СКОТ ОПЕТ о Косову! АМЕРИЧКИ АМБАСАДОР СВАКОДНЕВНО ВРЕЂА СРБИЈУ

SKOT OPET o Kosovu! AMERIČKI AMBASADOR SVAKODNEVNO VREĐA SRBIJU

17 oktobra 2018

Svestan sam da je Kosovo osetljiva tema, ali politika SAD u vezi sa tim nije novost, naveo je američki ambasador u Srbiji Kajl Skot.

„Fokus treba da ostane na traženju sveobuhvatnog rešenja i obe strane imaju našu punu podršku u tome. Svestan sam da je ovo osetljiva tema, ali politika SAD u vezi sa Kosovom nije novost“, napisao je Skot na Tviteru.

Izjavu Kajla Skota da je Kosovo suverena, a ne takozvana država, kritikovali su najviši srpski zvaničnici jer je, iako je stav SAD prema kosovskoj nezavisnosti poznat, skandalozno da to kaže u Vladi Srbije.

KOMENTARI11 komentara

 1. Velika Metla says:

  I treba da vređa,kad u Srbiji nema Srba! Nemojte se ništa žaliti i jadikovati!

 2. Sasha says:

  PERSONA NON GRATA! Svaka normalna zemlja bi mu uputila protestnu notu!

 3. Miraš says:

  "Sveobuhvatno rešenje" biće postignuto tek kad ovakvi drski uljezi ne budu imali uticaja na naša rešenja.

 4. rajko says:

  Sreću mu malo kvari ona zvezdica. Ali njemu je lako da izadje na kraj sa njom: zaboravi je i etooo... Suverena državaaaa...

 5. Ilija Cvorovic says:

  Pazi sad oni protestuju. Pa proglasite ga personom non grata i dovidjenja. Oni koji nemaju hrabrosti nikad i niodkoga nisu bili postovani.

 6. Ivan Grozni says:

  Sta je skandalozno u Skotovoj izjavi. SAD su priznale KiM kao suverenu drzavu,postavile svoga ambasadora,uspostavile diplomatske odnose i ponasaju se shodno tome. Sad, sto Skot jevno izjavljuje sta je politika Amerike nije nikakvo iznenedjenje za normalan svet. Samo moze biti iznenadjenje nepismenim i nadobudnim politicarima koji nemaju pojma o politici i koji nisu navikli na istinu. Oni su uobrazili da svi moraju da veruju u njihove lazi,pa i Ambasador Amerike. Ocigledno da Skot ima razlog da se bahato odnosi prema nesposobnim Vucicevim izabranicima.

 7. Za Srbiju says:

  Skotina!

 8. živoder iz Oseka i Ovčare says:

  kaubojska crkotina

 9. Milivoj Trbojevic says:

  SKOT Zna Da Srbija ne Postoji ni Srbi u NJoj

 10. Jevrem says:

  A "sveobuhvatno rešenje" je ono koje diktira ovaj gospodin skot...Kako on tovidi "dogovor" ako insistira da bude po njegovom?Ovo vređa inteleginciju....

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *