СКОВАН ПЛАН ЗА „УНИШТЕЊЕ“ РУСИЈЕ: Ударити у најслабију тачку!

SKOVAN PLAN ZA „UNIŠTENJE“ RUSIJE: Udariti u najslabiju tačku!

30 oktobra 2021

Ali, Zapad može da pobedi Moskvu tako što će otvoriti granice za kvalifikovanu omladinu iz Rusije, smatra novinar poljskog lista „vPolitice“ Marijan Pilka.Prema rečima reportera, najslabija tačka Rusije je demografija. „Uprkos pokušajima da se zaustavi pad nataliteta, on je u dubokoj demografskoj krizi“, piše Pilka.

Istovremeno je priznao da i na Zapadu postoje ozbiljni problemi sa demografijom, ali je i Rusija u sličnoj situaciji, jer se, prema konstataciji novinara, smanjuje broj radne snage na tržištu rada.

Predlog Evropskoj uniji

Stoga je predložio Evropskoj uniji da otvori granice za Ruse kako bi popunili deficit kadrova. „Odliv kvalifikovane radne snage predstavlja pretnju za dalji rast“, pojasnio je Pilka, istakavši da bi Zapad trebalo da ukine vizni režim za Rusiju kako bi mladi ljudi mogli da se presele.

Pilka je takođe optužio Moskvu za ucenu energentima i založio se za blokiranje gasovoda“Severni tok 2″.

Takođe je izrazio nadu da će se uskoro preći na“zelenu“ energetiku.

Podsetimo, poslednjih decenija zapadne zemlje se suočavaju sa demografskom krizom: ukupan broj rođenih manji je od broja umrlih. Među najgorima je situacija u Poljskoj.

(Alo)

KOMENTARIJedan komentar

  1. Petrovgrad says:

    Takav plan bi ukopao zapadnu Evropu. Rusi su vezani za domovinu. Mogu otići na zapad, ali nikada ne zaboravljaju rodnu grudu. Gde god da ode Rus, on radi za svoju zemlju. Tako će pokoriti zapad.Rusi su narod koji u genima neće da bude rob.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *