СКАНДАЛ – САДА ЈЕ ЈАСНО ГДЕ НАС ВОДИ ВЛАСТ: Србија није гласала против пријема Шиптара у Светску одбојкашку федерацију!

SKANDAL – SADA JE JASNO GDE NAS VODI VLAST: Srbija nije glasala protiv prijema Šiptara u Svetsku odbojkašku federaciju!

10 oktobra 2016

15337690876_4e768dff38_o2720-698m

Šiptarski odbojkaški savez primljen je u članstvo Svetske odbojkaške federacije (FIVB) na Kongresu u Buenos Ajresu, saopšteno je na sajtu te organizacije.

„Kosovo“ je postalo 221. član FIVB, a potom je i Južni Sudan primljen u najveću odbojkašku organizaciju.

Kako je saopštio Odbojkaški savez Srbije (OSS), predsednik Nenad Golijanin tokom javnog glasanja saopštio je da je OŠ uzdržan po pitanju prijema Šiptara u članstvo.

FIVB je najbrojnija sportska organizacija na svetu sa 222 zemlje članice.

Ujedno, na Kongresu je reizbran predsednik Ari Grasa da Silva Filjo i ostaće na toj funkciji do 2024. godine.

Sve više šiptarskih saveza dobija članstvo u međunarodnim organizacijama, a rukometaši, fudbaleri i košarkaši već igraju kvalifikacione utakmice za plasman na velika takmičenja.

(Telegraf)

KOMENTARI3 komentara

  1. Srbin says:

    Vučić prodao Trepču Šiptarima, evo koliko je dobio (VIDEO) Snp Naši održali su danas konferenciju za štampu na kojoj su optužili Vučića da je glavni krivac za otimanje Trepče i Telekoma, kao i da će zbog izdaje Kosova, dobiti milione evra. Predsednik Snp Naši, Ivan Ivanović skrenuo je pažnju javnosti da iza otimanja Trepče i Telekoma stoji premijer Srbije, Aleksandar Vučić koji je uz Ivicu Dačića glavni krivac za potpisivanje „Briselskog sporazuma“ kroz koji je praktično lažna država „Kosovo“ priznata kao nezavisna država. Ivanović je objasnio da javnost nikada nije saznala kakav su dogovor Vučić i Dačić napravili i šta su potpisali, ali su vidljivi rezultati toga. Najpre je došlo do ukidanja institucija na Severu Kosova, a zatim su Srbi naterani da glasaju na šiptarskim izborima preko odreda batinaša koji su dolazili iz Beograda, da bi kasnije došlo do primanja lažne države „Kosovo“ u međunarodne institucije i sportske organizacije, a poslednje što vidimo to je oduzimanja imovine, istakao je Ivanović. Na konferenciji je naglašeno da Vučić mora da odgovara za izdaju, i da predlozi za raspisivanje referenduma oko Kosova i Metohije, kao i oko srpske imovine, ne smeju biti raspisani, niti bilo ko ima pravo da odlučuje o nečemu što pripada svim Srbima i budućim generacijama koje tek dolaze. Jedini referendum koji može biti raspisan je oko Ulaska Srbije u savez sa Ruskom Federacijom , i odustajanje od puta ka EU. https://www.youtube.com/watch?v=si2viiqQjE8

  2. Srbin says:

    SRBI KLEČE PRED KOREJSKIM GAZDAMA: Najnoviji snimak iz Jure zapalio društvene mreže! (VIDEO) https://www.youtube.com/watch?v=hGRjarq3eys

  3. Dondon says:

    Gospodo..., predsednik olimpijskog saveza Srbije, agent SADisticke spijunske organizacije CIA-e i VELIKI izdajnik Srbije i svega srpskog, Vlade Divac, je zaboravio da odbrani Srpskr interese i srpski ustav uostalom u momentu glasanja da li da se oteta srpska pokrajina primi u tu organizaciju. Srbija je cutala i sagla glavu, a zauzvrat njegova zena je ubila dete i izvukla se bez posledica po nju. Sve dalje je posledica tog dogadjaja. Naravno, Divcevi regruti su u narednim mesecima na svim elektronskim i stampanim medijima krivili Rusiju da nije glasala protiv te odluke, a mi smo mali i slabi da se svadjamo sa ubicama Srba tokom 90-tih i sve do danas. Samo objasnjenje je smesno, ponizavajuce i skandalazno da prevazilazi svaku moralnu normu. Od 2000-te do danas po ustavu Srbije se pisa i kenja kako se stigne. Srbima preostaje da se mole dragom Bogu da ce uskoro patriotske snage na cepu sa modernim apisom doci na vlast i poceti da stite nacionalne interese..ukoliko ih imamo. Do sad su vlastodrsci imali iskljucivo licne interese koji se svode na unisti, otpusti, prodaj i strpaj pare u dzep. Dragi Boze daj nam snage da opstanemo kao narod i sacuvamo ono sto su nam milioni ubijenih predaka ostavili u nasledje.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *