Скандал: Официри шмркали кокаин и организовали оргије у нуклеарној подморници

Skandal: Oficiri šmrkali kokain i organizovali orgije u nuklearnoj podmornici

28 oktobra 2017

Devet članova posade podmornice na nuklearni pogon „Vidžilent“ otpušteno je iz mornarice nakon što su rezultati ispitivanja pokazali da su pozitivni na prisustvo kokaina.

„Ne tolerišemo upotrebu narkotika među mornarima. Oni koji su bili pozitivni ne ispunjavaju visoke standarde i suočeni su sa otpustom iz službe“, navodi se u saopštenju britanske mornarice.

Posada podmornice, naoružane sa 16 interkontinentalnih balističkih raketa sa termonuklearnim bojevim glavama, sumnjiči se za organizaciju zabava uz korišćenje narkotika, dok je jedan od mornara snimljen kako vodi ljubav sa prostitutkom pored bazena.

Britanski dnevnik „Dejli mejl“ navodi da su rezultati pokazali da su mornari koristili kokain, a prenose naše agencije.

Podmornica „Vidžilent“ nedavno je pominjana tokom skandala zbog ljubavne afere između muškog i ženskog člana posade.

Jedan oficir će se naći pred sudom zbog samovoljnog odlaska kod svoje devojke.

Na kraju, oko 10 odsto posade je napustilo podmornicu zbog „najvećeg seks-skandala“ u istoriji Ratne mornarice Velike Britanije.

Podmornica „Vidžilent“ pripada klasi „Vengard“. Na četiri podmornice tog tipa raspoređen je čitav nuklearni potencijal Ujedinjenog Kraljevstva. One ulaze u sastav 1. Divizije podmornica Kraljevske vojne baze Klajd.

Vesti

KOMENTARI3 komentara

  1. R.Srpska says:

    englezi...pih

  2. M says:

    Eto!I kako sad da gospodari svijeta naprave Novi Svjetski robovlasnicki poredak s takvim ljudima!Morat ce napraviti robote jer ljudi ocito ne zadovoljavaju njihove standarde!Bit ce to divno drustvo:-trula krema i roboti!Koji ce bioinzinjeringom u buducnosti dovesti do ovih Svemiraca u UFO koji sad glavinjaju tuda a izgledaju ko neuspjeli experiment koji sada ovdje pokusavaju ispraviti greske proslosti!Daklen,za sve je kriv mali covjek jer se drogira i sexa u radnom vremenu umjesto da se bavi silnicama povijesnih zbiljnosti!

  3. hary neron says:

    Višak vremena, kojeg ima na svim balističkim podmornicama u izobilju,treba nekako potrošiti pa su od vremena na vreme organizovati i pokoji tulum.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *