СКАНДАЛОЗНО! БАЈДЕН ОПТУЖИО ПУТИНА ДА ЈЕ УБИЦА

SKANDALOZNO! BAJDEN OPTUŽIO PUTINA DA JE UBICA

17 marta 2021

Američki predsednik Džo Bajden izjavio je u intervjuu za „Ej-Bi-Si njuz“ da svog ruskog kolegu Vladimira Putina smatra „ubicom“.

Bajden je tokom intervjua rekao da „poznaje“ Vladimira Putina i da ruski predsednik „poznaje“ njega.Na pitanje novinara da razjasni da li Bajden smatra Putina ubicom, američki predsednik je odgovorio: „Mmm… hmm… smatram“.
Bez obzira na to, Bajden smatra i da Rusija i Sjedinjene Američke Države mogu zajedno da sarađuju u oblastima u kojima imaju zajedničke interese.

Kao primer takve saradnje, američki lider je podsetio na produženje jednog od najvažnijih sporazuma o strateškoj stabilnosti – Sporazuma o smanjenju strateškog naoružanja.

Američki predsednik prethodno je izjavio da će ruski predsednik Vladimir Putin „platiti za mešanje“ u američke izbore za predsednika 2020. godine.

Podsetimo, u izveštaju koji je objavljen juče Rusija je optužena da je pokušala da utiče na izbore tako da pomogne Donaldu Trampu da bude ponovo izabran, odnosno da onemogući izbor Džozefa Bajdena, ali i da „baci seme razdora“ u američkom društvu.

KOMENTARI6 komentara

 1. M says:

  A što je Bajden nakon Ukrajine?!?

 2. Milutin says:

  Nije više čudno što je jedan senilni starac izabran za predsednika SAD. Jer ko što taj starac razmišlja na nivou 5-godišnjeg deteta tako razmišljanje je karakteristične za ceo njihov establišment. Za sve njihove greške drugi su krivi. A kad oni ubijaju širom sveta, jasno i glasno kažu da ruše vlade drugih država, to je onda zaštita nekih njihovih imaginarnih interesa. Učiniti drugima loše da bi njihovo izgledalo da je bolje.

 3. Nostalgija says:

  Hahahaha😂😂😂😂😂😂😂... A šta je onda Bajden?????

 4. Pedja says:

  Prvo da oni plate za mjesanje u izbore najmanje 100 zemalja

 5. Željko says:

  Gospode Bože dali ti ovo vidiš? Ovi kauboji su totalno izgubili kompas, i svaki kontakt sa stvarnošću!

  • Milutin says:

   nije kompas, on je dementan u texasu pitao gde se nalazi. Mislio valjda na Ukrajinu koju sj..enisali. Covek pr'so.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *