СКАНДАЛ У КИЈЕВУ: Украјинци и Хрвати скандирали „УБИЈ СРБИНА!“

SKANDAL U KIJEVU: Ukrajinci i Hrvati skandirali „UBIJ SRBINA!“

13 maja 2019

Na društvenim mrežama pojavio se snimak skandaloznog zajedničkog skandiranja navijača Dinama iz Kijeva i njihovih imenjaka iz Zagreba. Nedavno su zagrebački navijači bili u poseti Ukrajincima, sa kojima gaje prijateljske odnose.

Tribina je gromoglasnim pljeskom pozdravila navijače iz Zagreba, a onda je vođa navijača preko mikrofona poveo poziv na nasilje i mržnju uobličeno u „Ubij Srbina“.

„Obaveštavam vas da su došli momci iz Hrvatske, navijači ’Dinama‘ iz Zagreba, da nas podrže da se suprotstavimo ovim ku*vama. Ako ne znate, oni su veoma bliski prijatelji Srba. Molim vas da me podržite, ponovite za mnom: Ubij Srbina!“

Za kratko vreme, čitava tribina je počela da skandira isto. Zapalile su se i baklje, svi su skakali, uzvikivali protiv Srba.

KOMENTARI40 komentara

 1. fratar Stepinac says:

  Vedrana Rudan:"hrvati su glup narod".Ovo na stadionu je jedina "EU vrednost" tih pripadnika "zapadne civilizacije" i jedino njihova "sposobnost" koju ovi mandrili KROmanjonci i vatikanoidni Ukrajinci poseduju. Koliko su i za šta su "vredni i sposobni" pokazuje da je upravo katolički deo Ukrajine daleko najsiromašniji i najnerazvijeniji, a tako i hrvati - sada su skupa sa katolicima janezima daleko, daleko najzaduženiji od svih iz ex-ju, a ostali su bukvalno bez ičega što su od druga tite dobili premeštanjem preko 100 najvećih fabrika iz Srbije; nema Gorenja, nema Agrokora, nema 3.Maja, Uljanika, baj-baj, ostaje vam vatikanska krunica da je obrćete i skačete ko mandrili po stadionima.

 2. Velika Metla says:

  Skandal??? Ne bih se ja uopšte složio s time da je to skandal! Da su uradili nešto normalno kad je reč o Srbima,ili Rusima,e to bi bio "skandal"! Ovako su samo potvrdili da su pokatoličeno smeće najgore sadržine!

 3. Željko says:

  Ružan gest, još gori "komentari"!!

  • fratar Stepinac says:

   Posebno je tvoj kometar loš.

  • Velika Metla says:

   Gest,a? A kocerti Tomsona su isto "gestovi",a? To što vas smatraju za dileje,nikako ti ne daje za pravo da ti nas smatraš dilejama!

 4. milorad2 says:

  To nije skandal, to je KRVOLOČNA, NIČIM IZAZVANA MRŽNJA,zapamtite ove izlive gnoja kad ih sretnete negde sledeći put. SETITE SE ŠTA VIČU I ŠTA ŽELE.Vreme je da PLATE zao ovo.Došlo je dotle, ili ONI ili MI a vi birajte i dalje trpite stoku u beogradu koja radi za njih i poziva na linč "genocidnih" srpskih oficiria, ili nariče nad lažnim žrtvama nepostojećeg genocida i u NAŠE ime traže KLAŽNJAVANJE celog našeg naroda.M im J.Ovi izlivi mržnje su znak da je patologija tih društava došla u kritičnu fazu kada ludak MORA nešto da preduzme ili će pasti u kompulizvnu psihozu.Moramo da se spremimo i da se branimo, UVEK i SVUGDE.

  • fratar Stepinac says:

   hrvatići NESTAJU, potpuno su nestali iz Republike Srpske i AP Vojvodine i pred nestanak su u Federbosni, Hercegbosnu su izgubili, zato su besni, jer im je jasno da nisu sposobni da imaju državu. U samoj KROmanjoniji 1991.popisano je 4,7 mil.od kojih se hrvatima izjasnilo 3.7 mil. Usled bele kuge koju imaju od te godine i iseljavanja koje traje od tada a posebno od 2015. (100.000 godišnje), njih je sada u KROmanjoniji oko 2,5-2,7 mil.stare populacije; prosečna starost kod njih je 46 godina, u Srbiji 40 godina, p.prirast hrvata je samo 1,4 a Srba 1,6; oni ipak ne pričaju o svojim problemima nego govore o beloj kugi u Srbiji, to pokazuje koliko je to glup i samozavaravajući narod!!!

 5. Milan says:

  Zašto su se obnažili? Je li to deo rituala?

  • R.I.P Hercegbosna says:

   zato što primatima nije potreba odeća

  • Pravda says:

   Droga prokuvala.

  • Milan says:

   Skidanje majice? U mnogim savremenim zapadnim filmovima borilačkog sadržaja skidanje majice (obnaživanje, razgoličavanje) najavljuje scenu-scene borbe. Da li se ta "kultura" prenela na stadione? Na stadionima pre početka borbe i nakon skidanja majice, počinje takmičenje u ludačkoj euforiji - vrištanje i davanje poganih poruka.

 6. Gardista says:

  Ovceèeee, ovan zablejao i svi nastavili...eto vam inteligencije.

 7. deda mraz says:

  Pa to su veliki prijatelji naseg predsednika.

  • Velika Metla says:

   Deda mraz,Đoković Novak,"osećam da je hrvatska moja"! Priupitao bih ga sledeće. "Dobro,ona je tvoja,nego jesi li ti njen"? Kod njih nema polutana,ili si ustaša,ili nisi! Polutani postoje samo kod glupih Srba!

   • Pravda says:

    Sisao je mliko ustaskinje, sta ocekujete od njega?

    • samostalan says:

     Novak je odurni globalista koji se lazno predstavlja kao Srbin i pravoslavac. On je u vlasti novca i njegovih finansijera, isto kao i Vucko.

   • Pastrovic says:

    Bravo ti ga za ovo!

   • Robert Wronsky says:

    Ja bih rekao, samo kod dijela Srba koji su glupi, gdje i ti sebe sa pravom svrstavaš. Ja imam puno prijatelja Srba i znam da večina ne misli kao vi,zaglupljeni komentatori u ovim novinama.

 8. Karital says:

  Nije loše to skandiranje ako se uzme u obzir da Srbi dolaze u Ukrajinu da ubijaju Ukrajince.

  • R.I.P. Hercegbosna says:

   A tvojih nema u Ukrajini ? Nije vas bilo ni '90-ih u tzv.hercegbosni??? Zaslužili ste vi i Ovčaru i Vukovar a posebno preplivavanje ledene Save '92. Uskoro vas čeka prelplivavanje Drave, to je završno plivanje!

   • Pravda says:

    I Jadrana.

   • Karital says:

    To je sitnica za ono što ste vi doživjeli u zadnjem ratu, a u sljedećem, tko zna što vas čeka?

  • pomirenje says:

   ukrajnici iz ukrajine ubijali su srbe po hrvaskoj republici 90 ih u oluji 95 godine ukrajina nek ide u njemacku a srbija u rusiju

  • Djordje says:

   Da ali pokatolicene Ukro-fasiste! Dokazano da su Srbi penecilin za fasizam i idiotizam!😂😂😂😂😂

  • Bio says:

   AKO Srbi i dolaze u Ukrajinu "da ubijaju Ukrajince" - a ja znam takodje nekoliko takvih primera - dajem desnu ruku da tamo odlaze kao antifasisti a ne Ukrajinofobi. A ako nesto u vezi sa tim nekome nije kristalno jasno, neka proceprka malo o ultra-entuzijasticnoj ulozi Ukrajine u Holokaustu. Hrvati i Ukrajinci su najveci sljam Evrope.

   • Karital says:

    Kladim se da je srba bilo puno više od hrvata u španjolskom građanskom ratu?Nadalje, idete tamo gdje ste sigurni da je vaša strana jača, a takav je slučaj trenutno u Ukrajini.Nećete ići u Venezuelu kad zagusti?

    • Miraš says:

     Nas Srba tj. potomaka Srba ima u Novorusiji od ranije, u Novorusiju smo se doseljavali u etapama od početka 18 veka.

 9. Budi Bog s nama says:

  Ovo vam je braćo Hrvati i Ukrajinci čisto neznanje, jer smo mi srodniji naord sa vama, i to srodniji nego sa Rusima i bilo kojim drugim narodom. Neđutim po duhu svog dela se svaki čovek poznaje, i nije nama srodno ono što je po telu rođeno nego što je rođeno od Duha Oca našeg nebeskog, takvi se rađaju za dobra dela i to su nam prava braća bez obzira na telesnu srodnost jer Srbi će se poznati po tome da zaista jesu narod nebeski, rođen Duhom od Oca našeg nebeskog, zato su Srbi najjači zato ih i mrze oni koji su zli jer Duh pobeđuje grešno telo.

  • Pravda says:

   Kontradiktoran si. Mi smo u svakom pogledu blizi Rusima.

   • Pastrovic says:

    Ne, nego su Rusi Srbi! Ku'ces blize?

 10. Istina says:

  Dokaz da imaju istog mentora kako Hrvati tako i Ukrajinci, nikada takvi narodi neće shvatiti da jih Vatikan iskorištava kao topovsko meso sa Vatikanske priče i ideale, 65% hrvata je bivših srba koji su milom ali večinoma silom morali da prime katoličku veru, tako je isto i sa ukraincima koji su bivši rusi, duh jim je prazan - materialno su vezani na sve a po najviše na pare, zato će da izgube u oba života i ovom i nebeskom... Rodjeni iz ljubavi a šire mržnju. Što se tiče Vatikana uskoro će migranti da jim sude, jer je Vatikan kriv za sva nedela i većinu ratova na prostoru Evrope, Afrike, Indokine, da o pedofiliji i hiljadama silovanih dečaka i devojčica ne pričamo dalje... to je ta Vatikansko-satanska vera koja drži i Holivud i MTV i bezdušne materialne elite... zato jim dolazi kraj i oni su svesni toga...

  • samostalan says:

   Ustasoidi, konjusari, lesinari, periferija katolicanstva koja bi htela da se preseli u centar. UZALUD.

  • Pastrovic says:

   A jok!? Dogod se ustaski barjak punopravno viori, nijesu oni djubrad, no mi!

   • Djoka says:

    Govori u svoje ime. Kao sto vidimo, montenegrija ili milogora je sinonim sa cojstvo i junastvo !

    • Velika Metla says:

     Đoka,ako si,burazeru,spao na to da upoređuješ Srbiju s Crnjom i Gorom onda uopšte nije dobra situacija! Nikako. Da je u Srbiji situacij kako treba bila bi u CG još bolja!

 11. Djoka says:

  Koliko god bili ogorceni ovim odemonjenim ljudima, moramo biti svesni ko su oni? Pa bivsi Srbi i Rusi, maloverni, srebroljubivi, slavoljubljivi. Sta su prvo uradili ? Postali rimokatolici, bezverci, srebroljubci kao i njihove mecene, papci, demoni u ljudskom obliku ! Znaci, odrekli se Hrista, pravoslavlja. Sta je bilo sledece, odrekli se roda ! Ako porazmislimo sa manje strasti, docicemo do gole istine : Srbima i Rusima Bog NE dozvoljava odricanje ! Gledajte dalje, original francuzi, muslimani - englezi i drugi evropljani, muslimani, bez da su im preci rodjeni van evrope. Boga se oni ne ticu. Odrekli su ga se cim su se zakleli papi, a kasnije jos vecim djavolima protestantskim. Zasto mi Boze ? Pa stalo mi je za vas, da ostanete samnom u pravoslavlju ! Tragedija ali istina. Seti te se kako su od Srba postali hrvati, poturice sto se prozvase bosnjaci, madjari iz Vojvodine, siptari sa KiMa, koji ne odose u seobe sa Carnojevicima, makedonci, arnauti u montenegriji, pa ovi, koje gledamo svojim ocima, milovci, milogorci, djavoli ! Ej ljudi, ako hocete da ostanete ljudi i to Srbi, MORATE biti jaki pravoslavci. Pitali su svojevremeno naseg svetog vladiku Nikolaja Velimirovica : da li moram biti dobar pravoslavac iako sam veliki rodoljub. Vladika mu odgovori, to ti je kao da kazes ovci da ti da vunu, mleko, meso, a kazes joj - nemoras da pases ! Strasno tesko je biti Srbin pravoslavac, ali je i najuzvisenije !

  • pomirenje says:

   narod se mrzi samo zato sto slusa lazive bogatase i covek postaje opasna zver i dolazi do ubistava sirotinje gladnog na hrani bolesnog izleci bog sve gleda

 12. rale says:

  Šta je tu novo,i jedni i drugi su nacisti...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *