СКОТ МУТИ НЕШТО ОПАСНО! ОТИШАО У ПРИШТИНУ ДА РАЗГОВАРА СА ШИПТАРИМА! Нешто се спрема на Косову!

SKOT MUTI NEŠTO OPASNO! OTIŠAO U PRIŠTINU DA RAZGOVARA SA ŠIPTARIMA! Nešto se sprema na Kosovu!

30 avgusta 2018

Ambasador Skot boravi u Prištini u dugo planiranoj uzvratnoj poseti gde mu je domaćin ambasador SAD u Prištini Greg Delavi, rečeno u Američkoj ambasadi u Beogradu.U Ambasadi je takođe potvrđeno da je ovo prva poseta ambasadora Skota Prištini, koja je usledila nakon posete ambasadora Delavija Beogradu 2017. godine. Objašnjene ambasade SAD u Beogradu, tvrde bezbedonosni stručnjaci, je i više nego smešno.

Ubeđivati nekog da američki ambasador mora da putuje u neku drugu ambasadu kako bi čuo šta se stvarno događa je uvreda za svakog zdravog razuma.

– Biće da su ti neke druge igre u pitanju, verovatno one koje su protiv interesa naše zemlje – tvrde oni.

(Informer/Tanjug)

KOMENTARI4 komentara

 1. Zoran says:

  Nista ne muti, samo da im kaze da ne popustaju Srbima NISTA.

 2. rajko says:

  Možda i da im odnese malo para i džebane. Ameri bi voleli da su šiptari malo lakši na okidaču, ali ovi se teško upuštaju u takve avanture jer ih one skupo koštaju. Tako ide Skot da mu put vidi kaput.

 3. milorad says:

  MA JIK BRE TA ADMINISTRACIJA JE TOTALNO POŠANDRCALA U USA, JBO LUD ZBUNJENOG, A TO ŠTO SRBIJA IMA DVA AMBASADORA IZ USA TO SAMO ZNAČI DA SMO IZUZETOV KRUPNA VELESILA I ZNAČAJNA DRŽAVA :) KOJA KOMEDIJA JE SVE OVO ŠTO SE DEŠAVA OVDE SA ZAPADNIM ŠPIJUNIMA I DIPLOMATAMA MISLIM DA JE I NJIMA NEPRIJATNO ZBOOG ORVELOVSKE DIMENZIJE ONOGA ŠTO RADE, NEMOGUĆE JE DA IM NIJE JASNO KOLIKO SU NEGATIVCI I, U STVARI ZAGOVORNICI PLJAČKE I LUDILA REALNO.NIJE LAKO BITI SCOT U SRBIJI.

 4. Barakuda says:

  AVAV jednom treba da konačno posluša mišljenje Crkve i vapaj naroda ! Mi hoćemo u društvo EU i zarad toga neprijatelje smatramo prijateljima !

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *