СКАНДАЛ ТРЕСЕ УКРАЈИНУ: Порошенко убио брата!?

SKANDAL TRESE UKRAJINU: Porošenko ubio brata!?

24 marta 2019

U jednom od programa ukrajinskog TV kanala „1 + 1“, koji pripada oligarhu Igoru Kolomojskom, predsednik Ukrajine Petro Porošenko optužen je za bratoubistvo.

Kako piše portal Ukraina.ru, ovu optužbu je objavio moldavski političar Renato Usatij. Prema njegovim rečima, Porošenko je bio jedan od lidera organizovane moldavske kriminalne grupe koja je radila na prisvajanju akcija velikih preduzeća.U isto vreme, Usatij je rekao da je i Porošenkov brat Mihail bio u ovoj organizaciji. Godine 1997. neočekivano je umro pod nerazjašnjivim okolnostima.

Prema jednoj verziji, on je poginuo u saobraćajnoj nesreći, a prema drugoj se utopio dok tokom odmora na Kipru, piše portal.

Ranije je saopšteno da su ukrajinski oligarsi Dmitrij Firtaš, Sergej Levočkin i Igor Kolomojski udružili svoje napore da spreče aktuelnog predsednika Ukrajine, Petra Porošenka, da bude ponovo izabran za drugi mandat.

(Pravda)

KOMENTARI3 komentara

  1. petrovgrad says:

    Roknuo batu, šta drugi da očekuju. Možda mu namaknuo svilen gajtan, kao Bajazit svome bati.

  2. Budi Bog s nama says:

    Ubio bi taj i čitavu Ukrajinu ako je za njegov džep i njegov groš. Trebalo je da ubije i sopstvenu majku i to pre nego što ga je rodila. Verovatno je to i ona pomislila za njega kada je videla kakvog mutanta je rodila.

  3. samostalan says:

    Vajcman ubio Vajcmana, pare su opasna stvar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *