„СКУП ВЕШТИЦА“ – Руси откривају шта Запад спрема за годишњицу рата у Украјини

„СКУП ВЕШТИЦА“ – Руси откривају шта Запад спрема за годишњицу рата у Украјини

23 фебруара 2024

ЗАПАДНИ табор држава припрема данас у Уједињеним нацијама прави „скуп вештица“ и у Њујорк као муве слећу министри европских земаља, написао је на друштвеним мрежама први заменик сталног представника Русије при УН Дмитриј Пољански.

– Западни табор за 23. фебруар у Уједињеним нацијама припрема вештичји сабат поводом друге годишњице од почетка специјалне војне операције. У Њујорк као муве слећу министри европских земаља који се овде не могу видети на тему акција Израела у Гази – навео је он.Пољански је истакао да ако се изоставе различите бескорисне свађе у којима ће „увежбавати“ антируску реторику и хвалити кијевски режим, два догађаја заслужују пажњу.

– Западни табор за 23. фебруар у Уједињеним нацијама припрема вештичји сабат поводом друге годишњице од почетка специјалне војне операције. У Њујорк као муве слећу министри европских земаља који се овде не могу видети на тему акција Израела у Гази – навео је он.

Пољански је истакао да ако се изоставе различите бескорисне свађе у којима ће „увежбавати“ антируску реторику и хвалити кијевски режим, два догађаја заслужују пажњу.

KOMENTARIОставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u