СКОТ НАМ ДРЖИ ЛЕКЦИЈУ: НАТО је посвећен миру, заједничким вредностима и владавини права!

СКОТ НАМ ДРЖИ ЛЕКЦИЈУ: НАТО је посвећен миру, заједничким вредностима и владавини права!

9 новембра 2018

НАТО и Србија имају исте стратешке циљеве, Европу која је уједињена, слободна и у миру и можемо да радимо заједно као партнери да постигнемо те циљеве, рекао је амбасадор САД Кајл Скот обраћајући се на отварању 6. Београдске НАТО недеље.

„Србија није чланица НАТО и не жели да то постане , али ми смо овде из два разлога и то да постигнемо заједничке циљеве и партнерство. НАТО је посвећен миру, заједничким вредностима и владавини права, а Србија је битан партнер и она ће допринети стратешким циљевима да се постигне снажна и дуготрајна стабилизација Србије и региона“ , казао је Скот, преноси Танјуг.

Скот је додао да Америка Србију сматра виталним партнером и додао да је Србија једина земља у којој се НАТО појавио као отворени ратни непријатељ, али је сада ситуација промењена и то, каже, даје оптимизам по питању мира у целом региону и мира између Београда и Приштине.

„Најочигледнија улога НАТО у региону јесте да осигурамо сигурност и стабилизацију, а исте циљеве има и Србија. Захваљујући Резолуцији 1244 и повељи УН, Кфор је војна организација која се стара да постоји мир и слобода кретања за све заједнице на КиМ. САД има највише војника и то радимо како бисмо се постарали да сви грађани Косова имају мир и да буду сигурни“, рекао је Скот.

(vostok.rs)

KOMENTARI10 коментара

 1. Velika Metla says:

  Кад буду крволоци почели говорити о миру тада долази судњи дан! Тај нацистички сваез назива себе "одбрамбени" савез,а ја их јавно питам да ми наведу ЈЕДНУ ЈЕДИНУ државу која је њих напала,а ја ћу им навести најмање 180 држава које је тај зликовачки и пљачкашки сваез напао,а САМО да би их окупирао и опљачкао!

 2. slobo says:

  Ma sto vise stavljate ovu spodobu.Sta on ima da kaze zaboga.

 3. doktrina soka says:

  Opet ovaj tambura,ko Svabo tralala.

 4. test01 says:

  Posveceni su unistavanju Srbie i vec godinama rade da nam otmu 17% teritorije !!! Treba proglasiti okupaciju KiM, a i sama Srbija je okupirana i spolja a i iznutra posto su na vlasti zapadne marionete koje su gore od amera.

 5. Boca says:

  Na ovoj slici isti-pljunuti ko moj papagaj Kica, jos samo kad bi naucio da razgovetno i smisleno prica kao on...

 6. milorad says:

  Nato je plaćenička armija zapadnih oligarhija i bankarskih kartela koja operiše pod nacionalnim zastavama država i naroda koji su izgubile suverenitet i kontrolu nada sopstvenom političkom elitom i vojskom.Zato je i izražena neokolonijalna crta tih snaga i zato su oni ozbiljna opasnost po svetski mir i prosperitet svakoga na ovoj planeti BUKVALNO.Ustrojeni su po principu PRIVATNE armije BRITANSKE ISTOČNO INDIJSKE KOMPANIJE IZ 18 veka i predstavljaju opasnu i ničim kontrolisanu predatorsku silu koja izvršava komande bez obzira na moralnu, političku ili zakonsku odgovornost, jednom rečju to je ozbiljnno opasna grupa plaćenih UBICA koja je spremna na sve i spremna da izvrši svako naredjennje makar to bili i ratni zločini ili zločini protiv čovečnosti i svetskog mira. TO se već videlo više puta u delovanju te plaćeničke vojne grupacije i više nema sumnje čemu oni služe i ko su oni.

 7. milorad says:

  P.S SUTRA ako treba ta plaćenička armija će bombardovati i madrid ili rim ili čak i brisel njima je sve jedno.

 8. živoder iz Oseka i Ovčare says:

  kaubojum džaba trtljaš, niko vas ne voli, ne poštuje i ne želi sa vama u društvo. Koga ste do sada ugurali to su oni koji su jednaki vama i dele jednake "vrednosti" koj esu kaubojske, ali to nisu naše vrednosti ni većine Sveta. Vi ste ološ.

 9. Deda Micko says:

  Da mogu, proterao bih skotinu iz Srbije. Mars.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u