СКОТ: Нећу данас о бомбардовању

SKOT: Neću danas o bombardovanju

24 marta 2018

Ambasador SAD u Srbiji Kajl Skot nije želeo da na godišnjicu bombardovanja priča o tome, kako Tanjug javlja, „da li će rane između SAD i Srbije ikada zarasti“.

Skot je nakon dodele Virtus nagrada Trag fondacije u Beogradu rekao novinarima da ne želi da govori o učešću SAD u NATO bombardovanju.

Na pitanje novinara da li misli da će ikada rane zarasti između Sjedinjenih Država i Srbije, Skot je rekao: „Danas o tome neću govoriti“.

Danas se navršava 19 godina od početka NATO bombardovanja. Sirene su se čule 78 dana, a ukupan broj žrtava nikada nije utvrđen.

Ipak, procenuje se da je tokom tih 78 dana bombardovanja poginulo između 1.200 i 2.500 ljudi, dok je ukupna materijalna šteta procenjena na više desetina milijardi dolara.

KOMENTARI9 komentara

 1. goran says:

  Ma, da, dajmo neku vazniju temu: koji je americki kreten udario koga u hokeju na ledu. Hajde begaj, put pod noge, Skotino amricka.

  • Dr says:

   Ili kakve se haljine nose da se bude KUL...NISMO zaboravili,NISMO oprostili.NECEMO oprostiti,NISMO i NECEMO biti prijatelji,NIKAD a i posle toga...

 2. Ivan Grozni says:

  Ekselencio, potpuno Vas razumem zasto ne zelite da govorite o suludom bombardovanju teritorije na kojoj zive SRBI. Ne zelite o tome da govorite jer i danas,u Vasoj zemlji, postoje ljudi koji su spremni da to ponove. Udruzeni u copor NATO hijena, samo ste udarali na slabijeg od sebe. Irak,Avganistan,Libija... Danas se sudi kriminalcima koji su od Gadafija uzimali milione da bi ga na kraju ubili,da nema svedoka. Takva vam je moralna struktura drustva koje predstavljate. Zato Vi necete da govorite jer znate da Vam niko normalan nista ne veruje.

  • Idi begaj:) says:

   Kakva ekselencija te spopala,ovaj se preziva Skot!

 3. Taipova Češma says:

  Ko je srBin i srBskoga roda i od srBske krvi i kolena A zaboravi i oprosti bombardovanje ................................. ................................. rđom kapo dok mu je kolena.

 4. Nebeska Srbija says:

  Gadjali bi nas oni opet da mogu,ali ne mogu!!!Njegovo prezime o njemu govori,toliko.

  • Velika Metla says:

   Nebeska Srbija@,izgleda da mu je kum,koji mu je dao ime,bio dalekovido čeljade;;;)))

 5. Velika Metla says:

  Čuš ti ovoga teletebisa???!! Pa gde prostitutka govori o poštenju?

 6. Sima says:

  E Skote skote, moj idijote!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *