СКАНДАЛ У БиХ: Руском писцу Захару Прилепину забрањен улазак у земљу!

SKANDAL U BiH: Ruskom piscu Zaharu Prilepinu zabranjen ulazak u zemlju!

23 avgusta 2018

POPULARNOM ruskom piscu Zaharu Prilepinu koji se danas uputio iz Beograda ka Banja Luci, gde je trebalo da bude glavni gost manifestacije Kočićev zbor – zabranjen je ulazak u Bosnu i Hercegovinu, saznaju „Novosti“!

Prilepinu je na prelazu Rača pokazan dokument koji potvrđuje da mu je ulazak u BiH zabranjen iz bezbednosnih razloga, još od 26. marta.

KOMENTARI4 komentara

 1. Dragi says:

  Ništa drugo već jednom rečju budale, jer sami rade na razbijanju BiH. Ovako će Dodik dobiti joše više pristalica u pravcu razilaska naroda i cepanju BiH.

 2. Bogomir says:

  Dodik je pao na pero testu. Prilepin je prelazio granicu srbistana i RS i nisu ga pustili Dodikovi granicari. Bedni Dodik drzi narod gladan kao u Africi, glumi patriotu u dogovoru sa vucicem. Daje materijal prozapadnoj opoziciji. Fuj

  • Za Srbiju says:

   Dodik nema graničare. Graničare postavlja BiH, a ne RS. Ministar unutrašnjih poslova BiH, član SDS Dragan Mektić, (hrvacki i muslimanski kadar)potpisao listu sa preko 20 ruskih državljana, kojima je zabranjen ulaz u BiH. Ruski ambasador je tražio imena sa liste, ali mu Mektić odbio da da. A sada se pravi blesav, jer kao on nema pojma o ovome. Većeg smrada nema u republičkoj vladi BiH koji ko bajagi predstavlja Srbe, a ne zaostaju ni drugi SDS sluge Alije i Zapada.

   • Bogomir says:

    Znam za mektica da je smece poput jankovica i sl, a nisma ni mislio bukvalno da Dodik drzi licno svoje ljude na granici. Mislim na to da na granicnom prelazu RSstoje granicari iz RS i kao takvi bi morali imati direktivu sa vrha sta da rade, a sta ne, u svoju korist i nevezano za balijske spiskove iz Sarajeva. Mislis da balijski granicar ne bi pustio nekog islamskog pisca samo zbog spiska iz Banaj Luke...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *