi kako će ovo ostati trajna mrlja na Novakovoj karijeri. Ali ja pre mislim da će ovo ostati trajna mrlja u istoriji tenisa i sporta uopšte.

  • Dika says:

   Samo bojkot. neka gledaju svoje lazne heroje. Kim Dzong Un zna kako se razgovara..

   • šiško says:

    Nisam ja za bojkot. Oni upravo to i žele. Da nas sklone sa scene pa da o nama mogu bez ometanja da brabonjaju svoju propagandu protiv nas. To su oni već radili, seti se. Držali su nas van svih sportskih takmičenja i drugih zbivanja nekoliko godina. I još oni pričaju o fer pleju. Rešenje je učestvovati svuda gde možemo i terati svoje, bez obzira na njih i njihovo mišljenje. Kad imamo šanse izneti svoj stav, i dalje nastaviti bez uzbudjivanja. Nije njihovo mišljenje božja zapovest, nego posrnuće običnih, ograničenih i grešnih ljudi. Polako, sistematski učestvovati, ne obazirati se previše na njih i tako jačati svoj "imuni sistem" na njihove psihičke i duhovne boleštine. Ničija nije gorela do zore, pa neće ni njihova. Glavu gore i vedrog čela u nove radne pobede!

   • bilje says:

    SETITE SE SAMO KAKO JE PROSLA NASA MONIKA SELES**? Nole dokazao si im da si najbolji☺ imas svoju lepu porodicu idi uzivaj,pusti svetske krvopije nek glodju samo svoje kosti... NOLE ŽIV bio na veke vekova

 4. Kosovac says:

  Nešto se Đoković ogrešio o svoje sorošoide. Za kaznu su mogli da ga nateraju da izgubi neki meč, ali su izgleda rešili da idu džonom. Najverovatnije je to zbog one njegove izjave protiv vakcinacije. A nazire se i to da Đoković prestaje da sluša svoje antisrpske savetnike.

 5. Rista says:

  Ala lupate, bre, da prosto ne verujem. Pa šta bi vi uradili da vas Nole pogodi lopticom i to bez veze? Ma gađoo je namerno samo se pravi blesav i izgubio ko zna koliko stotina hiljada dolara. Štos mene tiče, ako je. Kamo sreće da ih sve ispogađa, ali nemoš ti da cakaš loptu gde hoćeš samo zato što ti smeta u džepu a naokolo stotine "demonstranata". Izbezobrazio se bre, Obogatio se, ne ferma više nikog, ne poštuje ljude oko sebe, ne pazi i to je to. Napolje džukelu i gotovo.To mu se i desilo. Sada neka ide i neka meditira svoj budizam, bo vas Đole nakaradni. On više nije niti čovek niti normalan. E, ali ima love i da meni ubaci koju iljadu i ja bih ga slavio i falio. Ma razmažena bitanga bre. Doduše, i ja bih bio takav ali nisam ja on pa mi krivo i zato pišem istinu. A da sam ja on, ne bih dao pet para šta ja pišem. Eto, to su ti psiho tipovi kada se obogate i pomisle da su bogovi. Pare menjaju čoveka i većinom stvore degenerika koji sve kupuje spare bre...Meni se na primer nikada nije sviđala njegova špicasta njokalica i deformisano izdužena glava i ne volem ga na slikama. Ko neki, bože me sačuvaj, degen.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *