СКАНДАЛ: Шиптарски новинар Додика назвао „лудаком“, Вучић га напао!

СКАНДАЛ: Шиптарски новинар Додика назвао „лудаком“, Вучић га напао!

14 децембра 2015

571332_hahn-vucic090215foto-eu-5_fНа конференцији за медије после отварања преговарачких поглавља са ЕУ са Србијом инцидент је изазвао новинар из Приштине.

Он је најпре питао премијера Србије Александра Вучића да ли је рекао “велика Србија” на почетку свог говора, после чега му је Вучић одговорио да је рекао “велики успех Србије”, и да је постоји велика разлика између те две формулације.

Новинар из Приштине се извинио, рекао да можда није добро чуо, а онда констатовао да ће се Вучић ускоро састати са председником Републике Српске Милорадом Додиком, кога је том приликом назвао “лудаком из Републике Српске”.

Вучић је затражио да новинар понови шта је рекао, што је новинар и учинио.

“Нећу вам дозволити да Милорада Додика тако називате и да га вређате преда мном у Бриселу. Молим вас да будете пристојни”, рекао је Вучић.

На питање какву ће поруку проследити Европској унији после састанка са Додиком рекао је да ће увек постојати иста порука, порука мира и стабилности.

KOMENTARI3 коментара

  1. Baja says:

    Zbogom Rusijo idemo mi u Evropu gdje i pripadamo. Juupiiiiiii

  2. Zeljko,Zapresic,Hrvatska says:

    Mozete li molim vas koristiti naziv "albanski" !

  3. miroslav says:

    Vucic ga nije napao.Brat brata nece da napadne.A zasto bi?Vucic mu potpisao drzavnost.Kako ste g.Jevtovicu? To je vas ministar informisanja 1999g.Ko je izdajnik po vama?Crveni,zuti,roze,beli...:)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u