СКОВАН ПЛАН ЗА „УНИШТЕЊЕ“ РУСИЈЕ: Ударити у најслабију тачку!

СКОВАН ПЛАН ЗА „УНИШТЕЊЕ“ РУСИЈЕ: Ударити у најслабију тачку!

30 октобра 2021

Али, Запад може да победи Москву тако што ће отворити границе за квалификовану омладину из Русије, сматра новинар пољског листа „вПолитице“ Маријан Пилка.Према речима репортера, најслабија тачка Русије је демографија. „Упркос покушајима да се заустави пад наталитета, он је у дубокој демографској кризи“, пише Пилка.

Истовремено је признао да и на Западу постоје озбиљни проблеми са демографијом, али је и Русија у сличној ситуацији, јер се, према констатацији новинара, смањује број радне снаге на тржишту рада.

Предлог Европској унији

Стога је предложио Европској унији да отвори границе за Русе како би попунили дефицит кадрова. „Одлив квалификоване радне снаге представља претњу за даљи раст“, појаснио је Пилка, истакавши да би Запад требало да укине визни режим за Русију како би млади људи могли да се преселе.

Пилка је такође оптужио Москву за уцену енергентима и заложио се за блокирање гасовода“Северни ток 2″.

Такође је изразио наду да ће се ускоро прећи на“зелену“ енергетику.

Подсетимо, последњих деценија западне земље се суочавају са демографском кризом: укупан број рођених мањи је од броја умрлих. Међу најгорима је ситуација у Пољској.

(Ало)

KOMENTARIЈедан коментар

  1. Petrovgrad says:

    Takav plan bi ukopao zapadnu Evropu. Rusi su vezani za domovinu. Mogu otići na zapad, ali nikada ne zaboravljaju rodnu grudu. Gde god da ode Rus, on radi za svoju zemlju. Tako će pokoriti zapad.Rusi su narod koji u genima neće da bude rob.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u