СКОТ РИТЕР: Ево шта ће се догодити у Украјини!

СКОТ РИТЕР: Ево шта ће се догодити у Украјини!

24 јануара 2023

Русија ће испунити своје циљеве у оквиру специјалне војне операције у Украјини. Овакве закључке је изнео бивши обавештајни официр америчког маринског корпуса.

Министарство одбране Руске Федерације саопштило је пре неколико дана о именовању генерала Валерија Герасимова за команданта руских снага у зони СВО. Сергеј Суровикин, који је раније обављао ову функцију, постао је његов заменик.Према речима Скота Ритера, кадровска реконструкција сведочи о озбиљности намера Москве да испуни све постављене задатке. Ово преноси издање Инфобрицс.

„Русија ће завршити демилитаризацију и денацификацију Украјине“, рекао је ветеран амерички обавештајац.

Скот Ритер је уверен да ће по завршетку руске кампање украјинска војска фактички престати да постоји. Kијев ће морати да плати заиста високу цену за своје злочине. То ће предодредити коначни колапс режима Зеленског, који ће изгубити способност да контролише земљу.

Бивши обавештајни официр америчког маринског корпуса који је служио у Персијском заливу током операције Пустињска олуја у Ираку уверен је да Сједињене Државе и њихови савезници грубо потцењују Русију. Оно што се дешава указује на то да она има не само жељу, већ и способност да реши све своје проблеме у Украјини.

(Wебтрибуне.рс)

KOMENTARI2 коментара

  1. Milutin says:

    Ne samo da ima sposobnost da reši sve svoje probleme u Ukrajini već i u Evropi. A ako treba i šire. Ali tada već neće ići sama. Istočna alijansa je već spremna. A istočnjačka mudrost joj nalaže da bude tiha.

  2. Triglav says:

    rusija ima sposobnost, da promeni čitav svet. ali je pitanje da li ima volju za tako nešto i svetski prediktor koji se krije u bunkerima ispod švice...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u