SKANDALOZNO: Učenici dilovali heroin na Karaburmi, najmađi ima 12 godina!

SKANDALOZNO: Učenici dilovali heroin na Karaburmi, najmađi ima 12 godina!

23 oktobra 2014

heroin2343456567Pripadnici beogradske policije, nakon višemesečnog rada, uhapsili su članove kriminalne grupe M. B. (25), R. J. (64), i priveli četiri maloletnika, zbog sumnje da su na teritoriji Beograda, na Karaburmi, neovlašćeno proizvodili i prodavali drogu, kao i zbog neovlašćene proizvodnje, držanja i prodaje oružja i eksplozivnih materija. Kako „Novosti“ nezvanično saznaju, ova grupa blisko je povezana sa jednim od vođa navijača Partizana Aleksandrom Vavićem.

Prema prvim informacijama, policija sumnja da je M. B., od, zasad N.N. lica, nabavljao opojnu drogu heroin, odnosio je u stan kod R. J., gde su je prepakivali u manje paketiće i predavali ih osumnjičenim maloletnicima radi dalje ulične prodaje. Dosadašnjim radom utvrđeno je da je ova kriminalna grupa dnevno imala oko 50 prodaja krajnjim korisnicima.

– Najmlađi među privedenim maloletnicima ima samo 12 godina. Drogu su rasturali po dvorištima mnogih škola, ali i parkovima i drugim javnim površinama na teritoriji Karaburme – navodi izvor našeg lista blizak istrazi. – Jedan od članove ove ekipe je vrlo blizak prijatelj Vavića, i, po svemu sudeći on je jedan od glavnih „igrača“ u ovom poslu.

M. B. i R. J. će, sa krivičnom prijavom, biti sprovedeni dežurnom zameniku višeg javnog tužioca, dok će protiv jednog maloletnika biti podneta krivična prijava u redovnom postupku.

ORUŽJE

PRILIKOM hapšenja, policija je kod osumnjičenih pronašla i oduzela šezdesetak paketića heroina. Zaplenjeni su i vagica za elektronsko merenje, pištolj kalibra 6,35 milimetara, kao i 50.000 dinara.

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *