СКОТ ПОНИЖАВА СРБИЈУ – Открио какву будућност су одредили Србији

SKOT PONIŽAVA SRBIJU – Otkrio kakvu budućnost su odredili Srbiji

21 septembra 2017

Ambasador SAD Kajl Skot obišao je sa ministrima Zoranom Đorđevićem i Aleksandrom Vulinom osnovnu školu „Branko Pešić“ u Zemunu, koju pohađa 47 dece izbeglica. Skot je rekao da će za mnoge migrante Srbija biti kraj dugačkog puta, a da će ljudi iz Avganistana i Pakistana na kraju postati Srbi.

Ambasador SAD zahvalio je Srbiji što je prihvatila toliki broj migranata i omogućila školovanje njihovoj deci.

– Oni su stigli u Srbiju, koja im nije krajnja destinacija, ali okolnosti su takve da su sada tu – rekao je Skot i konstatovao da će „za mnoge od njih Srbija biti kraj njihovog dugačkog puta“.

Ambasador SAD je naglasio da je škola najvažniji deo procesa integracija za decu migrante, koja su prošla teška vremena, i da su u tome važni ne samo nastavnici, nego i deca sa kojom pohađaju nastavu, jer im pomažu u integraciji i u učenju jezika.

Ministar odbrane Aleksandar Vulin rekao je da u Srbiji trenutno boravi nešto manje od 4.000 izbeglica, od kojih je najveći deo zbrinut i smešten u civilizovanim uslovima, a oko 400 njihove dece ide u škole, uče jezik i uče da pišu.

Uručena je i donacija u opremi za nastavu – „pametne table“, laptopovi i projektori, kao i 130 školskih torbi. Donacija je obezbeđena kroz projekat koji u pomoći obrazovanju dece izbeglica finansira ambasada SAD, a sprovodi Danski savet za izbeglice.

KOMENTARI7 komentara

 1. Jovan says:

  To mozda nije bio cilj Avganistanca, ali jeste bio i ostao cilj "duboke drzave USA" da naseljavaju sto vise muslimana, crnaca i arapa u Srbiji (i Evropi), tako definitivno promene i zauvek uniste Evropu nacija i naprave bezlicnu hibridnu ljudsku masu robova!

 2. goran says:

  Srbija ce biti deponija arapskog i teroristickog sljama. Skot je rekao istinu, za razliku od nasih glavonja koji tu istinu kriju. Zasto sada smeta samo Skot?

 3. samo istina says:

  Ne ponizava nas skot nego srpske skotine koje pišu gospodin Skat da ne uvrede zločinca nema nama napred. Vučić veliki izdajnik i strani plaćenik spreman je na sve na poniženja od šiftara, hrvata, bošnjaka, amera nemaca itd. a sve na štetu Srba i Srbije. Srbija postaje obećana zemlja za muslimane Sirijce, Pakistance, Afganistance i druge sve zbog sluge Vučića zašto u Hrvatskoj nema ni 300 Sirijaca a u Srbiji oko 20.000 ko je tu lud? Zašto Hrvatska ima hrvatsku vojsku, hrvatske šume, hrvatsku elektrprivredu itd. jer su država a mi Srbi okupirana kolonija imamo vojsku, Srbije, šume Srbije itd da nikog ne uvredimo dno dna okupirani, porobljeni i poniženi.

 4. mik says:

  To je kraj za Srbiju mi smo niko i nista nula od naroda saka izdajnika da radi sta hoce sa narodom bogu za plakati.

 5. goran says:

  U Hrvatskoj se govori hrvatski, a Srbi svoj jezik zovu srpskohrvatskim. Treba li veceg dokaza da nas vise nema. Crkva, SANU, i ko sve ne, ucestvuju u genocidu nad srpskim narodom. Pustite Vi Skota, imamo mi mnogo preca posla.

 6. Sančo Pansa says:

  To je brojka koja ništa ne može da poremeti u Srbiji, i ne mora da znači da je ovaj idiot bio zlonamjeran. Međutim, jeste ružno to što nihova država (SAD) proizvodi nerede širom svijeta a ne žele da pruže utočište civilima izbjeglicama...

 7. teoretičar says:

  Ne propada jedan narod tek tako a još manje brzinski. Narod koji ima istoriju kao Srbi, teško može propasti. Biće tesno, bez daljeg, ali ne i nerešivo. Amerika ima danas pola stranaca, pola kauboja, iliti na neki način pravih Amerikanaca, ako izostavimo Indijance. Čak ni sa Indijancima nije završena priča. Oni žive i čekaju. Čekali su i Jevreji pa dočekali. Kao što je nastala Amerika, tako može nastati i neka druga sila, na neki drugi način. Amerika je jako mlada i sa svih strana nepravilna država, svesna da opstaje samo silom. Zato i ima najveći vojni budžet. Ali čak i to ne drži vodu doveka i zato sada imaju neke planove, šta li su i koliko je to tačno, da malo smanje populaciju planete. Ali ni to ne ide baš tako i Ameri polako uviđaju da kraj jedne sile ako je samo sila, brzo dolazi. Pošto su svoje tržište prodali Kini a ostali samo sila, shvatili su da su napravili grešku. Tu grešku počinje da ispravlja Tramp, ali je malo zapeo na radikalnim siledžijama Amerike i ne ide mu baš od ruke. Dakle, sila Amerika ima svoj kraj. Možda je još nesaglediv, ali u istorijskim razmerama oni su tek postali "neko" na Planeti. I to najNEomiljeniji neko, što prilično pritiska. Zato se sve više naoružavaju, jer su jednostavno shvatili da im na ovaj način nema opstanka. Mešano stanovništvo pola-pola, nikada ne može biti ujednačeno rodoljubivo jer nisu svi jedan narod. Čak nemaju ni većinski narod baš zbog imigracije i nekih pogrešnih ideja o jeftinom razvoju i izgradnji. Na kraju je ispalo da moraju da štampaju pare. Ode ja daleko. Dakle, Srbima tek dolazi vreme da nešto urade. Sećamo se da to vreme može odneti čak i nekoliko vekova. Ako su ondašnji Srbi uspeli da iskoriste momenat i oslobode se od ondašnje "Amerike", sa imenom Turska, zašto ne bi i danas? Ne samo zašto, nego sigurno hoće. Imali smo više janičara po srpskim teritorijama i to desetostruko, nego ovih migranata, a bilo nas je onda duplo manje. Svaki trenutak istorije je težak i neshvatljiv kada ga živite. Izaziva strah sve dok "film ne pukne". A film puca onda kada se ukaže prilika. Ne puca bez veze. Jer da puca bez veze, mi danas zaratili sa Amerima i dobili novu porciju bombi i poraza. Srbi ČEKAJU!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *