SKANDALOZNA IZJAVA JELENE MILIĆ: „Nažalost, Rusija postoji“ (VIDEO)

SKANDALOZNA IZJAVA JELENE MILIĆ: „Nažalost, Rusija postoji“ (VIDEO)

17 juna 2014

CEAS-2 Jelena Milic 393Debata na temu „Crna Gora i neutralnost“, koja je prekjuče održana u Podgorici, obeležena je skandaloznom izjavom predstavnice Centra za evroatlantske studije iz Beograda, Jelene Milić, koja je neprijateljski (s očiglednom mržnjom) konstatovala da „Rusija, nažalost, postoji“.

Predsednik UO Pokret za neutralnost Filip Kovačević je u polemici sa Jelenom Milić rekao da bi se iz njene priče moglo zaključiti da Organizacija za kolektivnu bezbednost i saradnju – ODKB, koju čine Rusija, Belorusija, Kazahstan, Jermenija, Kirgistan, Tadžikistan, ne postoji.

Na to je član pokreta za neutralnost Marko Milačić ironično rekao „Rusija ne postoji“, a Milićeva odgovorila: „Nažalost postoji. Sadašnja Rusija“.

(Koreni.rs)

KOMENTARI18 komentara

 1. jugoslav mitic says:

  droljo,prokleta

 2. radomir says:

  Moram konstatovati da smo mi specifican narod, pa ko dozvoli ovakvim ljudima da uopste komentarisu na tv javno politiku o kojoj pojma nemaju , ajde da stavimo stvari u drugi kontekst pa da vidimo dali u Americi moze jedna zena da dodje na tv i kaze da Amerika ne postoji , vjerujte mi ona za dva dana vise nebi postjala, pojeo bi je mrak, e tako stvari stoje u laznoj demokratiji na zapadu.

 3. Miloš says:

  Centar za evroatlanske studije iz Beograda...? Šta sve nema u Srbiji..., Bože nas sačuvaj !!

 4. Prorus says:

  Ko je ova baba?

 5. Marica says:

  Nazalost postoji ruski mrak kaze poznata ruska knjizevnica i novinarka Svetlana Aleksejevna. I pise Svetlana Ruskinja da je Rusija nazalost izabrala rat umesto slobode i mira, da je Rusija izabrala proslost umesto buducnosti etc.

 6. Vucina zmajevic says:

  Na tvoju zalost... kome prodajes te fore smece jedno?!? Postoji naravno da postoji i postojace, na tvoju velku RADOST, jer jedino zbog nje NATO i ima potrebu da angazuje cijelu deponiju otpada nalik tebi, asli ne zadugo... OTAN come to end of roud! Zivjela Rodna! Slava Igoru Strelikovu! Slava Vladimiru Vladimirovicu Putinu!

 7. ARTILJERAC says:

  TI NISI TREBALA DA " POSTOJIŠ " , PRIJATELJI SRBIJE NA DONJEM LINKU JE PETICIJE PROTIV NJENOG ŠEFA , MOLIM ZA POTPISE I ŠALJI DALJE http://www.peticije24.com/sonja_biserko_na_sud http://www.peticije24.com/nato_zloinci_i_njihovi_podrepai_na_sud ŽIVELA SRBIJA

 8. bojana says:

  Sve dok "utvare" poput potonje postoje i truju zemlju kojom gamižu ,ni svijetu ništa bolje biti neće,zahvaljujući onima koji takve "pogani" primjećuju ,"naopako joj nicalo dovijeka"..

 9. Za Srbiju says:

  Cela nacija zna da je ova nakaza, mentalna i moralna drolja, godinama strani plaćenik. Nju treba zamlatiti.

 10. Nebojša says:

  Ma ja bih nju odveo negde u šumu gde ima divljači i ostavio i Baj , Baj samo zbog toga što je to rekla tu rečenica sram je bilo.

 11. ilija says:

  gospodicna jelena ja sam konstatirao da ste vi jedna obicna kucketina,ali nazalost vi postojite ali i nazalost takvu kucku netreba ni bordel

 12. Svetionik says:

  Na zalost....ona postoji! :-(

 13. Svetionik says:

  Najbolji lek za ovakve... Ignorisati govedo!

 14. s@Ša says:

  Sa ovom izjavom je vjerovatno već obezbjedila sebi mjesto u nekoj budućoj vladi kao onaj Blagojević ili kako se već preziva!

 15. qryber says:

  Nazalost i ovo zovu ljudsko bice

 16. qryber says:

  Uvek isturaju zene, nato spec rat.

 17. Vido'je says:

  . . Očigledno je da dotična ima psihičkih problema. Pogledajte samo kakvih samo tikova ludačkih ima po licu kad se uzbudi! . .

 18. Pingback: Je li to ONAJ Bler, ili ima li Srbija većeg dušmanina od Rusije i Putina? - Snaga Naroda - Snaga Naroda

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *