СКАНДАЛОЗНО! Ко и зашто Мили Алечковић отима дете? (ВИДЕО)

SKANDALOZNO! Ko i zašto Mili Alečković otima dete? (VIDEO)

20 decembra 2017

Klinički psiholog, profesor i pisac Mila Alečković proživljava ovih dana, zajedno sa svojim suprugom, pravu porodičnu dramu. Devojčica, čiji su hranitelji već dve godine ona i njen suprug, je oduzeta od strane Centra za socijalni rad u Obrenovcu i Centra za porodični smeštaj i usvojenje Beograd.

„Dete čiji smo hranitelji dolazi sa prostora Kosova i Metohije, iz izbegličke porodice, otac joj je preminuo, majka je tada bila bolesna, i sud je nju izmestio iz porodice, nakon čega brigu o njemu vode upravo ova dva centra“.

Dalje napominje da su dete legalno preuzeli na hraniteljstvo kada je imalo šest godina, dodavši da joj je čak sada već bivša direktorka Centra za porodični smeštaj i usvojenje u Beogradu zahvalila što su preuzeli devojčicu kojoj je bila potrebna ljubav.

„Kada je došla bila je u užasnom stanju, u fizičkom i psihičkom rastrojstvu, sa trulim zubima, ranama i plikovima na koži, uplašena i u konstrantnom strahu“.

Mila i njen suprug, inače Francuz po nacionalnosti, prihvatili su dete, kako kaže sa velikom ljubavlju, upisali je u elitnu školu, hranili je, lečili i radili na njenom samopouzdanju. Posle određenog vremena devojčica se uklopila, poraslo joj je samopouzdanje, stekla je nove prijatelje, dobijala je petice. Međutim, Mila početkom decembra dobija poziv iz Centra za socijalni rad iz Obrenovca da bi došli u posetu, nakon skoro dve godine hraniteljstva, kako bi videli kako je sada devojčica, i da provere da li su uslovi za njen život dobri.

„Dolaze kod nas 15. decembra, grupa od osmoro iz ova dva centra, ulaze u stan kao da hoće nekog da ubiju, i govore da devojčica sada ide u novu porodicu. Bila sam zapanjena, a devojčica je prebledela kada su joj saopštili ovu informaciju“, užasnuta je Mila. Ona tvrdi da nju i njenog supruga niko nije upozorio da će do ovoga doći. Službenici ovih centara su mlatili nekim rešenjem da dete napušta našu porodicu, a meni to rešenje niko nije unapred poslao.

Ne znam ni razlog zbog čega su odveli devojčicu, samo su nam rekli da nismo ispoštovali neka pravila, a ja ne znam koja. Naravno da nisam želela da potpišem rešenje, upali su nam u stan, na agresivan način saopštili da devojčica mora da nas napusti, a nas niko nije ni upozorio niti rekao zašto“, tvrdi profesorka i klinički psiholog. Mila je potom uz prisustvo pravnika iz Centra napisala žalbu protiv rešenja koje su dobili i potpisala samo tu žalbu.

„Bili su toliko agresivni i nasilni da sam imala utisak da su zapravo došli da nas isprovociraju i da mi napravilo neki skandal, ali suprug i ja to nismo dozvolili. Dete su hteli da nam oduzmu u papučama“, Ona dalje navodi da su službenici iz Centra izašli u hodnik i pozvali policiju.

„Policijski službenici su stvarno bili fini i rekli kako im je ovo najteži slučaj na koji su naišli, ali da stvarno moraju da odvedu dete“, kaže Mila i prepričava kako je i devojčica vrištajući i klečeći na kolenima molila da je ne vode. Prema njenim rečima, neće dopustiti da se slučaj ovde završi.

„Devojčica je sve izgubila u životu, mi smo je podigli, osposobili za život. Ovo što su iz Centra uradili detetu je najgori kriminalni gest učinjen prema njemu, ovo je nešto što može da mu ostavi traumu“, govori iz profesionalnog ugla Alečković. Mila strahuje da bi devojčicu mogli da prodaju.

Imam osnovanu sumnju da se deca u našoj zemlji, i to često iz tih Centara prodaju, ne znamo kuda idu ta deca. Ja strahujem da bi to moglo da se dogodi našoj devojčici“, uplakano govori ona. Na kraju dodaje da su podneli krivičnu prijavu i da se neće smiriti dok ne spasu dete.

KOMENTARI27 komentara

 1. goran says:

  Devojcicu ce najverovatnije poslati u Bondstil, klasicna trgovina organima. Zvanicno ce joj se izgubiti svaki trag. Mila je izabrana zato sto je nacionalista i voli Srbiju. Radi se na njenom rastrojstvu i unistenju.

 2. Nasilje na delu says:

  Znači li to da je otimanje dece počelo?Za rezervne organe, medicinske ili farmako eksperimente, za prodaju, za pedofiliju,...? Unapred upozoravam da pazite šta radite. Stalno mislim zašto je Mesić rekao da će se Srbija kupati u krvi.

  • Velika Metla says:

   Nasilje na delu,auuuu....,gde ti živiš???!! Pa naravno da je počelo,evo već preko 20 godina masovno,a pre 50 godina pojedinačno!

 3. Mi says:

  U ovom trenutku ovo deluje kao Milin problem. Međutim ovo je problem Srbije i njenog naroda, ovo je najstrašniji danak u krvi....

  • Velika Metla says:

   DR,to su "umne"glave sa zapada napisale knjigu o "pravima žena",ali se nisu setili da napišu i knjigu o obavezama tih istih žena! Naravno da nisu jer bi svako odmah video da bi ta prava žena i njihove obaveze bile u totalnoj suprotnosti! Ista je situacija i sa decom! "umne"glave,opet sa zapada,su napisale knjigu(zakon)o pravima dece,ali nema ništa i o obavezama te iste dece! Bolesni zapad se širi okolo nas! To širenje je samo potvrda one stare poslovice da se "zlo uvek brže širilo od dobra"! Sve zakone koje pišu su sotonistički zakoni,a sotona je odavno osporio ulogu i cilj svojeg Tvorca Gospoda Boga,i naravno da mu je porodica deo plana za uništenje namere Gospoda Boga! No,na svu sreću može onako kako mu je i poručio Gospod,a to je "Možeš kako hoćeš,ali nećeš dokle hoćeš"!

 4. zlatko says:

  Kako ko otima? Pa država Srbija, tj. političari države Srbije. Centri za soc. rad su državna služba. Prema tome, sve je jasno. Političari na vlasti trguju decom.

 5. jagoda says:

  To bi bio kanal da je tako...vec su samo hteli da joj se osvete za njeno antiglobalisticko delovanje.

 6. goran says:

  Da, otimanje dece je pocelo, na to su mnogi upozoravali, kao Fajgelj na primer. Oruzani ustanak ce na kraju biti jedina nasa alternativa.

  • zlatko says:

   Kamo sreće da smo oružani ustanak podigli još pre godinu-dve. Oklevanje nam je donelo samo gubitke i štetu. Što duže čekamo, sve više gubimo.

   • Vladimir Monomah says:

    Za ustanak smo dobrano odocnili, trebao je početi još 1919 , a od tog doba pa naovamo pravi Srbi se rađaju i javljaju samo sporadično. Najboljih među nama nema jer su nesebično davali nadragocenije što imaše - gole živote. Srbin se ne postaje rođenjem i upisom u crkvenu knjigu već stalnim ispitom vrlina! Današnji Srbi-MI- samo smo senke predaka i ovo je isključivo naša greška. Ako mislimo da potrajemo kao narod treba da poradimo na sebi prvo, da smo Srbi kao što behu naši stari danas nam ne bi neprijatelji krojili zakone i odredivali šta je to ispravno s šta ne i to na našoj zemlji...

    • zlatko says:

     Nema tu "odocnili". Moraćemo pre ili kasnije, odocnili ili ne odocnili. Samo odlaganjem otežavamo svoju situaciju. Zato je bolje što pre krenuti u akciju i ne razmišljati jesmo li "odocnili" ili nismo.

 7. goran says:

  Sta ce nama deca kad imamo Migove i sve smo problem resili.

 8. teoretičar says:

  Kako došlo, tako i ošlo! Isto tako je ta devojčica već oteta od svoje mame. Plakala i plakala...

  • zlatko says:

   Pa nije devojčica OTETA od mame. Nisi pažljivo slušao/čitao. Majka nije u stanju da se brine o njoj. Ona može, ima pravo da je posećuje, ali ona to ne čini, iako Mila omogućava i ohrabruje posete sve devojčicine rodbine. Da je majka bila u mogućnosti da brine o njoj, Mila se ne bi ni upuštala u hraniteljstvo. Čemu ako je detetu dobro? Ali stanje u kom je dete došlo kod Mile govori sve. Nemoj biti pakostan. Mila je mogla i da usvoji neko siroče, ako joj je do toga bilo. Ali ovoj devojčici je bila potrebna hitna pomoć. U medjuvremenu, za protekle dve godine svakodnevnog staranja o njoj i zajedničkog života razvila se ljubav, povezanost i osećaj pripadnosti. Zar je sve ovo otimačina deteta? I na kraju, da dete nije dodeljeno Mili, bilo bi dodeljeno nekom drugom ili bi ostalo u domu, u užasnim uslovima. Da li bi ti bio mirniji i srećniji da se tako desilo?

  • Mi says:

   Teoretičaru, dete je preuzela Mila Alečković iz prihvatilišta u Obrenovcu. Nije dete uzeto od roditelja. Porodica je već bila nefunkcionalna, kako to kažu socijalni radnici. Posstoji dobra namera da se detetu pruži sve ono za šta je život uskratio, te je greh poturati zle slutnje.

  • teoretičar says:

   Ma ajte! Ne lupate uopšte? KOJA majka nije u stanju da se brine o detetu? Koje dete od dve godine ili već koliko je bilo, odlazi od svoje nefunkcionalne majke sve trčeći kod neke druge, funkcionalnije majke? Koja majka daje svoje dete dobrovoljno? Koja majka daje svoje dete radi "NEfunkcionalnosti" porodice? Ima, doduše. Ima majki koje su se "odrekle rado" svoje dece, ali samo u novinama i po naređenju IV Američkog Rajha. Pa šta ako su bili siromašni? I ja sam odrasto u krajnje siromašnoj porodici. Moja mama je "brisala" zemljani patos krpom od starog konjskog pokrovca. Jednom nedeljno smo jeli čorbu bez ništa, a tri puta sa mrvicama od suvog hleba. Ali, ja sam imao sasvim lepo detinjstvo, trčeći sa leba masti za doručak svaki dan. Eh, dečaci! Išao sam u školu zakrpljen, zašivenih cipela na tri strane, ali ko "lutka". Ponekad sam se stideo, ali sa godinama sam prestao da se stidim a kasnije... Nije to važno. Pola Srba je tako živelo posle II rata, ali nikom nije palo na pamet da oduzme dete od siromašnih roditelja. Pa jel Mila siromašna i nefunkcionalna? NIJE! Pa zašto joj je oduzeto dete ponovo oduzeto? ZNAČI, kolege veliki komentatori, NIJE ne funkcionalna porodica uzrok, ni povod. On je na drugoj strani. Ali Ako je Mila mogla da ga dobije zbog nefunkcionalnosti druge familije, sada će ga dobiti porodica koja je daleko FUNKCIONALNIJA od Miline porodice. Globalna Svetska porodica IV Rajha. Pa sve tako dok dete ne stigne gde su ga uputili rajhovci preko srpskih socijalnih radnika pod komandom srpske države koju "štiti" američki globalni rajh. Mila je samo karika u lancu ovog puta, koja je pomogla otimanje deteta od originalne majke. To su, deco moja, činjenice. A činjenica je da će sada i mila da se nađe u situaciji nefunkcionalne majke. Poigrala se vatrom. Znam ja ko je Mila i cenim njen rad, ali u principu ni najmanje ne cenim one koji usvajaju decu DANAS! Nikad to nije bilo baš sasvim ispravno, a danas nije uopšte. Savremeni globalistički rajh kaže - Razjebi porodicu, otmi dete, rasturi narode...Ako vi ni sada ne razumete, onda džaba pišem...Oprostite! Zaista sam prestao da komentarišem, a pogotovo nešto "jače", ali ovaj slučaj me ošamario. Ne kao Milu, već bliže kao što je ošamario originalnu detetovu majku. A vi kao da mi tvrdite kako je dete spravom oteto od svoje majke? Čitao sam ja članak vrlo pažljivo, samo vi ne znate kako se čitaju ovakvi članci. Sve je napisano. Samo malo naokolo, jer niko ne sme da piše pravu istinu. Zato treba da čitate naokolo današnje novine, pogotovo Srpske, jer Srbima nije dozvoljeo...Ništa nam nije dozvoljeno. Ovaj članak ima pravi naslov "Oduzimanje oduzetog deteta"

   • zlatko says:

    Nemoj tako, čoveče. Nefunkcionalna porodica ne znači siromašna porodica. Ne možeš ni zamisliti šta su sve ljudi na KiM-u doživljavali i kakve je to traume na njih ostavilo. Stalni, dugogodišnji strah, pretnje, maltretman, neizvesnost, sirotinja, serije trauma, opšte beznadje i sve ostalo što svaki dan gledamo da Srbima na KiM-u serviraju Šiptari i medjunarodna zajednica. Da je detetova porodica bila nefunkcionalna pokazuje stanje u kom je dete stiglo u prihvatilište. Ti ako si išao zakrpljen u školu, nisi išao prljav, u ranama i vašljiv. I to je nešto, čak vrlo krupno i vrlo važno. Ako niste imali pravi obrok, imali ste bar toplu vodu skuvanu s ništa koja je bar ličila na čorbu. Ovo dete nije imalo ni to. Uostalom, zašto bi Mila otimala dete? Da ga proda? Kćer pesnikinje i slikara, doktor nauka i univerzitetski profesor, pesnikinja i voditelj i autor više TV emisija, osnivač pokreta Otadžbina itd. itd. Pa gde ti je logika, čoveče? Ili misliš da je nju nosio njen neiživljeni materinski instinkt? Ali ona je ostvarena kao majka, ona ima već odraslog sina. Šta treće može biti? Mislim da ti ovo pišeš iz puke dosade. Nemoj više. Ogrešio si se o Milu i zato sad stani. Ne šutiraj nekog koga je ova odvratna vlast, figurativno rečeno, isprebijala, izranjavala i bacila na pod. Ružno je i govori vrlo loše o tebi kao čoveku.

 9. Velika Metla says:

  Šta je srPijanci,a? Hebu ovi euroPljani u mozak,a? I treba! Vi kao narod,rulja,bolje i ne zaslužujete! Vi mislite da će te preko Skupštine da rešite problem???!! Hahahahahahaha........,hoćete,kako da ne,ali na kukovo leto!

  • zlatko says:

   Čemu se ti, smrade, toliko raduješ?

 10. Pero Joksimovic says:

  Izgleda da je ovo način uveravanja uvažene Mile, da svako u ovoj zemlji mora da prizna bezuslovnu kapitulaciju Srbije, preciznije, srpskoga naroda. Trebalo bi napraviti dve sveće veličine jednog metra i zapaliti ih u manastiru Ljubostinja za pokoj duše srpstva ugašenog. A možda više ni na toj srpskoj elegiji ljubav ne tinja...

 11. goran says:

  Batali svece i impotentno pravoslavlje, to nas je i unistilo. Samo pobuna, diverzija, naoruzavanje, OSVETA. Bez nje je svaki covek, svaki narod, samo otpad, mrtva materija.

 12. goran says:

  Još nešto, da li ste primetili da se odmah posle afere sa Francuzem Gujonom dešava ovo sa Milom? Oboje su francuski državljani, primer kako Francuz ne bi smeo da se ponaša. Tvrdim da je u celu stvar umešana francuska obaveštajna služba po naređenju globalističkih hijena. Naši su samo izvođači radova.

 13. Aleksandar says:

  Ne samo da je počelo, nego uveliko traje, i eskalira.

 14. zlatko says:

  NIKOG ne puštajte u stan bez sudskog naloga. NI POLICIJU. Policajci nisu ispravno postupili. Nisu smeli da oduzmu dete samo na osnovu rešenja Centra za soc. rad. Utoliko pre što je dete dodeljeno Mili sudskom odlukom. Samo sudskom odlukom to je moglo biti promenjeno. Ali i oni su deo ove razbojničke klike ili pojma nemaju šta im je posao i gde su im granice.

  • teoretičar says:

   Prilino zamagljeno. A da ti se malo oči razbistre i da bolje vidiš, taj Sud koji ti toliko ceniš je takođe deo razbojničke klike. Misliš, NE bi Sud dao rešenje za oduzimanje deteta? Joooj, daće i još kako veliko. Samo se ne žure i čekaju da vide da li će biti potrebno Sudsko Rešenje! A Ako bude bilo potrebno, e onda...Ima da naprave od Mile crnu ovcu. Crnu ko gar. Ni majka je rođena neće posle toga prepoznati. Jedino Goran je rekao šta se mora uraditi. Danas, sutra...dokle god nas ima...jedini ispravan put

   • zlatko says:

    Nije da ja naročito cenim sud, nego uvek treba tražiti sudsko rešenje iz više razloga: 1) odložiš izvršenje za nekoliko dana, a u medjuvremenu preduzimaš mere, npr. sakriješ dete kod rodjaka, prijatelja itd... pa se posle praviš blesav: "Neeema ga, pojma nemam gde je." - ovo je naročito efikasno kad se radi o vlastitom detetu, manje u slučajevima kao što je Milin, 2) imaš crno na belo, papir na koji se možeš žaliti, 3) otežavaš im i poskupljuješ proceduru (moraju da potplate više ljudi u kriminalnom lancu), pa im možda u pojedinim slučajevima računica može pokazati da im se čitava operacija neće isplatiti, da je skuplja dara nego mera. *** Ako misliš na Goranov predlog o oružanom ustanku, slažem se i spreman sam da se pridružim.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *