СКАНДАЛ: Овако су Милови батинаши напали одборнике СО Будва: „НЕЋЕШ ГА УЋ“ (ВИДЕО)

SKANDAL: Ovako su Milovi batinaši napali odbornike SO Budva: „NEĆEŠ GA UĆ“ (VIDEO)

18 juna 2020

Privatno obezbjeđenje nije dozvolilo odborniku Demorkatskog fronta Đorđiju Vujoviću da uđe u zgradu Opštine Budva.

Na snimku se prvo čuje da pripadnik privatnog obezbeđenja govori „šta je, što me udaraš, šta se guraš, nećeš ga uć“.Iako su okupljeni upozoravali člana obezjeđenja da je Vujović odbornik i da može da uđe, on je nastavio da govori „nećeš ga ući“.

Odbornici su ga pitali ko je, ali su samo dobili odgovor „ja sam ja“.

„Nećeš ga uć’. Danas ga nećeš uć’ ođe“, poručivao je član privatnog obezbeđenja Vujoviću.

Nakon što su se tenzije smirile odbornici su ušli u zgradu opštine.

KOMENTARI12 komentara

 1. Zorana says:

  Srbi su nevidjeno pasivan narod. Dok crnogorci napadaju, Srbi se sklanjaju. Mislim na Srbe u CG.

  • Mile says:

   Ni ne treba da ulaze u sukob sa tim orangutanom.

   • Portopranco says:

    Istina je da su ti naši Srbi u Crnoj Gori pomalo cirkusantski narod.Oni šeću,hodaju,izvikuju parole,nose i poneki transparent.Goloruki su.Takvim metodama ne može se s vlasti maknuti nikoga,a ponajmanje svim mastima premazanog mafijaša i diktatora kakav ja Milo Đukanović.

    • Mile says:

     Dovoljno je i ovo da Milo ode sa vlasti. Milo pandemiju koristi za obračun sa SPC i vernicima. Dok narod u Crnoj Gori posle pandemije očekuje nešto sasvim drugo: što pre stvaranje uslova da bi se ostvarili kakvi takvi prihodi od turizma. Budva je godinama na prvom mestu po prihodima od turizma, a Milo cirkusira kao najžešći terorista u Budvi crnogorskoj prestonici turizma na početku turističke sezone. Ali on će ovo nastaviti i u julu i u avgustu kad turistička sezona treba da je najjača. Sumanuti Milo će ubiti turističku sezonu u Crnoj efikasnije nego kovid-19. Olupaće mu se o glavu ovo njegovo bahato cirkusiranje. Može on da se žali na Srbe u Crnjgori koliko god hoće, ali sve je upadljivije da on ne vodi računa o celokupnom narodu, nego ponajviše brine o svojoj vlasti.

  • Slobodanka says:

   Najbolje je ovo kao što su uradili > da puste snimak ovog debila i snimke drugih debila koji sada rade za Mila grozničavo i veoma nasilno. Ovo neće povećati glasove za Mila na izborima u avgustu, nego biće ih manje. Milo nema šta da ponudi svojim glasačima pred izbore: nema uspehe u ekonomiji, u novom zapošljavanju u socijalnom zbrinjavanju gradjana, jedino ima to da ponudi nacionalnu honogenizaciju pred nevaljalim Srbima i pred "opasnom" Srbijom. To je radio i pre 4 godine za aferom državni udar. Treba mu slična vruća afera da bi opet prošao njegov DRPS (DPS) na izborima.

 2. VRSK says:

  A obezbedjenje se posralo hahahahahaha Indijanci

 3. Kulak says:

  Milo Đukanović je diktator koji ima naoružane policajce i raspolaže silom koju po potrebi primenjuje.Narod je nenaoružan.Diktarure se mogu rušiti isključivo oružjem.Ovu će bitku dobiti onaj ko je naoružan,dakle Milo Đukanović.

  • Slobodanka says:

   Crnogorce (sve koje potiču iz C.G.) možeš lako uvrediti za neku puno sitniju stvar, a sa ovakvim hapšenjima, premlaćivanjima, sudjenjima, proterivanjima, sa otimanjem imovine SPC, Milo sam sebi radi antiizbornu kampanju i to žestoko. Danas šanse Milovog DPS-a su da na izborima u avgustu osvojiće najviše 10 poslaničkih mesta od 81. Dakle Milova paramida pada, pada svaki dan kod svake nove bahatosti.

   • Kulak says:

    Ma kakvi izbori,kakvi glasovi.....U Crnoj Gori nije važno ko glasa,već ko broji glasove.Milo Đukanović je pokrao i lažirao sve izbore zadnjih 30 godina,pa će izvršiti izbornu prevaru i na prvim sledećim izborima.Za njega glasaju i mrtvi,nepostojeći,izmišljeni.....Bude li se narod protiv njegove diktature borio ns način da šeće ulicama,trajat će mafijaševa strahovlada još dugo.

    • Slobodanka says:

     Prevare o rezultatima izbora mogu da se rade na svim tačkama, pritom najznačajnije su one sa velikim brojevima tojest u većim i velikim gradovima. Ali Crna Gora nema mnogoljudna mesta, to brojanje se može prekontrolisati.

 4. Dražen Jovan Petrović says:

  Srbi u Crnoj Gori su nenaoružani.Diktatura opstaje dugoročno.Jedino kad bi se Srbi naoružali.......E,onda bi se već drugačije punte brojilo.

 5. test01 says:

  Ne mogu a da ne primetim da su svi osisani do glave, nabildani i veoma agresivni. Oni pripadaju nekoj organizaciji i to treba da se ispita i pokrene pitanje - ocigledno je diktatura u pitanju (kao i u Srbiji)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *