СКОТ оправдава вређање Вучића!

SKOT opravdava vređanje Vučića!

1 novembra 2016

skot_620x0

Srpski tabloidi su 90 odsto izmišljotina, pet odsto teorija zavere i pet odsto istina, ocenio je danas ambasador Sjedinjenih Američkih Država u Srbiji Kajl Skot, odgovarajući na pitanje o medijskim napisima da su američki marinci nedavno bili maskirani u rušitelje Savamale.

„Ima jedne istine“, rekao je Skot novinarima na Pašinoj česmi kod Leskovca i objasnio da je bila privatna zabava kod marinaca.

„I jedan čovek, koji nije marinac, pošto je bila proslava Noći veštica, maskirao se u neku majicu i fantomku, misleći da je to smešno“, precizirao je Skot.

„Ja ne mislim da je to smešno, ali je on mislio da jeste. Ali, laž je da su svi naši marinci to nosili. To da su imali neke parole protiv Vlade, to je laž“, poručio je Skot i podsetio da marinci imaju po 18 ili 19 godina i da su ovde tek godinu dana.

„Oni verovatno i ne znaju ko je Vlada Srbije i ko je premijer. Njihova je dužnost da zaštite našu ambasadu“, istakao je Skot.

„To što je on rekao na pres konferenciji, što svi tabloidi sada prenose kao istinu, uopšte nije istina“, napomenuo je Skot, upitan o navodima glavnog urednika Informera Dragana J. Vučićevića na nedavnoj konferenciji za novinare premijera Srbije Aleksandra Vučića.

KOMENTARIJedan komentar

  1. rabin smolej says:

    Drug Skotina je u pravu, jebi budalu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *