СКАНДАЛ ПРЕД КАМЕРАМА – СВЕ РАЗОТКРИВЕНО: Вакцинишу празним „ФАЈЗЕРОВИМ“ вакцинама (ВИДЕО)

SKANDAL PRED KAMERAMA – SVE RAZOTKRIVENO: Vakcinišu praznim „FAJZEROVIM“ vakcinama (VIDEO)

19 decembra 2020

Vakcinisanje protiv korona virusa u bolnici u El Pasu u Teksasu postalo je glavna tema nakon što je emitovan televizijski prilog na kom se jasno vidi da je jednom zdravstvenom radniku u ruku nabijena igla iz praznog šprica.Snimak se proširio na društvenim mrežama i na njemu se vidi kako osoblje Univerzitetskog medicinskog centra u El Pasu prima vakcine, međutim kada je medicinski brat došao na red vidi se da radnik koji ga vakciniše uopšte ne pritiska špric na dole jer je on već prazan.

Bolnica je potom u sredu objavila saopštenje u kom je navedeno da je ta osoba ponovo inokulisana kako bi se otklonila svaka sumnja da nije potpuno vakcinisana.

Ovaj medicinski centar je prvi na tom području koji je počeo da upotrebljava Fajzerovu i Biontenkovu vakcinu, međutim scena iz bolnice je obišla svet, a neki tvrde da ovo nije prvi ovakav incident.

KOMENTARI6 komentara

 1. I Love persida says:

  Samo prazna vaccin-a je bezbedna vaccin-a.

 2. Gagi says:

  Nastupilo je poslednje sotonino vreme lazi i prevare. Lagalo se i ranije, kako je vremenom laz bila osnovni alat u upotrebi za razne manipulacije, tako se taj "alat" tupio i izgubio dejstvo. Sada su presli na ogoljenu silu i hajduciju, vise im njihov "alat" ne pomaze jer su svesni da je odradio svoj posao do maximuma. Siledjiski maltretiraju ceo svet da bi resetovali poredak na zemljinoj kugli ponovo u njihovu korist. Nema vise traganja i informacija odakle ovaj virus i ko ga je stvorio, sada je to zatrpano pricom o vakcinama i tu se trosi energija. Krivca za svetsku kataklizmu po obicaju nema, Al Kapone je samo bio priucen sotonin izvrsilac u starom sistemu lazi i otimanja, danas je novo vreme - digitalna elegantna pljacka. Ocekujem dan kada cu videti najvecu prevaru na svetu, on-line misu za vernike.

 3. jovan says:

  To je cak i dobro, ako je prazan spric. Strasno je ako budu ubrizgavali nesto sumljivo, a jos strasnije ce biti ako narod KAPITULIRA i podlegne ucenama da mora da nosi "marveni pasos", cip, i sl. na putovanjima, na poslu, u radnjama za hleb!? A najstrasnije sto uvode TOTALITARNI MRAK- jednoumlje i zabranjuju drugacije mislenje i govor, kao tviter i drugi!!!

 4. Drago says:

  U Americi nema ništa normalnio. Dijetno društvo.

 5. Nine says:

  Hoće li ovakvu vakcinu dobiti i večiti poslanik Palma koji se založio da pravu vakcinu dobije prvo narod, a ne političari? Kako će narod bez političara? Ko će im krojiti sudbinu kakvu nisu mogli ni sanjati, u koju su ih doveli političari. Da nije njih takvih kakvi su zar bi Srbija posle Albanije delila drugo mesto najsiromašnijih zemalja Evrope zajedno sa Moldavijom. Sad kad smo se otarasili elektro energetskog sistema na severu Kosova i Metohije i predali ga u ruke Velike Albanije bićemo ubedljivo najsiromašnija država u Evropi. A Palma će i dalje da njiše grane? Niko se nije ugojio od brige, već od prekomernog žderanja. Sirotinja raja će primiti pravu vakcinu, a ne izmisli ja, već to objavi jedan nezavisni portal, koji su neželjeni efekti vakcina čija je proizvodnja počela prošle godine, a pandemija proglašena tek u februaru ili martu ove godine. Objavljena su sledeća neželjena dejstva vakcina: Transverzalni mijelitis, narkolepsija, (bolest koju su dobili mnogi ljudi nakon prijema vakcine protiv svinjskog gripa). Ostali neželjeni efekti: Giljen Bareov sindrom (akutno autoimuno oboljenje perifernih nerava i njihovih korenova), akutni diseminirani encefalomijelitis (karakteriše se smanjenom aktivnošću kičmene moždine i mozga), konvulzije (grčevi), encefalitis (akutno zapaljenje mozga), moždani udar, alergijske reakcije, artritis i auto imune bolesti. Fajzer vakcina - nije testirana čak ni na miševima. Napravljena je genetskom nano tehnologijom (menja genetsku strukturu čoveka). Bar tako piše u članku, a i neki poznati lekari to tvrde. Vakcina drugog proizvođaća izaziva anafilaktički šok i sterilitet. Sitnica. Još samo nema neželjeni efekat udara groma. Poznati norveški virusolog Birger Sorensen tvrdi da je virus korona slučajno pušten iz laboratorije, te da nije reč o prirodnom virusu. Nije jedini medicinski stručnjak koji iznosi tu tvrdnju. Ja nisam ni lekar ni teoretičar zavere, ali sam pristalica teze da se ništa ne dešava slučajno. Slučajno nije nastao ni SARS, ni HiV, ni Ebola. Ebole i priče o njoj je nestalo u Africi tek kad je narod počeo motkama juriti lekare, koji su samo trpali mrtve u džakove. Gripa je uvek bilo ali su ga lekari opšte prakse veoma uspešno lečili, dok se ovaj širi strahovitom brzinom i širi se poput kuge. I kad su eminentni svetski lekari saopštili da se ovaj grip uspešno leči Hlorokinom i Azitromicinom, istog trenutka su ti lekovi povučeni iz svih apoteka. Opet slučajno. I slučajno političari ne nose maske, sede u frizerskom salonu ili kod onih koji vrše depilaciju, uz zapaljenu cigaretu u zatvorenoj prostoriji. Njih neće korona, ali se novac lepi za njih k'o čičak na vunene čarape.

 6. uddu says:

  Mogao je da ga ubije da mu je ubrizgao vazduh !Šta sve ovi plaćenici ( Što važi i za vas novinare ) koronamafije neće još uraditi da bi udovoljili gazdama !

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *