СКАНДАЛ: Шиптарски новинар Додика назвао „лудаком“, Вучић га напао!

SKANDAL: Šiptarski novinar Dodika nazvao „ludakom“, Vučić ga napao!

14 decembra 2015

571332_hahn-vucic090215foto-eu-5_fNa konferenciji za medije posle otvaranja pregovaračkih poglavlja sa EU sa Srbijom incident je izazvao novinar iz Prištine.

On je najpre pitao premijera Srbije Aleksandra Vučića da li je rekao “velika Srbija” na početku svog govora, posle čega mu je Vučić odgovorio da je rekao “veliki uspeh Srbije”, i da je postoji velika razlika između te dve formulacije.

Novinar iz Prištine se izvinio, rekao da možda nije dobro čuo, a onda konstatovao da će se Vučić uskoro sastati sa predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom, koga je tom prilikom nazvao “ludakom iz Republike Srpske”.

Vučić je zatražio da novinar ponovi šta je rekao, što je novinar i učinio.

“Neću vam dozvoliti da Milorada Dodika tako nazivate i da ga vređate preda mnom u Briselu. Molim vas da budete pristojni”, rekao je Vučić.

Na pitanje kakvu će poruku proslediti Evropskoj uniji posle sastanka sa Dodikom rekao je da će uvek postojati ista poruka, poruka mira i stabilnosti.

KOMENTARI3 komentara

  1. Baja says:

    Zbogom Rusijo idemo mi u Evropu gdje i pripadamo. Juupiiiiiii

  2. Zeljko,Zapresic,Hrvatska says:

    Mozete li molim vas koristiti naziv "albanski" !

  3. miroslav says:

    Vucic ga nije napao.Brat brata nece da napadne.A zasto bi?Vucic mu potpisao drzavnost.Kako ste g.Jevtovicu? To je vas ministar informisanja 1999g.Ko je izdajnik po vama?Crveni,zuti,roze,beli...:)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *