СКОТ НАМ ДРЖИ ЛЕКЦИЈУ: НАТО је посвећен миру, заједничким вредностима и владавини права!

SKOT NAM DRŽI LEKCIJU: NATO je posvećen miru, zajedničkim vrednostima i vladavini prava!

9 novembra 2018

NATO i Srbija imaju iste strateške ciljeve, Evropu koja je ujedinjena, slobodna i u miru i možemo da radimo zajedno kao partneri da postignemo te ciljeve, rekao je ambasador SAD Kajl Skot obraćajući se na otvaranju 6. Beogradske NATO nedelje.

„Srbija nije članica NATO i ne želi da to postane , ali mi smo ovde iz dva razloga i to da postignemo zajedničke ciljeve i partnerstvo. NATO je posvećen miru, zajedničkim vrednostima i vladavini prava, a Srbija je bitan partner i ona će doprineti strateškim ciljevima da se postigne snažna i dugotrajna stabilizacija Srbije i regiona“ , kazao je Skot, prenosi Tanjug.

Skot je dodao da Amerika Srbiju smatra vitalnim partnerom i dodao da je Srbija jedina zemlja u kojoj se NATO pojavio kao otvoreni ratni neprijatelj, ali je sada situacija promenjena i to, kaže, daje optimizam po pitanju mira u celom regionu i mira između Beograda i Prištine.

„Najočiglednija uloga NATO u regionu jeste da osiguramo sigurnost i stabilizaciju, a iste ciljeve ima i Srbija. Zahvaljujući Rezoluciji 1244 i povelji UN, Kfor je vojna organizacija koja se stara da postoji mir i sloboda kretanja za sve zajednice na KiM. SAD ima najviše vojnika i to radimo kako bismo se postarali da svi građani Kosova imaju mir i da budu sigurni“, rekao je Skot.

(vostok.rs)

KOMENTARI10 komentara

 1. Velika Metla says:

  Kad budu krvoloci počeli govoriti o miru tada dolazi sudnji dan! Taj nacistički svaez naziva sebe "odbrambeni" savez,a ja ih javno pitam da mi navedu JEDNU JEDINU državu koja je njih napala,a ja ću im navesti najmanje 180 država koje je taj zlikovački i pljačkaški svaez napao,a SAMO da bi ih okupirao i opljačkao!

 2. slobo says:

  Ma sto vise stavljate ovu spodobu.Sta on ima da kaze zaboga.

 3. Za Srbiju says:

  Došlo mi da bljujem.

 4. doktrina soka says:

  Opet ovaj tambura,ko Svabo tralala.

 5. test01 says:

  Posveceni su unistavanju Srbie i vec godinama rade da nam otmu 17% teritorije !!! Treba proglasiti okupaciju KiM, a i sama Srbija je okupirana i spolja a i iznutra posto su na vlasti zapadne marionete koje su gore od amera.

 6. Boca says:

  Na ovoj slici isti-pljunuti ko moj papagaj Kica, jos samo kad bi naucio da razgovetno i smisleno prica kao on...

 7. milorad says:

  Nato je plaćenička armija zapadnih oligarhija i bankarskih kartela koja operiše pod nacionalnim zastavama država i naroda koji su izgubile suverenitet i kontrolu nada sopstvenom političkom elitom i vojskom.Zato je i izražena neokolonijalna crta tih snaga i zato su oni ozbiljna opasnost po svetski mir i prosperitet svakoga na ovoj planeti BUKVALNO.Ustrojeni su po principu PRIVATNE armije BRITANSKE ISTOČNO INDIJSKE KOMPANIJE IZ 18 veka i predstavljaju opasnu i ničim kontrolisanu predatorsku silu koja izvršava komande bez obzira na moralnu, političku ili zakonsku odgovornost, jednom rečju to je ozbiljnno opasna grupa plaćenih UBICA koja je spremna na sve i spremna da izvrši svako naredjennje makar to bili i ratni zločini ili zločini protiv čovečnosti i svetskog mira. TO se već videlo više puta u delovanju te plaćeničke vojne grupacije i više nema sumnje čemu oni služe i ko su oni.

 8. milorad says:

  P.S SUTRA ako treba ta plaćenička armija će bombardovati i madrid ili rim ili čak i brisel njima je sve jedno.

 9. živoder iz Oseka i Ovčare says:

  kaubojum džaba trtljaš, niko vas ne voli, ne poštuje i ne želi sa vama u društvo. Koga ste do sada ugurali to su oni koji su jednaki vama i dele jednake "vrednosti" koj esu kaubojske, ali to nisu naše vrednosti ni većine Sveta. Vi ste ološ.

 10. Deda Micko says:

  Da mogu, proterao bih skotinu iz Srbije. Mars.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *