„SKY NEWS“ АЛАРМИРА ЦЕО ЗАПАД: Све је било велика представа! ВАГНЕР из Белорусије спрема напад на Кијев!

„SKY NEWS“ ALARMIRA CEO ZAPAD: Sve je bilo velika predstava! VAGNER iz Belorusije sprema napad na Kijev!

26 juna 2023

Britanska televizijska stanica Skaj Njuz objavila je da postoji velika mogućnost da Vagner jedinice bude stacionirane u Belorusiji radi napada na Kijev.

Naime, u televizijskom prilogu su izneli analizu kojom tvrde da će Vagner u Belorusiji biti udaljen od Kijeva svega 100 kilometara.Britanski general, Danijel Denet, za Skaj Njuz, kaže da postoji velika šansa da će Rusija iskoristiti Vagner i njihovo pozicioniranje u Belorusiji za uspostavljanje kontrole nad Kijevom.

Podsećamo, juče je potvrđeno da će Prigožin otići iz Rusije u Belorusiju, a određeni izvori navode i da će Vagner biti raspoređen u Belorusiji na granici sa Poljskom kao preventivna mera, ali za sada još uvek nema zvaničnih informacija o tome.

(Pravda)

KOMENTARI9 komentara

 1. Miroslav says:

  Rusi da su mogli uzeti Kijev to bi uradili još prošle godine.

 2. padre says:

  Ovi zapadni bivši i sadašnji generali sve više liće na baba Vangu i onog starinu,zaboravio sam mu ime!

 3. milorad5 says:

  wagner je odličan da lovi terorističke i diverzantske grupe iz ukrajine poljske i baltičkih nato vazala...ušli bi oni i u kalinjingrad ali je cela zona tako teško minirana da ni zečevi više ne žive tamo...mislim da se prigožin povlači iz javnosti,on ima dosta godina a front je gadno mesto za zdravlje i bez granata...priča je napravljena da bi se uvelo ratno stanje u pograničnim ruskim pokrajinama...englezi su normalno odmah prožvakali da je ruska armija u rasulu i da u kremlju samo što nije evo sutra će pobuna..jedino što ne mogu da objasne kako armija u rasulu RAZBIJA i dalj vrlo jake i dobro opremljen ukr.trupe sa potpunom komandnom,satelitskom i izvidjačkom pomoći iz NATO pakta koji je samo tim "uslugama" ukrima već ušao u rat sa rusijom...čudi me da nisu "preneli iz pouzdanih izvora" da je putin streljao šojgua iz PVO topa 20mm kao onomad što su to pričali za KIMA i s.korejskog ministra odbrane...a možda je putinova sestra postal potpredsednik države...pardon putin nema sestru...da vidimo nešto zvučnije...prigožin ide u penziju na njegovo mesto dolazi mladji neposredni komadant wagner trupa..znate wagner ima svoj štab baš kao i svaka veća vojna jedinica...to je loše za zapad sigurno...prigožina jure da ga ubiju nono stop i rusi žele da ga zaštite od atentata...novi komadant wagnera neće imati lice...i znaće se samo po borbenom nadimku...sa ovim hijenama i trovačima na zapadu to je ejdini način da se zapštite vredni i provereni kadrovi od stalnih pokuššaja atentata...

 4. Gagi says:

  Vojni laik Prigozin nije znao kolika je Ruska oruzana sila, pa eto, krenuo da napravi puc i otme vlast. Ocigledno da je tu bilo nekog nesporazuma i da je morao na ovaj nacin da se oglasi da bi bio ozbiljno shvacen. Kao u svakom poslu, tako i u ovom najtezem i najkomplikovanijem, teorija i praksa nisu uvek najbolje usaglaseni. Vidljivo je, njegove sugestije se nisu ozbiljno uvazavale dok je na terenu izgarao i junacki prolivao krv. Sa birokratijom i administracijom je uvek tako, tu su uvek najtezi i nezaobilazni problemi. Nemoguce je da jedan takav dokazani junak i patriota pozeli vlast i kancelarijski posao, da nema dovoljno para i ugleda i da tek treba da stvori zivotnu karijeru i ime. Sada je i Putinu ovim ekscesom omoguceno da napravi kadrovsku premetacinu i delimicno istrese okostalu vojnu birokratiju. Bice tu velikih otpora i protivljenja zadriglih i vecnih kadrova koji su nezamenljivi. U svakom slucaju, ako se bude uspelo u ovoj iznudjenoj kadrovskoj reformi, bice to najmocnija svetska sila. Za razliku od njihovih protivnika gde nezamenljivi i izlapeli penzioneri trce po svetu i gledaju gde jos da namaknu koji milion. Mozda ima jos neceg skrivenog i smisljenog, vreme ce pokazati.

 5. Kinzhal says:

  U svakom slučaju Kijev ce da bude resen,nema šanse da ostane u fašističkim rukama jer ga oni nisu ni izgradili. Kao sto KiM ne moze ostati u rukama siptarslih i američkih fasistickih okupatora jer nidta tamo nije njihovo,nisa nisu izgradili, jednako i srpski delovi KROmanjonije jer ni KROmanjonci ništa tsmo nisu izgradili,oa čak i ZG katedrala je madjarska, zgrada kolodvora je Karadjordjeviceva...ok Pescenica i Kozari bok su hrvsti izgradili...isto i Milo-cigarilos-land, ili mikro državica tobože A.Makedonskog a bolje da kažu da su država Djon Vejna, američke pijandure sa cigarom u njupi.

 6. Rista Bre says:

  Rista trač - Pa tako lutajući naokolo i slušajući šta svet priča...Kažu Britanci platili Prigožina, uz podršku Amerike. I onda svet kaže da je Putin čuo od Prigožina koliku lovu mu nude i Putin smisli sve akcije Prigožina i put prema Moskvi. Sada je Vagner na Poljskim granicama, severno od Kijeva i Harkova, Ukrajinci naseli i napali i ginu ko ludi a usput Prigožin pokupio silnu lovu od Britanaca i Amerikanaca i sad ima dovoljno love da ide u komotnu penziju. Samo kažem šta sam čuo.

  • milorad5 says:

   pa da i ja sam čuo da ide u penziju...i da su neke velike pare u pitanju ali to je solo igra prigožina povuko ih je za nos ko budale..strukturalana promena wagnera i komande će se pokazati kao važniji uspeh na kraju...wagner je dobio pristup najmodernijem ruskom oružju i NAJNOVIJIM PEŠADIJSKIM OKLOPIMA SA INTEGRISANOM UMREŽENOM KOMP.KOMUNIKACIJOM I PREGLEDOM BOJNOG POLJA ZA SVAKOG VOJNIKA U RELANOM VREMENU...TO JE SAD DATO WAGNERU,TO NI REGULARNA RUSKA ARMIJA JOŠ NE KORISTI..JER WAGNER VETERANI IMAJU OGROMNO BORBENO ISKUSTVO I TAKTIKU PRORADJENU NA MODERNOM I OPASNOM BOJNOM POLJU...SAD ZAMISLITE "ROBIJAŠE" KOJE NE MOŽE DA UBIJETE TEK TAKO I KOJI ZNAJU GDE JE KO..DUGO SE RADI NA TOM EKSPERIMENTALNOM RODU PEŠADIJE KOJI ĆE SADA NASTATI IZ REDOVA WAGNER BORACA...NEŠTO VRLO SLIČNO TERMINATORU PA VI VIDITE..U SVAKOM SLUČAJU PRVA PARTIJA BORBENIH OKLOPA JE GOTOVA I BIĆE FORMIRANA JEDINICA U OKVIRU WAGNERA...A PARE KOJE JE PRIGOŽIN UZEO OD CIA-e ZA "DRŽAVNI UDAR" ĆE BITI ISKORIŠĆENE ZA DRUGU PARTIJU:)

  • Jedan tamo, ne znaš ga ti... 🖕 says:

   Kruži, takođe, trag da ti imaš dva grama mozga. Preterali su! Minimum duplo! Idi sad, igraj se ispred zgrade, prestani da ovuda smaraš jadne ljude. Nemoj daleko, nećeš umeti da se vratiš. 🖕

   • Jedan tamo, ne znaš ga ti... 🖕 says:

    *trač

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *