СКАНДАЛ: Влада Србије несмотрено признала „независно Косово“!

SKANDAL: Vlada Srbije nesmotreno priznala „nezavisno Kosovo“!

10 februara 2016

2c09XKQ-620x330 (1)Ministar spoljnih poslova Austrije Sebastijan Kurc i premijer Srbije Aleksandar Vučić predstavili su juče Akcioni plan saradnje dve zemlje u tekućoj godini, koji predviđa nastavak podrške zvaničnog Beča Beogradu na putu ka EU, u cilju otvaranja daljih poglavlja, kao i nastavak dalje saradnje po pitanju izbegličke krize.

Ništa oko tog Akcionog plana ne bi bilo sporno da Vučić i Kurc nisu predstavili Srbiju bez Kosmeta!

Zajednički akcioni plan za saradnju Austrije i Srbije predviđa podršku sledećih koraka u pristupanju Srbije EU.

Kako se navodi, Austrija će podržati proces normalizacije odnosa Beograda i Prištine, a predviđen je i zajednički rad na dobrosusedškim odnosima i rešavanju bilateralnih sporova.

Kada pogledamo ilustrijacu koja je propratila Akcioni plan, jasno je da su Vučić i Kurc saglasni da okupirane teritorije više nisu deo Srbije, iako Aleksandar Vučić tvrdi da Srbija nikada neće priznati tzv. Kosovo kao nezavisnu državu.

Kako stvari stoje, Vučić je odavno priznao tzv. Kosovo, sada je samo pitanje vremena kada će to zvanično obelodaniti.

(Telepromter)

KOMENTARI6 komentara

 1. freelander says:

  Sve je od početka bilo jasno. Mogli smo znati od početka kako će vučićeva vlast završiti pregovore o KiM. A ipak su ga mnogi podržavali. Tu je bilo svakakvih: i glupih i pametnih, i obrazovanih i nepismenih, i akademika i klošara, i državnih činovnika i aktivista opozicionih stranaka. Gde je svim tim ljudima mozak? Čemu se oni nadaju? Svi kojim je ostala trunka morala i razuma moraju odmah ustati i krenuti u otvorenu pobunu protiv vučićeve politike.

 2. pravdaa says:

  DOŠLO JE VREME ODBRANE KOSOVA PRVO TREBA POBEDITI VUČIĆA A ONDA GA JAVNO KAZNITI DA OSTANE SLEDEĆIM GENERACIJAMA PRIMER KAKO SA IZDAJNICIMA.

 3. Toma says:

  Burazeru, nema nama pomoći, otpali smo od svoje vere, nemamo domaćina i nemamo čemu da se nadamo

 4. miodrag stević says:

  HA-HA-HA-HA-! KAKO JE MAJMUNE LAKO PREVESLATI. SVAKA TI ČAST - MASTORE! ZASLUŽIO SI TITULU FIRERA. BRAVO! NIJE OVO NOVA VEST. BAJATA JE ONOLIKO DUGO,KOLIKO TE JE MATI IZKENJALA. IZLEGAO SI SE IZ GOVNARSKE KOŠULJICE TVOJIH IZDAJNIČKIH PREDAKA, TVOJE MAJKE KOJA TE ZAČELA ŠIPTARSKIM SEMENOM. ALI NEMOJ DIZATI GLAVU MISLEĆI VISOKO O SOPSTVENOJ LJIGAVOSTI. TVOJU PERFIDNOST, PODMUKLOST,LICEMERNOST, MERIO SI NA INFERIORNOM NARODU, ZATUCANOM, NAIVNOM. AKO MISLIŠ DA SI POBEDIO, TO JE TVOJA PIROVA POBEDA, I Z D A J N I Č E.TVOJE SEME JE IZNIKLO IZ TUĐEG ARNAUTSKOG NIŠTAVILA, U NIŠTAVILO ĆEŠ I OTIĆI GDE PRIPADAŠ, SKOTE IZDAJNIČKI.AKO JE OVOM NARODU OSTALO BAR ZRNCE PAMETI, SEĆANJA NA POSTOJANOST, HRABROST,DIGNITET KOJI SU IMALI NJEGOVI PRECI, OSTAVLJAJUĆI SVOJE ŽIVOTE ZARAD RAĐANJA NJIHOVIH POKOLENJA, BIĆEŠ SUROVO KAŽNJEN. GMIZAĆEŠ KA ZGNJEČENI CRV, ĐTO I JESI, U SOPSTVENOJ KRVI I VAPITI ZA MILOST, GNJIDO JEDNA. NEĆU VIŠE DA TROŠIM VREME ISPISUJUĆI MOJE OSEĆANJE GADJENJA, JER NI TAKVOG OSEĆANJA NISI DOSTOJAN. A OVAJ NAROD KOGA LICEMERNO OBMANJEJEŠ, NEKA RAZMIŠLJA, O FIRERU MOJ!

 5. Svetislav says:

  Namerno uradjeno, po naredbi i za pare otete od Srba proteranih, ubijenih, iskasljenih od Zadra do Djevdjelije!

 6. Blaženi Alojzije says:

  Ako nekome još nije jasno da Kosovo nije više dio Srbije, nečemu nikada biti jasno. Možda Kosovo nikada neće biti primljeno u UN, kao što nije ni Tajvan kojeg Kina smatra dijelom svog teritorija, ali će Kosovo očito imati svoju samoupravu, baš kao i Tajvan. Smatram da je Kosovo dio Srbije koji je protivno međunarodnom pravu oduzet Srbiji, ali drago mi je da sad vidite kako je to kad vam netko pokušava oteti što je vaše, jer baš to ste vi pokušali uraditi drugima. Karma je kučka.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *