СКОТ ПРОВОЦИРА УСРЕД БЕОГРАДА: Америка је разочарана гласањем у Интерполу

SKOT PROVOCIRA USRED BEOGRADA: Amerika je razočarana glasanjem u Interpolu

20 novembra 2018

Američki ambasador u Srbiji Kajl Skot je rekao da je ishod glasanja na Generalnoj skupštini Interpola diplomatska pobeda Srbije i uputio je državnom vrhu čestitke.

Američki ambasador u Srbiji Kajl Skot izjavio je danas da je za SAD razočaravajuća odluka Interpola da Kosovo ne postane član te oganizacije, ali je dodao da je diplomatija u međunarodnim organizacijama bitka među raznim pogledima i da se Srbija borila za svoj pogled, što on ceni.– To je razočaravajuće za nas, ali to je odluka Interpola – rekao je Skot novinarima u Beogradu, komentarišući odluku Generalne skupštine te organizacije.

– Koliko sam razumeo, više zemalja je glasalo za Kosovo, nego protiv, ali zbog pravila Interpola to nije prihvaćeno. To znači da će biti još teže za Kosovo da vidi liste Interpola, već će to moći preko UNMIK-a – rekao je Skot.

Komentarišući saopštenje Ambasade SAD u Prištini, da je odluka plod kampanje pritiska Srbije, Skat kaže da je diplomatija u međunarodnim organizacijama uvek bitka među različitim pogledima.

– Srbija ima svoj pogled, borila se za svoj pogled i to cenim – rekao je Skot.

KOMENTARI8 komentara

 1. Slobodanka says:

  Ceo svet ima oči, a ono što ne valja vidi se na daleko. Često i kao po pravilu silnici tako nešto shvataju poslednji.

 2. vuk says:

  ovaj opet lupa lo otvoren prozor

 3. rajko says:

  E, skote, skote! Ko te ne zna skupo bi te platio! I ja sam razočaran što si ti razočaran. Samo se nadam, a čini mi se i da sam u pravu, da ti to samo malo glumataš razočaranost i da si savršeno upoznat ne samo sa tokom ovih albanskih nastojanja, već i sa rezultatom. Izgleda mi da ste vi najviše želeli upravo ovakav rezultat. Zašto biste vi ispustili jednu polugu kontrole i prepustili je albancima? Niste vi amerikanci od juče. Ovako kosmet ostaje i dalje u vašem čvrstom stisku i ne može napraviti ni korak ni u kom pravcu bez vašeg učešća. Ne razumem šta je ovo uopšte trebalo albancima.

 4. DUSKO says:

  PROTERAJTE OVOG KAUBOJA !!!

  • Velika Metla says:

   DUŠKO,zašto da ga proteraju kad je Jovo Kapičić živeo među beograDžanima 50 godina,i ne nađe se JEDAN JEDINI "srbin"s velikim makar jednim mUUUdom da ga stuče,a taj isti Jovo je,kako je lično izjavio,ppobio 13 hiljada Srba i to samo u Beogradu neposredno posle ztavršetka Drugog svetskog rata! Toliko o "srPskom" junaštvu!

 5. milorad says:

  predugo se amerikanci grle sa šiptarima, to mora da ostavi posledice po njhov ugled u svetskoj zajednici, jer goreg šljama nema od njih i TO SVI ZNAJU, jedino se amerikanci trude da nam svima dokažu kao su oni dobri i pouzdani ljudi koji zaslužuju državu i poverenje medjunarodne zajednice. Vrlo je to providno i jadno u suštini, američko-šiptarska saga je već nanela opasne i nepopravlljive štete upravo americi, jer mafija na kosovu nema i ne želi ugled njih to ne zanima a USA će gorko i teško platiti za pohlepu nekolicine činovnika iz svoje vlade.Sve što im se dešava i što će im se dešavati je počelo u jugoslaviji i posledice će biti sve teže i skuplje zbog tog zločina,prvog u nizu svetskih zločina koje su oni od tada do danas počinili.Već sada se američkim VLADAMA I PRDSEDNICIMA može komotno suditi po svim tačkama optužnice protiv nacističkog režima u nirbergu.SVE ali SVE su ISTO URADILI ČAK I GENOCID JE SADA AKTIVNA TAČKA OPTUŽNICE.Kome oni onda drže moralne lekcije to mi nije jasno ali ničija nije gorela sveća do kraj na balkanu pa neće ni njihova.

 6. Stepa says:

  Vreme je da se protera kao nepozeljna osoba i time mu se stavi do znanja da je samo jedan obican cinovnik i da ne sme da omalovazava i vredja Srbiju.

 7. Branicevac says:

  Sve bih ja iz anglosaksonskih zemalja proterao!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *