СКАНДАЛОЗАН ПРЕДЛОГ ЕУ: Нема вакцина за Србију пре маја!

SKANDALOZAN PREDLOG EU: Nema vakcina za Srbiju pre maja!

19 decembra 2020

EVROPSKI komesar za proširenje Oliver Varheji ponudio je pomoć EU u visini od 70 miliona evra za nabavku vakcina za region.

EU će nabavljati Fajzerovu i vakcinu Moderna, za koju se očekuje da će se proizvoditi u većim količinama.

Ipak, kako saznaje B92, gnev svih sa Zapadnog Balkana izazvala je vest da distribucija vakcina preko programa Kovaks za koje su sve zemlje uplatile po 5 miliona dolara, neće početi pre maja.

KOMENTARI



11 komentara

 1. Karital says:

  Srbiji ne treba eu vakcina kad ima rusku puno bolu.

 2. I Love Jesus says:

  Ispašće kao ono "Mi se otimamo o vakcinu" jer šta? Ona spašava? E, nije nego, i nije samo jedna vakcina po glavi stanovnika, treba tu i revakcinacija da vas ne bi stvarno zarazili putem vakcine, i ko zna koje još procedure. Svet zdrav je uložila već u Srbiju koju milijardu dolara da ta korona može da živi. Tako se sa 100 zaraženih doguralo čak i do 8000 zaraženih, čudno zar ne, baš od momenta ulaganja u srpsku koronu. Sada treba čekati i kontrolisati vakcinaciju jer bilijencetova svet zdrv orgn ne želi da za lovu bilijenceta serbišen pipl kupuju ne daj bože neku rusku ili prave srpsku vakcinu. Ulaganja treba da se definišu, i da postignu željeni efekat. Prvo ide odgovarajuća pošast od kovida, a tek sledeća je pošast bilivili uboda u vaše meso. Ako mi ne postanemo gubavi ne znam ko oće na kraju sasvim izvesno stižemo do zombi apokalipse, kada ne budemo imali za leba ješćemo jedni druge, mozak je tu najmasniji i kaloričniji, možda ćemo najpre pojesti kućne ljubimce. "Naučna" horor fantastika postaje surova realnost, ali zašto su nam baš takve filmove i servirali? Slučajno? E, nema toga. A spasenje nam dolazi ne u svetom Nikoli već u Isusu Hristu, koje je već davno i došlo a sada je i žuta minuta.

  • Lazar says:

   Koja to bitanga laže da smo gnev i što vakcina neće biti do maja. Meni je veoma drago, jer neću da mi neko od poznanika nastrada od tog otrova. Lično neću primiti ni ruske vakcine. Daleko im lepa kuća.

 3. srbin says:

  super!!!!

 4. I Love persida says:

  Vakcinišemo se kada gazda kaže, za srbe valjda ostaje onaj patok i talog od te njihove komine. Neki su se već vakcinisali destilovanom vodom, neki praznom vakcinom, a neki kao bilivili gubavi ne želi da se vakciniše ni on niti njegova porodica jer kako reče "ne treba im" ali meni treba? Ulaže u mene sve zdra or, fala drugu gubavom. Nema nama sa Drine vedrine. Oni grdni islamisti što seku glave su izgleda mala maca za ove što će da nas tako humano eliminišu. Počelo je sa pritiscima; najpre sankcije, ratovanja, uslovljavanja, terorizam, enormne migracije, enormna pandemija čitavog sveta (osim Novog Zelanda, svaka čast Džasindi Arden) da bi stigli na kraju do svetskog policijskog časa i koncentracione kovid logore i zatvore, na kraju će inficirane da spaljuju da bi ih dezinfikovali, ili će to biti gasne komore da ne bi dimom zagađivali atmosferu što ne dopušta sv zdr or druga gubavog. E, sve bi to tako i bilo da i sam Bog nema svoj plan, a Njegov plan je da spasi one koji žele da se spasu, a ostale da izvede pred Svoj pravedni sud, gde ide svakom plata po delima našim.

 5. Aco says:

  EU neda a Rusi daju i opet se gura u EU a Srbija zadnja rupa na sviralu. A EU koristi krš od cepiva genetski nudi kratku zastitu ...Kineski i Ruski je bolji sigurniji izrađen na klasični način da ubacivanjem mrtvim i oslabljenim virusima dobija se protiteles i otpornost. Ne razumem ...zašto uzimaju..ustvari razumem dobili su pare da truju svoj sopstveni narod

 6. Nine says:

  Pod hitno nabaviti samo jednu Fajzerovu vakcinu i njome vakcinisati onog najdebljeg poslanika koji sedi u skupštinskoj klupi, koji se zalaže da se njome prvo vakciniše narod, a političari će je primiti zadnji, ili će dobiti prazan špric u ruku kao što je već viđeno na svim medijima, pa i na ovom portalu. Inače ta vakcina, po pisanju nezavisnih portala, nije ispitana ni na miševima, a oni koji su je primili padali su ko pokošeni. Neka je primi gospodin pa da vidimo da li će neko pored njega zapevati "dok se Palma njiše k'o grana" ili će on od radosti pustiti Betovenovu petu simfoniju.

 7. rade says:

  Srbija mora kupiti ruske vakcine,bolje kredit kod rusa nego pomoc od EU zlocinaca.

 8. šiško says:

  Hahahaha. Oni stvarno misle da smo mi totalni idioti. Ovo što sad rade zove se u primenjenoj psihologiji "povuci kravu za rep". To je slikovit primer iz seoskog života kad seljak ne može da utera kravu u štalu, on je povuče za rep i ona sama, otimajući svoj dragoceni rep, uleti u štalu zanemarujući svoju potrebu za svežim vazduhom i slobodom. Ne nasedamo mi na te fore. Samo se vi vakcinišite, braćo evrpska, nas raduje što se vi radujete vakcinama. Samo imajte uvek na umu da vas čitamo kao otvorenu knjigu.

 9. radmila says:

  Sta ce Srbiji EU vakcina. E bas je skandal, haha!

 10. Luk says:

  Eu šibicarski pravi paniku za tražnjom kovid vakcine, da bi stampedo iz "farme" nagrnuo da se što pre vakciniše. Čime? Nečim što nije valjano provereno, kao što ni testovi za koronu ne identifikuju koronu, po tvrdnji samog kreatora testa PCR. Nečim što su"pametni"vladari avansirali 5.000.000,00e i pre nego što je dobijen bilo kakav sertifikat o toj "čudesnoj" vodici, koja mora da se lageruje na - 80 c.Neizvesno da li štiti od korone, ali s i g u r n o donosi desetine milijardi profita kreatorima ove komične tragedije.A ni comission "agentima" nije za bacanje. Lukašenka je jedini odbio agenturu, pa je umesto 100.000.000,00e dobio državni udar. Dakle, ipak je korona opasna za onog ko neće da bude agent.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *